d7d 25.09.2019 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 (edytowane) Rozpylają nie z paliwem ale za pomocą specjalnych dysz i robią to na zlecenie Światowego Rządu.Widziałem tajne zdjęcie wnętrza samolotu ze specjalnymi zbiornikami na te substancje.https://www.google.com/search?q=chemtrails+wn%C4%99trze+samolotu&client=firefox-b-d&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=bLPgQFjoE8bG3M%253A%252CXF-jIkjsBrqwKM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kSGiDH1U5T4jo_xjEZIuf3MvjdCLA&sa=X&ved=2ahUKEwjR7YTMuOzkAhW06uAKHZUbAKkQ9QEwAHoECAgQBg#imgrc=_&vet=1 albo takie wnętrzahttps://wolna-polska.pl/wiadomosci/zdjecia-z-wnetrza-samolotow-chemtrailsowych-2016-03 Edytowane 25 Września 2019 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.09.2019 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 @Bertha Baranku Boży, nie ogarnasz tematu, że dodawanie czegokolwiek do paliwa zależy jedynie od rachunku ekonomicznego właściciela samolotu. Jeśli ten który mu sprzedaje paliwo z "dodatkiem" za np. pół ceny, zapewnia w umowie że naprawi ewentualne uszkodzenia silnika, to rachunek ekonomiczny może przeważyć na wszystkimi teoriami spiskowymi które tutaj propagujecie. Dotarło? Rozumisz? W jakim celu sprzedaje skażone paliwo żeby było ekonomiczne spalanie? Z dodatkiem "chemtrials" paliwo będzie 50% tańsze od tego bez dodatku? W ten sposób utylizuje się szkodliwe odpady czy jakim celu dodaje się te dodatki do paliwa? Czy chodzi o trucie narodów? "naprawi ewentualne uszkodzenia silnika" - tak serio sądzisz? Naprawi po wylądowaniu z uszkodzonym silnikiem czy dopiero po katastrofie lotniczej ?? stos Ty naprawdę to sam wymyślasz czy gdzieś przeczytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.09.2019 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 No i kto tu jest zwolennikiem teorii spiskowej, wierzy w głupoty z internetu i je tutaj propaguje? Nie propaguję a pokazuję w jakie głupoty ludzie potrafią wierzyć. Podaj więc swoje źródła wiedzy o chemtrials. Ludzi niestety dotyczy prawo Kopernika-Greshama w zakresie inflacji umysłowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.09.2019 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Już Cię raz prosiłem. Zacytuj prawo które zabrania rozpylania tych substancji w powietrzu. Podaj kto i kiedy w Polsce rozpyla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.09.2019 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Co ma wspólnego teoria pieniądza z umysłem to nie wiem? Nie chcę nawet próbować wchodzić w meandry Twojego umysłu, bo mogę tam zobaczyć coś czego już "odzobaczyć" się ne da. Inflacja wiedzy, rozumu i kultury. Głupie umysły wypierają mądre umysły. Ludzie widzą takie cytowane zdjęcia i święcie wierzą w te spisku. Wierzą bo tak jest najłatwiej lub bo inaczej nie potrafią. PS Osobistych wycieczek nie musisz na siłą stosować bo potwierdzasz tym samym "moją" powyższą teorię o inflacji... PS Podaj te przykłady rozpylania w Polsce: kto, kiedy, dlaczego i komu to służy. Tańsze paliwo z "dodatkami" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 25.09.2019 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 No dobra, to powiedz jaką korzyść masz z tego że ty wiesz a my żyjemy w błogiej nieświadomości? Jak zabezpieczasz siebie i swoją rodzinę przed szkodliwymi substancjami rozpylanymi z samolotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.09.2019 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Dalsza interakcja jest bezcelowa bo odpowiadanie pytaniem na pytanie do niczego nie prowadzi. Podaj te przykłady rozpylania w Polsce: kto, kiedy, dlaczego i komu to służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.09.2019 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 No dobra, to powiedz jaką korzyść masz z tego że ty wiesz a my żyjemy w błogiej nieświadomości? Jak zabezpieczasz siebie i swoją rodzinę przed szkodliwymi substancjami rozpylanymi z samolotów? Chembustery https://greenharmony.pl/chembustery/634-chembuster-duzy-standard-dzialo-orgonowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 25.09.2019 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 "naprawi ewentualne uszkodzenia silnika" - tak serio sądzisz? Naprawi po wylądowaniu z uszkodzonym silnikiem czy dopiero po katastrofie lotniczej ?? stos Ty naprawdę to sam wymyślasz czy gdzieś przeczytałeś? Te substancje na 100% nie uszkadzają silnika. Jeśli jednak wraże siły zwycieżą, to uszkodzony silnik jaszczury naprawiają w locie przy obrotach turbiny ponad 100000^-1, każdą zatrzymaną turbinę zreperują małe jaszczurki w okolicach Entoto. Takie oczywiste oczywistości stos wie sam z siebie. Ma to zapisane w genach. Internet jest mu zbędny jako źródło wiedzy. Służy tylko do dyfuzji tych rewelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.09.2019 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Czy Ty czytasz co ja piszę czy tylko udajesz? Przeciesz piszę ze to wszystko jest legalne, bo prawo tego nie zabrania. Tak jak dymienie z kominów. Czy ktoś nazywa teorią spiskową trucie nas z kominów elektrowni węglowych? ... Pewne jest tylko że wraz z deszczem to świństwo spada na ziemię. To da się zebrać i przetestować. Naukowcy to zrobili. Link wyżej. Trucie z kominów nie jest legalne i nie wchodzi w skład teorii spiskowych. Piszesz, że "to świństwo" spada z deszczem... Czy udowodniłeś,że jakieś świństwo spada z samolotów jako specjalnie emitowane "świństwo" ? Chyba że przeszedłeś w przykładzie z chemtrials na spaliny i trujące substancje z kominów. Tylko te spaliny z kominów to produkt uboczny (zły i szkodliwy) a nie specjalna emisja. Chyba nawet łatwiej było by produkować i emitować "chemtrials" z kominów niż z samolotów (taniej i pewniej). Podaj te przykłady rozpylania w Polsce: kto, kiedy, dlaczego i komu to służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.09.2019 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 https://pl.wikipedia.org/wiki/Zasiewanie_chmur Prace naukowców trwają.Czytałem też o innych niż jodek srebra substancjach testowanych.O ile wiem - NASI nie robią żadnych badań. Brak kasy...Nie wiem, czy KTOŚ nie robi badań u nas... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.09.2019 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 https://www.twojapogoda.pl/wiadomosc/2019-05-10/tak-sie-konczy-sterowanie-pogoda-arabowie-probowali-wywolac-deszcz-a-spowodowali-tragiczna-powodz/ Powódz na pustyni chyba pamiętacie? A my jesteśmy w NATO i nasze niebo już nie jest NASZE. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.09.2019 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 https://www.twojapogoda.pl/wiadomosc/2018-01-05/trwa-wojna-pogodowa-to-rosja-zeslala-nad-usa-sroga-zime/ No i to by było na tyle, jeśli chodzi o pytanie - czy sieją...Sieją, co czasem moco widać!Ale kto - ja nie wiem.Nie wiem też - po co?Może po to, aby jakaś gówniara się nawytrząsała nad ludzkością, że nad klimatem nie panuje...Studwudziestuośmiu premierów stodwudziestomaośmioma samolotami przyleciało na spęd aby podywagować o ochronie klimatu.Potem tymi samolotami też odlecieli... W walce z klimatem jest taka kasa, że trudno sobie ją nawet wyobrazić.PODPINA SIĘ POD NIĄ KTO MOŻE.No a my potulnie płacimy...My wszyscy... ludzie...Średnio - dolar od łba miesiecznie to 8 miliardów dolarów tez miesięcznie do "walczenia" Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 25.09.2019 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Chembuster duży kosztuje coś około 1600 PLN. Na szybko: wiadro za 4.- PLN z marketu, betonu za 14 zeta, niechby nawet 10m rury miedzianej fi28 po kilkanaście zeta za metr plus robocizna. Wiedza, powtarzalna circa 100zeta Na oko przebitka czterokrotna. Wzorce mają : "Nie chodzi aby zebrać, chodzi aby zbierać i zbierać...."luźny cytat z przeboju kinowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.09.2019 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ciekawskim proponuję pogooglować o SAG i SRM.http://www.nowaswiadomosc.pl/manipulowanie-pogoda-wywoluje-klimatyczny-chaos-i-grozi-katastrofa-ekologiczna.html Jest nas zbyt dużo...Szczepionki działają za wolno - a zostać ma tylko 1,5 miliarda...No to... JAK to zrobić?Robią co mogą... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.09.2019 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Chembuster duży kosztuje coś około 1600 PLN. Na szybko: wiadro za 4.- PLN z marketu, betonu za 14 zeta, niechby nawet 10m rury miedzianej fi28 po kilkanaście zeta za metr plus robocizna. Wiedza, powtarzalna circa 100zeta Na oko przebitka czterokrotna. Wzorce mają : "Nie chodzi aby zebrać, chodzi aby zbierać i zbierać...." luźny cytat z przeboju kinowego. A te orgony to w jakich jednostkach są? Gdzie kupić orgonometr? Bo gdzie rury - to ja wiem! Głupich się nie sieje... Chmury się zasiewa! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 25.09.2019 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 [ Średnio - dolar od łba miesiecznie to 8 miliardów dolarów tez miesięcznie do "walczenia" Adam M. Nie 8 a jedynie 1 już to dawno udowodniono, w bardzo prosty sposób 1t pszenicy na łebka rocznie, no i się okazało że jest nas 1mld. A te orgony to w jakich jednostkach są? No pewnie wszytko mamy zmierzyć i opisać, chemistrali też pomacać i powąchać bo nie wierzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.09.2019 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Wierzą w domach i ogródkach.Wiarę wyznają w kościołach czy zborach...Oby jeszcze tylko cicho wierzyli...Tak wierzą, ze czasem wyspać się w niedzielę nie da! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 26.09.2019 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Nu tak trudno, niema wyboru za bardzo. Wejdź do piramidy i jakbym się nie wytężał swoją mądrość i wszechwiedzę i nie zaprzeczał w istnienie argonu to i tak go poczujesz na własnej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.09.2019 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Nie propaguję a pokazuję w jakie głupoty ludzie potrafią wierzyć. Podaj więc swoje źródła wiedzy o chemtrials. Ludzi niestety dotyczy prawo Kopernika-Greshama w zakresie inflacji umysłowej. Kopernika zostaw w spokoju bo się coś skroi niepożądanego w twojej głowie i niepotrzebnie nakręcisz znowu temat. Słuchaj panie wszechwiedzący .Zakładając hipotetycznie zaczynam budowę swojego nowego lokum.To przecież Forum Budowlane.W czym zaszkodzą mi twoje dywagacje na chemtrails ? No tak w kilku słowach. To to potrafisz. Słucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts