adam_mk 27.09.2019 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Często w pogodny dzień widuję takie "coś"https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ7yP72J7m-mncCzOIVCEsTJZHDKK9QK8guaZij7eb3NPgpmRzq Wy nigdy?I...Wyjaśni mi ktoś, że to są naturalnie powstające chmurki? W prasie - nic.W żadnej TV też nic.NIKT o tym nie myśli, nie gada...Nie ma tematu, choć takie obrazki się widzi nad głową. Ciekawe kto, po co, i jak to robi.Pełna niejasność.A jak nie wiadomo o co chodzi - to na pewno chodzi o kasę!Tyle to ja już wiem. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 27.09.2019 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Zadał pytanie co na to Rząd , to mu napisałem co na to sieć internetowa. na głupie pytania tylko głupie odpowiedzi .Tak lubią obaj .Poprawia się jednak myślenie , jak swój bełkot zamienia się na bełkot internetowy.Poczytał poszperał i draży w niewiedzy temacik kontrowersyjny powodujący z doświadczenia zadymę. Chce zmieniać świat ,a nie wie ,że stąpa po kupie fałszu. Co za ludzie.I mi pisze ,że mnie tylko brakowało ale o sobie już zapomniał doradca od niczego.W du...mam tego typu jego i kumpli waśnie .Nie na tym forum . T/j FM - budowlane ktoś kiedyś napisał tutaj, że "naiwnych nie sieją" . 9 lat temu zrobili z niego idiotę wyśmiewali i szydzili jak napisał : I to kto!!!!!! Ale nie wiem czy to nie za trudne byś to zrozumiał. "Szef' takie rzeczy psiał . Niemożliwe. Niektórzy to mają klasę, nie ma co. Ah ten forumowy obiektywizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 27.09.2019 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Często w pogodny dzień widuję takie "coś" https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ7yP72J7m-mncCzOIVCEsTJZHDKK9QK8guaZij7eb3NPgpmRzq Wy nigdy? I... Wyjaśni mi ktoś, że to są naturalnie powstające chmurki? W prasie - nic. W żadnej TV też nic. NIKT o tym nie myśli, nie gada... Nie ma tematu, choć takie obrazki się widzi nad głową. Ciekawe kto, po co, i jak to robi. Pełna niejasność. A jak nie wiadomo o co chodzi - to na pewno chodzi o kasę! Tyle to ja już wiem. Adam M. Niektórym nie przegadasz. Zresztą już tłumaczyli dlaczego tak się dzieje. Dla Tych co chcą proponuje "supelmentować" krzem. No i jeszcze raz Jak ktoś chce to można w wolnym czasie sobie oglądnąć lub posłuchać. "Cosmic disclosure" https://www.gaia.com/series/cosmic-disclosure W wersji polskiej również na mp3 tutaj https://kosmiczneujawnienie.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.09.2019 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Często w pogodny dzień widuję takie "coś" Zrób może taką serię zdjęć "swojego" niema , np. przez 7 -10 dni i umieść na forum. Smugi z samolotów nie są "naturalnymi" chmurkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 01.10.2019 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Nie wiem czy zauważyliście, dziś nie było żadnego samolotu z trutką. Niebo czyściutkie nic tylko latać. Czy wiatr im przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.10.2019 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 (edytowane) Wszystkie rejsowe były. Naucz się używać Flightradar24 (wystarczy wersja free), racz zauważyć pewien związek między obrazkiem na ekranie i widokiem nad głową. Pacholę nie wie, że na wysokości przelotowej raczej wiaterku nie ma, a wiatry tylko w kabinie? Wysokości w stopach z ekranu chyba potrafisz przeliczyć na metry?Działanie na liczbach pięciocyfrowych, najwyżej 20000 trzeba podzielić, wnuki pomogą.Nie trzeba kręcić żadnym drutem. O żesz! Najszła mnię taka rejfleksja, że pkorol zapyta czy niebieska linia za samolotem nie jest zatruta?Łolaboga! Edytowane 1 Października 2019 przez Bertha O żesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 01.10.2019 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Czyli chemistrale rejestrują się w programie przelotów:PI co ma do mnie, że tam nie wieje? Wiało u mnie na podwórku i jak w takiego delikwenta wycelować z 20000 stup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.10.2019 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 ... i jak w takiego delikwenta wycelować z 20000 stup? Na tyle "stup" nie da rady ... choć u Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych ... zapewne niebawem wymyślisz (i opatentujesz) stosowny "celownik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.10.2019 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 @pkorol O jakiej rejestracji mowisz? Jeśli zobaczysz "chemistrala" nad sobą a nie zobaczysz go na ekranie, to wtedy możesz dać głos paszczą i pisac do telewizji interwencyjnej, że sypią/sieją czy jak to tam nazywacie. Może madame J. przyjedzie z kamerą Tak celujesz? https://www.youtube.com/watch?v=kHWD3ycf8w0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 02.10.2019 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2019 No i ledwie świt, rzut na niebo i halery znów latają, wiatru nima. Trzeba nie umieć analizować by połączyć brak wiatru, czyste niebo i chemistrale. "celownik" już możesz kupić strona poprzednia wątku. Czytaj ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.10.2019 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Nie wiem czy zauważyliście, dziś nie było żadnego samolotu z trutką. Niebo czyściutkie nic tylko latać. Czy wiatr im przeszkadza? Zapewne jakiś mason, zarejestrowany na tym Forum doniósł, że niejaki @pkorol i koledzy zdemaskowali spisek, więc masoni obnizyli swą aktywność. Zresztą, wydaje mi sie, że cyklisci też... Tak więc, nie ustawaj, rób swoje - efekty są widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 02.10.2019 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Z pkorol taka dyskusyja jak z wierzącymi w zamach Smoleński. Mam takich p.........w w rodzinie, starzy i młodzi. Miałem chwilę, posadziłem przed kompem i krok po kroku na ekranie wrzucałem kontrargumenty. Powietrze uchodziło jak z nadmuchanej pękniętej prezerwatywy. Gdy zabrakło argumentów racjonalnych (interlokutor ma dyplom z kierunku ścisłego !) zostało powtarzane coraz ciszej "ale był zamach", "ale był zamach", "ale był zmach"... Gdy na koniec spytałem: kto ci dał dyplom! I dodałem: za pieprzenie takich głupot uczelnia powinna ci odebrać dyplom, to nastąpiła obraza śmiertelna. Zresztą kiedyś wchodząc do ich mieszkania głośno spytałem: Dlaczego głęboko wierzacy czczą zabobony? Szok i popłoch czego diabeł się czepia! A mi chodziło o podkowę przy drzwiach wejściowych a nad drugimi drzwiami + . Musiałem wytlumaczyć różnicę. Ale kilka biblii na półkach stoi, pewnie nie używanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 04.10.2019 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2019 Co za bzdury, jak to się ma do chmurek? Masz zamiar powiesić na mnie wszystkie psy w okolicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 04.10.2019 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2019 Zwierzątek mądrych nie wieszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 26.10.2019 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2019 Orgonity: pomiar oscyloskopem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.10.2019 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2019 Kolejny etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 27.10.2019 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Kolejny etap Tak, kolejny (dla was) etap potrzepać języki i poteoretyzować. Dla mnie to siąg dalszy, mojego działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 27.10.2019 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Jeśli ziemia, pardon - Ziemia jest płaska, to kto ściemnia Słońce wieczorem a rano rozjaśnia? I kto je przesuwa ze wschodu na zachód? Też jaszczury? Przewodowo czy przez WiFi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 27.10.2019 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2019 (edytowane) Uśmiałam się do łez czytając ten wątek, szczególnie ostatnie strony:DNiestety tacy ludzie mieszkają obok nas i jak ich rozumek nie potrafi czegoś pojąć, to wysuwają przeróżne teorie spiskowe:stirthepot: Jak żyć obok nich normalnie i nie zwariować ? To jest najważniejsze pytanie, dotyczące obecnej sytuacji w naszej rzeczywistości. Edytowane 27 Października 2019 przez ciężkiprzypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.10.2019 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Tak, kolejny (dla was) etap potrzepać języki i poteoretyzować. Dla mnie to siąg dalszy, mojego działania Budujesz orgonity? Na co działają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts