pkorol 22.09.2019 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Jak to wygląda? Dlaczego możesz o tym tak otwarcie pisać na forum muratora chociażby? Opowiedz nam. A to wygląda tak, że nikt nie może udowodnić, że amerykanie byli na księżycu i coś z tego wynika a no, że oficjalnie byli i kropka. Więc samoloty latają wyłącznie przy czystym niebie i prawdopodobnie trują, nikt niwie czym i poco ale żaden urzędnik żadnego państwa nie zaprzeczył tym informacją. Żaden dziennikarz nie podjął tego bo i tak tego nikt nie wydrukuje. Tak jak z odpadami z czajki, przez rok wywożą a pisać o tym zaczęli dopiero teraz i prokuratura się zainteresowała. co przed tym nikt się nie upominał o to, że ciężarówki sznurkiem coś tam ładują na łąki? Pewnie byli głosy ale nikt je nie słyszał w tłumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 22.09.2019 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 A to wygląda tak, że nikt nie może udowodnić, że amerykanie byli na księżycu i coś z tego wynika a no, że oficjalnie byli i kropka. Więc samoloty latają wyłącznie przy czystym niebie i prawdopodobnie trują, nikt niwie czym i poco ale żaden urzędnik żadnego państwa nie zaprzeczył tym informacją. Żaden dziennikarz nie podjął tego bo i tak tego nikt nie wydrukuje. Tak jak z odpadami z czajki, przez rok wywożą a pisać o tym zaczęli dopiero teraz i prokuratura się zainteresowała. co przed tym nikt się nie upominał o to, że ciężarówki sznurkiem coś tam ładują na łąki? Pewnie byli głosy ale nikt je nie słyszał w tłumie. No tak, wiedziałem że "człowiek z cewką" odnajdzie się i w tym temacie. Naprostuje Ciebie: samoloty nie tyle "prawdopodobnie trują", co na pewno czują - bo spalenie tylu ton paliwa lotniczego na każdy lot, to spore obciążenie dla środowiska. I jeszcze coś-gdyby ktoś chciałby rozpylac z samolotów coś nielegalnego, to zrobiłby to tak, żeby był to proces niewidoczny. Albo po prostu wpuścił to do rzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.09.2019 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 A to wygląda tak, że nikt nie może udowodnić, że amerykanie byli na księżycu i coś z tego wynika a no, że oficjalnie byli i kropka. Nie oglądałeś transmisji w TV ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 22.09.2019 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Nie oglądałeś transmisji w TV ? "A co do tego, czy bajeruje, czy nie - ani ja nie moge udowodnic, ze tak bylo, ani ty nie mozesz udowodnic, ze nie. Wiec nie rzucaj slow na wiatr. -- Waldemar Zwierzchlejski http://astro.zeto.czest.pl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.09.2019 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Byliśmy jedynym krajem demoludów w którym pokazano na żywo lądowanie. Byłem na wakacjach, tego dnia specjalnie szliśmy do gospodarza na telewizję. Chwila była historyczna, kto nie widział to jego strata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 22.09.2019 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Moi rodzice kupili wtedy przenośny telewizor abyśmy mogli na wakacjach to lądowanie oglądać. Tylko czy to była transmisja z Księżyca czy z Hollywood? Moim zdaniem ta druga opcja... W 17. minucie słychać strzały.... W studiu obok kręcili western "Na szlaku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.09.2019 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 (edytowane) Moim zdaniem ta druga opcja... W 17. minucie słychać strzały.... W studiu obok kręcili western "Na szlaku". Tak,tak strzały... I obraz był jakiś taki zamglony i komendy po rosyjsku... @pkorol Domena astro.zeto.czest.pl utrzymywana jest na serwerach dhosting.pl. Obecnie pod tym adresem nie znajduje się żaden serwis WWW. Czyli kolejna bujda na resorach Edytowane 22 Września 2019 przez Bertha @... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 22.09.2019 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 to jest cytat, nie przyszło mi do głowy a żeby to sprawdzać, po co?Tak czy siak, chodź na pole i podziwiaj widok, ja na razie ratuje się cewką ale wkrótce zbuduję działo orgonowe i żadna chmurka mi nie poskoczy:) "Chembuster to proste do zbudowania urządzenie, korzystające z tzw. energii orgonu. Jest on wysoce skutecznym zastosowaniem przeciwko chemtrails, które stały się utrapieniem naszej cywilizacji. Działo skupia w sobie pokłady energii, przekształca je i rozmieszcza po okolicy nawet do 120 km od siebie. Orgon został zbadany i dokładnie opisany już przez Wilhelma Reich’a, który wyjaśnił, czym jest tajemnicza siła otaczająca wszystko to, co istnieje. Następnie dzięki jego badaniom, udało się zbudować urządzenia mające swoje zastosowanie właśnie dla tej subtelnej i życiodajnej energii." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 22.09.2019 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.09.2019 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 to jest cytat, nie przyszło mi do głowy a żeby to sprawdzać, po co? Tak czy siak, chodź na pole i podziwiaj widok, ja na razie ratuje się cewką ale wkrótce zbuduję działo orgonowe i żadna chmurka mi nie poskoczy:) "Chembuster to proste do zbudowania urządzenie, korzystające z tzw. energii orgonu. Jest on wysoce skutecznym zastosowaniem przeciwko chemtrails, które stały się utrapieniem naszej cywilizacji. Działo skupia w sobie pokłady energii, przekształca je i rozmieszcza po okolicy nawet do 120 km od siebie. Orgon został zbadany i dokładnie opisany już przez Wilhelma Reich’a, który wyjaśnił, czym jest tajemnicza siła otaczająca wszystko to, co istnieje. Następnie dzięki jego badaniom, udało się zbudować urządzenia mające swoje zastosowanie właśnie dla tej subtelnej i życiodajnej energii." Być może nim zbudujesz, zainwestuj pierwej w słownik języka polskiego, byś mógł przekazać swój wiekopomny wynalazek szerszej rzeszy odbiorców ... jak do tej pory, z Twej słownej twórczości, trudno cokolwiek zrozumieć "cewkonosicielu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 22.09.2019 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 To nie jest telenowela i ja nie niosę kaganek homogenizowanej i pasteryzowanej oświaty. Jest mnie zupełnie obojętnie czy jestem zrozumiały czy nie. Na wszystkie pytania próbowałem odpowiadać najlepiej jak tylko potrafię. Podaję informacje w taki sposób by ruszył swoją ... i sam sobie znalazł odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.09.2019 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 "A co do tego, czy bajeruje, czy nie - ani ja nie moge udowodnic, ze tak bylo, ani ty nie mozesz udowodnic, ze nie. Wiec nie rzucaj slow na wiatr. Udowodnij że Słońce istnieje. i Księżyc też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 22.09.2019 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 W moim świecie S i K istnieją. Czy w twoim też?, nie wiem, bo nie mam do niego dostępu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.09.2019 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Masz rację - istnieją i nie tylko w twoim świecie. Ale nie potrafisz udowodnić tego że istnieją w twoim świecie. Przyjąłeś jako pewnik (bez dowodu) to że istnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.09.2019 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 to jest cytat, nie przyszło mi do głowy a żeby to sprawdzać, po co? Tak czy siak, chodź na pole i podziwiaj widok, ja na razie ratuje się cewką ale wkrótce zbuduję działo orgonowe i żadna chmurka mi nie poskoczy:) Chopcze, pole to widzę codziennie w pracy, od zenitu po horyzont. Przypadkiem przy dobrej pogodzie i lokalizacji to nawet kilkadziesiąt km. Np. takie https://polska-org.pl/4829312,foto.html?idEntity=535552 albo https://polska-org.pl/5414090,foto.html (to przykłady, zdjecia nie moje, moje fotki nie mają linków). Gdy słyszę "orgonity" to sięgam po broń, jak przy plaskatych ziemcach Ciekawe czy któryś z wyznawcóf chemitrails leciał na trzeźwo samolotem rejsowym? A może przypadkiem podczas dłuższego lotu cewka dała sygnał, pofatygował sie do toalety w ogonie samolotu i wyglądając przez lufcik raczył zauważyć i zrozumić co tam białego wylatuje z silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 22.09.2019 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Nie chcę ni kogo obrażać jestem pogodnym człowiekiem, macie rację i niech tak będzie. A ja pokieruje swoim życiem tak jak to zrobił "pijak i włóczęga" św. Augustyn: mówią mi, że jeżeli nie będę wierzył to trafię do piekła a jeżeli będę do raju. Nie wiem jak jest ale wiara nic mnie nie kosztuje. Ot i został świętym:) A więc nic mnie nie kosztuje wkopać do ziemi kawałek rury i zalać żywicą trochę trocin i kawałek drutu. Niema argonu, mała strata, jest argon moje zyski i bardzo duże:). Niema znaczenia co robisz ale ma znaczenie to, że nim bardziej wytężasz mózg i karmisz go różnymi informacjami i pozwalasz mu się rozwijać, wybierać i podejmować decyzje tym więcej szans, że będę dłuugooo pełnosprawny umysłowo. p.s: latało się samolotami wzdłuż i wszerz, nic tam nie wylatuje, nie wprowadzaj ludzi nie świadomych w błąd. Paliwo samolotowe czystsze od spirytusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.09.2019 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 (edytowane) No to brakuje tu tylko płaskoziemcy. Jak przyjdzie to należy uznać że są my w komplecie i można zacząć się relaksować. Edytowane 22 Września 2019 przez coulignon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.09.2019 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 https://www.currentscience.ac.in/Volumes/108/12/2173.pdf Możesz dać krótkie streszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.09.2019 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Człowiek to bardzo skomplikowana mieszanka chemiczna i każdy pierwiastek może być niezbędny dla zdrowia jak i szkodliwy. Zakres optymalny jest bardzo wąski. Klasycznym przykładem może być tlen niezbędny dla życia. Nawet w postaci trójatomowej jako ozon jest pożyteczny bo chroni przed UV, ale w większych stężeniach do oddychania szkodzi. I tak o większości pierwiastków da się napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 23.09.2019 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Jak ktoś chce to można w wolnym czasie sobie oglądnąć lub posłuchać."Cosmic disclosure" https://www.gaia.com/series/cosmic-disclosure W wersji polskiej również na mp3 tutaj https://kosmiczneujawnienie.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts