perm 12.04.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 firewall Pisze o mordowaniu ludzi bez konsekwencji prawnej a tu takie tanie (miałkie)zbitki widać jak ciężko z logiką!Dawaj, Włodek! Wszyscy tu czymamy kciuki, by wena cię nie opuściła. A co myślisz o tym, że można zawłaszczyć czyjś umysł? Robisz tak: patrzysz komuś w oczy i mówisz zaklęcie: czary - mary, hokus - pokus, był zamach, one złe, my dobre, kondominium w ruinie, ośmiorniczki na cmentarzu, Antek policmajster, wiemy ale nie powiemy, drugi sort, trzeci sort, czwarty sort, Rydzyk, Rydzyk, Rydzyk. i już. Masz czyjś umysł. Jak wiemy z praktyki, to dosyć skuteczna metoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 21.04.2016 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 A co myślisz o tym, że można zawłaszczyć czyjś umysł? właśnie się natknąłem: http://stopzet.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.04.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 właśnie się natknąłem: http://stopzet.org/ Kopernik,, nie "natnąłeś się", tylko czytasz regularnie Sprawdź również ostatnie swoje wizyty u stomatologa ps - nosisz już kask przeciwko falom elektromagnetycznym ? Jeżeli trochę mocniej wesprzesz kolegę JTD, posada w antkowych komisjach gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 22.04.2016 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Miszczu od rondla, w wolnej chwili przejrzę stronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 22.04.2016 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Kopernik,, nie "natnąłeś się", tylko czytasz regularnie Sprawdź również ostatnie swoje wizyty u stomatologa ps - nosisz już kask przeciwko falom elektromagnetycznym ? Jeżeli trochę mocniej wesprzesz kolegę JTD, posada w antkowych komisjach gwarantowana A ja z ciekawością poleciałem odwiedzić tę stronę w nadziei , że dowiem się z niej czegoś interesującego. Jeśli ktoś lubi spotkania z ludźmi ogarniętymi silnymi i niczym nie uzasadnionymi obsesjami, lepiej trafić nie mógł. Artykuły są nieco nudne, bo monotonne i obfitują w ogólnikowe dyrdymały. Unikają wszelkich konkretów nawet gdy piszą o dupie Maryni i konsekwentnie stronią od jakiejkolwiek formy nauki. Nie ma się do czego przyczepić - wariaci będą w niebie. Równie dobrze można założyć sobie towarzystwo protestujące przeciwko masturbacji łysych i rudych, jako elementowi zagrażającemu wolności umysłowej całej ludzkości. Byłbym jednak niesprawiedliwy, gdybym powiedział, że nic mi się tam nie podobało. Urzekł mnie jeden artykuł, który sugeruje, że zniewolenia umysłu poprzez elektromagnetyzm, telepatię i technotronikę można uniknąć, zażywając regularnie marihuanę. Jestem za, proponuję wręcz dofinansowanie państwa i mogę zostać ochotnikiem w tej terapii, gdyż coraz częściej czuję, że ktoś za pomocą pralki Frania wpływa mocno na moje myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.04.2016 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Colorado (rekreacyjnie) a na Florydzie wkrótce będziemy się leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 16.06.2016 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 tak będziemy sie leczyć!jak do tej pory - bo wyleczyć to mozemy tylko sami !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 16.06.2016 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 permRydzykowi to Nobla z ekonomi nic nie robi (pasożyt) a kasa płynie.zrób cos takiego ,ze nic nie robisz ,a ludziska wpłacaja Ci kase.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.02.2017 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 ,,Smog" opłacony przez podatników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 21.11.2018 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Temat umarł ze strachu ........że to prawda !!!!!!! teraz płacimy juz 5 000 000 000 po nowym kursie jewro co roku !!!!!!oczywiscie z kredytu zaciagnietego przez nowy stary żont czyli popis ......ustawa 1066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 21.11.2018 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Włoduś, napisz co ty robisz,że jeszcze wśród tych chemtrails jeszcze uchowałeś się. Jak przeżyłeś? Chowałeś się w tych tajnych strefach w Polsce wolnych od chemtrails?ps. jest parę takich stref (np. 50 00 16 N, 19 53 02 E lub 52 10 09 N, 20 49 32 E) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 21.11.2018 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Latarnia w pierwszym punkcie maskuje działo orgonowe? O ja cie.... ..... i niedole. Śnięte miejsce. Zapewne przedpiśca #847-#850 nigdy nie był wyzej niż Rysy i nie wie jak wyglada ziemia z wysokości 39000 foots, że chłodem wieje -55* Celsjusza oraz jak i czym aeroplana popierduje. Warto było słuchać na lekcjach fizyki, szkoła powszechna wystarczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.11.2018 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Temat umarł ze strachu ........że to prawda !!!!!!! teraz płacimy juz 5 000 000 000 po nowym kursie jewro co roku !!!!!! oczywiscie z kredytu zaciagnietego przez nowy stary żont czyli popis ......ustawa 1066 Jak to dobrze Włodku, że na powrót jesteś. Gdybyś miał tylko wolną chwilę, zajrzyj tutaj koniecznie: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?72143-szczepionka-odra-świnka-różyczka&p=7740336#post7740336 ... to się dopiero porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 21.11.2018 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 ktos pyta (idiota-trol) troli u nas płatnych duuuuuuuuuuuuuuuuużojak widać po wpisach plus przerosnięte eeego strach przed wiedzą bo świat sie komuś wali Prawda jest najpierw zaprzeczana, wyśmiewana ,a potem oczywista!!!!!!!Prawda jest okrutna!!!Ale jak widać po wpisach wolą dupki lub tro0le płatne dziwki!! słodkie kłamstwa AGENDA 21 nie widza to niech sie dowiedzą barany niedouczone z trolami włacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 21.11.2018 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Teraz już jest AGENDA 2030 !!Morawiecki: rząd zdeterminowany, by wdrożyć wszystkie cele Agendy 2030http://www.pch24.pl/polska-chce-byc-prymusem-agendy-2030--zobacz-co-przygotowuje-rzad-,62821,i.html#ixzz5XXD22qig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 27.07.2019 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2019 W temacie artykol zaje.......ty nic dodac nic ujac *********** jakis robal wlazl bo nie mam polskich znakow soryyrealizacja Agendy 21 w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 29.07.2019 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2019 Włodek, powiedz mi jak to jest: wiesz rzeczy poufne, tajne i takie które wszystkie rządy tego świata chcą ukryć. Wiadomo że rozmaite służby, wywiady się tobą interesują. Jak to wygląda? Dlaczego możesz o tym tak otwarcie pisać na forum muratora chociażby? Opowiedz nam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.07.2019 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2019 Włodek, powiedz mi jak to jest: wiesz rzeczy poufne, tajne i takie które wszystkie rządy tego świata chcą ukryć. Wiadomo że rozmaite służby, wywiady się tobą interesują. Jak to wygląda? Dlaczego możesz o tym tak otwarcie pisać na forum muratora chociażby? Opowiedz nam. No właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 30.07.2019 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2019 A może Włodek tak naprawdę jest agentem Iluminatów i usiłuje zatuszować te wszystkie rzeczy pisząc o nich w ośmieszający sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 01.08.2019 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 https://demotywatory.pl/4939843/Golebie-sa-rzadowymi-urzadzeniami-szpiegowskimi-Teorie Włodek, Jak jest u nas? Odpowiedz, to ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts