Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Chemistral"

Włodek W.

Recommended Posts

Rozpylają nie z paliwem ale za pomocą specjalnych dysz i robią to na zlecenie Światowego Rządu.

Widziałem tajne zdjęcie wnętrza samolotu ze specjalnymi zbiornikami na te substancje.

https://www.google.com/search?q=chemtrails+wn%C4%99trze+samolotu&client=firefox-b-d&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=bLPgQFjoE8bG3M%253A%252CXF-jIkjsBrqwKM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kSGiDH1U5T4jo_xjEZIuf3MvjdCLA&sa=X&ved=2ahUKEwjR7YTMuOzkAhW06uAKHZUbAKkQ9QEwAHoECAgQBg#imgrc=_&vet=1

albo takie wnętrza

https://wolna-polska.pl/wiadomosci/zdjecia-z-wnetrza-samolotow-chemtrailsowych-2016-03

Edytowane przez d7d

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

@Bertha Baranku Boży, nie ogarnasz tematu, że dodawanie czegokolwiek do paliwa zależy jedynie od rachunku ekonomicznego właściciela samolotu.

Jeśli ten który mu sprzedaje paliwo z "dodatkiem" za np. pół ceny, zapewnia w umowie że naprawi ewentualne uszkodzenia silnika, to rachunek ekonomiczny może przeważyć na wszystkimi teoriami spiskowymi które tutaj propagujecie.

Dotarło? Rozumisz?

W jakim celu sprzedaje skażone paliwo żeby było ekonomiczne spalanie?

Z dodatkiem "chemtrials" paliwo będzie 50% tańsze od tego bez dodatku?

W ten sposób utylizuje się szkodliwe odpady czy jakim celu dodaje się te dodatki do paliwa?

Czy chodzi o trucie narodów?

"naprawi ewentualne uszkodzenia silnika" - tak serio sądzisz?

Naprawi po wylądowaniu z uszkodzonym silnikiem czy dopiero po katastrofie lotniczej ??

stos Ty naprawdę to sam wymyślasz czy gdzieś przeczytałeś?

No i kto tu jest zwolennikiem teorii spiskowej, wierzy w głupoty z internetu i je tutaj propaguje? :)

Nie propaguję a pokazuję w jakie głupoty ludzie potrafią wierzyć.

Podaj więc swoje źródła wiedzy o chemtrials.

Ludzi niestety dotyczy prawo Kopernika-Greshama w zakresie inflacji umysłowej.

Co ma wspólnego teoria pieniądza z umysłem to nie wiem?

Nie chcę nawet próbować wchodzić w meandry Twojego umysłu, bo mogę tam zobaczyć coś czego już "odzobaczyć" się ne da.

Inflacja wiedzy, rozumu i kultury.

Głupie umysły wypierają mądre umysły.

Ludzie widzą takie cytowane zdjęcia i święcie wierzą w te spisku.

Wierzą bo tak jest najłatwiej lub bo inaczej nie potrafią.

PS Osobistych wycieczek nie musisz na siłą stosować bo potwierdzasz tym samym "moją" powyższą teorię o inflacji...

PS Podaj te przykłady rozpylania w Polsce: kto, kiedy, dlaczego i komu to służy.

Tańsze paliwo z "dodatkami" ? :)

No dobra, to powiedz jaką korzyść masz z tego że ty wiesz a my żyjemy w błogiej nieświadomości? Jak zabezpieczasz siebie i swoją rodzinę przed szkodliwymi substancjami rozpylanymi z samolotów?

Chembustery

https://greenharmony.pl/chembustery/634-chembuster-duzy-standard-dzialo-orgonowe.html

:D

"naprawi ewentualne uszkodzenia silnika" - tak serio sądzisz?

Naprawi po wylądowaniu z uszkodzonym silnikiem czy dopiero po katastrofie lotniczej ??

stos Ty naprawdę to sam wymyślasz czy gdzieś przeczytałeś?

Te substancje na 100% nie uszkadzają silnika. Jeśli jednak wraże siły zwycieżą, to uszkodzony silnik jaszczury naprawiają w locie przy obrotach turbiny ponad 100000^-1, każdą zatrzymaną turbinę zreperują małe jaszczurki w okolicach Entoto.

Takie oczywiste oczywistości stos wie sam z siebie. Ma to zapisane w genach.

Internet jest mu zbędny jako źródło wiedzy.

Służy tylko do dyfuzji tych rewelacji.

Czy Ty czytasz co ja piszę czy tylko udajesz?

Przeciesz piszę ze to wszystko jest legalne, bo prawo tego nie zabrania. Tak jak dymienie z kominów.

Czy ktoś nazywa teorią spiskową trucie nas z kominów elektrowni węglowych?

...

Pewne jest tylko że wraz z deszczem to świństwo spada na ziemię.

To da się zebrać i przetestować.

Naukowcy to zrobili. Link wyżej.

Trucie z kominów nie jest legalne i nie wchodzi w skład teorii spiskowych.

Piszesz, że "to świństwo" spada z deszczem...

Czy udowodniłeś,że jakieś świństwo spada z samolotów jako specjalnie emitowane "świństwo" ?

Chyba że przeszedłeś w przykładzie z chemtrials na spaliny i trujące substancje z kominów.

Tylko te spaliny z kominów to produkt uboczny (zły i szkodliwy) a nie specjalna emisja.

Chyba nawet łatwiej było by produkować i emitować "chemtrials" z kominów niż z samolotów (taniej i pewniej).

Podaj te przykłady rozpylania w Polsce: kto, kiedy, dlaczego i komu to służy. :D

https://pl.wikipedia.org/wiki/Zasiewanie_chmur

Prace naukowców trwają.

Czytałem też o innych niż jodek srebra substancjach testowanych.

O ile wiem - NASI nie robią żadnych badań. Brak kasy...

Nie wiem, czy KTOŚ nie robi badań u nas...

Adam M.

https://www.twojapogoda.pl/wiadomosc/2019-05-10/tak-sie-konczy-sterowanie-pogoda-arabowie-probowali-wywolac-deszcz-a-spowodowali-tragiczna-powodz/

Powódz na pustyni chyba pamiętacie?

A my jesteśmy w NATO i nasze niebo już nie jest NASZE.

Adam M.

https://www.twojapogoda.pl/wiadomosc/2018-01-05/trwa-wojna-pogodowa-to-rosja-zeslala-nad-usa-sroga-zime/

No i to by było na tyle, jeśli chodzi o pytanie - czy sieją...

Sieją, co czasem moco widać!

Ale kto - ja nie wiem.

Nie wiem też - po co?

Może po to, aby jakaś gówniara się nawytrząsała nad ludzkością, że nad klimatem nie panuje...

Studwudziestuośmiu premierów stodwudziestomaośmioma samolotami przyleciało na spęd aby podywagować o ochronie klimatu.

Potem tymi samolotami też odlecieli...

W walce z klimatem jest taka kasa, że trudno sobie ją nawet wyobrazić.

PODPINA SIĘ POD NIĄ KTO MOŻE.

No a my potulnie płacimy...

My wszyscy... ludzie...

Średnio - dolar od łba miesiecznie to 8 miliardów dolarów tez miesięcznie do "walczenia"

Adam M.

Chembuster duży kosztuje coś około 1600 PLN. Na szybko: wiadro za 4.- PLN z marketu, betonu za 14 zeta, niechby nawet 10m rury miedzianej fi28 po kilkanaście zeta za metr plus robocizna. Wiedza, powtarzalna circa 100zeta Na oko przebitka czterokrotna.

Wzorce mają : "Nie chodzi aby zebrać, chodzi aby zbierać i zbierać...."

luźny cytat z przeboju kinowego.

Ciekawskim proponuję pogooglować o SAG i SRM.

http://www.nowaswiadomosc.pl/manipulowanie-pogoda-wywoluje-klimatyczny-chaos-i-grozi-katastrofa-ekologiczna.html

Jest nas zbyt dużo...

Szczepionki działają za wolno - a zostać ma tylko 1,5 miliarda...

No to... JAK to zrobić?

Robią co mogą...

Adam M.

Chembuster duży kosztuje coś około 1600 PLN. Na szybko: wiadro za 4.- PLN z marketu, betonu za 14 zeta, niechby nawet 10m rury miedzianej fi28 po kilkanaście zeta za metr plus robocizna. Wiedza, powtarzalna circa 100zeta Na oko przebitka czterokrotna.

Wzorce mają : "Nie chodzi aby zebrać, chodzi aby zbierać i zbierać...."

luźny cytat z przeboju kinowego.

A te orgony to w jakich jednostkach są?

Gdzie kupić orgonometr?

Bo gdzie rury - to ja wiem!

Głupich się nie sieje...

Chmury się zasiewa!

Adam M.

[

Średnio - dolar od łba miesiecznie to 8 miliardów dolarów tez miesięcznie do "walczenia"

Adam M.

Nie 8 a jedynie 1 już to dawno udowodniono, w bardzo prosty sposób 1t pszenicy na łebka rocznie, no i się okazało że jest nas 1mld.

A te orgony to w jakich jednostkach są?

No pewnie wszytko mamy zmierzyć i opisać, chemistrali też pomacać i powąchać bo nie wierzę ...

Nie propaguję a pokazuję w jakie głupoty ludzie potrafią wierzyć.

Podaj więc swoje źródła wiedzy o chemtrials.

Ludzi niestety dotyczy prawo Kopernika-Greshama w zakresie inflacji umysłowej.

Kopernika zostaw w spokoju bo się coś skroi niepożądanego w twojej głowie i niepotrzebnie nakręcisz znowu temat.

Słuchaj panie wszechwiedzący .Zakładając hipotetycznie zaczynam budowę swojego nowego lokum.To przecież Forum Budowlane.W czym zaszkodzą mi twoje dywagacje na chemtrails ? No tak w kilku słowach. To to potrafisz. Słucham.