Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Chemistral"

Włodek W.

Recommended Posts

firewall

Pisze o mordowaniu ludzi bez konsekwencji prawnej

a tu takie tanie (miałkie)zbitki

widać jak ciężko z logiką!

Dawaj, Włodek! Wszyscy tu czymamy kciuki, by wena cię nie opuściła. A co myślisz o tym, że można zawłaszczyć czyjś umysł? Robisz tak: patrzysz komuś w oczy i mówisz zaklęcie: czary - mary, hokus - pokus, był zamach, one złe, my dobre, kondominium w ruinie, ośmiorniczki na cmentarzu, Antek policmajster, wiemy ale nie powiemy, drugi sort, trzeci sort, czwarty sort, Rydzyk, Rydzyk, Rydzyk. i już. Masz czyjś umysł. Jak wiemy z praktyki, to dosyć skuteczna metoda.

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

właśnie się natknąłem: http://stopzet.org/

Kopernik,, nie "natnąłeś się", tylko czytasz regularnie :)

Sprawdź również ostatnie swoje wizyty u stomatologa :)

ps - nosisz już kask przeciwko falom elektromagnetycznym ?

Jeżeli trochę mocniej wesprzesz kolegę JTD, posada w antkowych komisjach gwarantowana :)

Gość Pepeg z Gumy
Kopernik,, nie "natnąłeś się", tylko czytasz regularnie :)

Sprawdź również ostatnie swoje wizyty u stomatologa :)

ps - nosisz już kask przeciwko falom elektromagnetycznym ?

Jeżeli trochę mocniej wesprzesz kolegę JTD, posada w antkowych komisjach gwarantowana :)

A ja z ciekawością poleciałem odwiedzić tę stronę w nadziei , że dowiem się z niej czegoś interesującego.

Jeśli ktoś lubi spotkania z ludźmi ogarniętymi silnymi i niczym nie uzasadnionymi obsesjami, lepiej trafić nie mógł.

Artykuły są nieco nudne, bo monotonne i obfitują w ogólnikowe dyrdymały. Unikają wszelkich konkretów nawet gdy piszą o dupie Maryni i konsekwentnie stronią od jakiejkolwiek formy nauki. Nie ma się do czego przyczepić - wariaci będą w niebie.

Równie dobrze można założyć sobie towarzystwo protestujące przeciwko masturbacji łysych i rudych, jako elementowi zagrażającemu wolności umysłowej całej ludzkości.

Byłbym jednak niesprawiedliwy, gdybym powiedział, że nic mi się tam nie podobało. Urzekł mnie jeden artykuł, który sugeruje, że zniewolenia umysłu poprzez elektromagnetyzm, telepatię i technotronikę można uniknąć, zażywając regularnie marihuanę.

Jestem za, proponuję wręcz dofinansowanie państwa i mogę zostać ochotnikiem w tej terapii, gdyż coraz częściej czuję, że ktoś za pomocą pralki Frania wpływa mocno na moje myśli.

• 1 month później...
  • 8 months później...
  • 1 year później...
Latarnia w pierwszym punkcie maskuje działo orgonowe? O ja cie.... ..... i niedole. Śnięte miejsce. Zapewne przedpiśca #847-#850 nigdy nie był wyzej niż Rysy i nie wie jak wyglada ziemia z wysokości 39000 foots, że chłodem wieje -55* Celsjusza oraz jak i czym aeroplana popierduje. Warto było słuchać na lekcjach fizyki, szkoła powszechna wystarczyła.

Temat umarł ze strachu ........że to prawda !!!!!!!

teraz płacimy juz 5 000 000 000 po nowym kursie jewro co roku !!!!!!

oczywiscie z kredytu zaciagnietego przez nowy stary żont czyli popis ......ustawa 1066

Jak to dobrze Włodku, że na powrót jesteś.

Gdybyś miał tylko wolną chwilę, zajrzyj tutaj koniecznie:

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?72143-szczepionka-odra-świnka-różyczka&p=7740336#post7740336

... to się dopiero porobiło

ktos pyta (idiota-trol)

troli u nas płatnych duuuuuuuuuuuuuuuuużo

jak widać po wpisach plus przerosnięte eeego strach przed wiedzą bo świat sie komuś wali

Prawda jest najpierw zaprzeczana, wyśmiewana ,a potem oczywista!!!!!!!

Prawda jest okrutna!!!

Ale jak widać po wpisach wolą dupki lub tro0le płatne dziwki!! słodkie kłamstwa

AGENDA 21 nie widza to niech sie dowiedzą barany niedouczone z trolami włacznie

• 8 months później...
Włodek, powiedz mi jak to jest: wiesz rzeczy poufne, tajne i takie które wszystkie rządy tego świata chcą ukryć. Wiadomo że rozmaite służby, wywiady się tobą interesują. Jak to wygląda? Dlaczego możesz o tym tak otwarcie pisać na forum muratora chociażby? Opowiedz nam.

Włodek, powiedz mi jak to jest: wiesz rzeczy poufne, tajne i takie które wszystkie rządy tego świata chcą ukryć. Wiadomo że rozmaite służby, wywiady się tobą interesują. Jak to wygląda? Dlaczego możesz o tym tak otwarcie pisać na forum muratora chociażby? Opowiedz nam.

No właśnie? :D