Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Chemistral"

Włodek W.

Recommended Posts

Często w pogodny dzień widuję takie "coś"

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ7yP72J7m-mncCzOIVCEsTJZHDKK9QK8guaZij7eb3NPgpmRzq

Wy nigdy?

I...

Wyjaśni mi ktoś, że to są naturalnie powstające chmurki?

W prasie - nic.

W żadnej TV też nic.

NIKT o tym nie myśli, nie gada...

Nie ma tematu, choć takie obrazki się widzi nad głową.

Ciekawe kto, po co, i jak to robi.

Pełna niejasność.

A jak nie wiadomo o co chodzi - to na pewno chodzi o kasę!

Tyle to ja już wiem.

Adam M.

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zadał pytanie co na to Rząd , to mu napisałem co na to sieć internetowa. na głupie pytania tylko głupie odpowiedzi

.Tak lubią obaj .Poprawia się jednak myślenie , jak swój bełkot zamienia się na bełkot internetowy.Poczytał poszperał i draży w niewiedzy temacik kontrowersyjny powodujący z doświadczenia zadymę. Chce zmieniać świat ,a nie wie ,że stąpa po kupie fałszu. Co za ludzie.I mi pisze ,że mnie tylko brakowało ale o sobie już zapomniał doradca od niczego.W du...mam tego typu jego i kumpli waśnie .Nie na tym forum . T/j FM - budowlane

ktoś kiedyś napisał tutaj, że "naiwnych nie sieją" . :D

9 lat temu zrobili z niego idiotę wyśmiewali i szydzili jak napisał :

I to kto!!!!!!

Ale nie wiem czy to nie za trudne byś to zrozumiał.

"Szef' takie rzeczy psiał . Niemożliwe. Niektórzy to mają klasę, nie ma co. Ah ten forumowy obiektywizm.

Często w pogodny dzień widuję takie "coś"

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ7yP72J7m-mncCzOIVCEsTJZHDKK9QK8guaZij7eb3NPgpmRzq

Wy nigdy?

I...

Wyjaśni mi ktoś, że to są naturalnie powstające chmurki?

W prasie - nic.

W żadnej TV też nic.

NIKT o tym nie myśli, nie gada...

Nie ma tematu, choć takie obrazki się widzi nad głową.

Ciekawe kto, po co, i jak to robi.

Pełna niejasność.

A jak nie wiadomo o co chodzi - to na pewno chodzi o kasę!

Tyle to ja już wiem.

Adam M.

Niektórym nie przegadasz. Zresztą już tłumaczyli dlaczego tak się dzieje.

Dla Tych co chcą proponuje "supelmentować" krzem.

No i jeszcze raz

Jak ktoś chce to można w wolnym czasie sobie oglądnąć lub posłuchać.

"Cosmic disclosure" https://www.gaia.com/series/cosmic-disclosure

W wersji polskiej również na mp3 tutaj https://kosmiczneujawnienie.com/

Wszystkie rejsowe były. Naucz się używać Flightradar24 (wystarczy wersja free), racz zauważyć pewien związek między obrazkiem na ekranie i widokiem nad głową. Pacholę nie wie, że na wysokości przelotowej raczej wiaterku nie ma, a wiatry tylko w kabinie?

Wysokości w stopach z ekranu chyba potrafisz przeliczyć na metry?

Działanie na liczbach pięciocyfrowych, najwyżej 20000 trzeba podzielić, wnuki pomogą.

Nie trzeba kręcić żadnym drutem.

O żesz! Najszła mnię taka rejfleksja, że pkorol zapyta czy niebieska linia za samolotem nie jest zatruta?

Łolaboga!

Edytowane przez Bertha
O żesz....

@pkorol

O jakiej rejestracji mowisz? :wtf:

Jeśli zobaczysz "chemistrala" nad sobą a nie zobaczysz go na ekranie, to wtedy możesz dać głos paszczą i pisac do telewizji interwencyjnej,

że sypią/sieją czy jak to tam nazywacie. Może madame J. przyjedzie z kamerą :lol2:

Tak celujesz? https://www.youtube.com/watch?v=kHWD3ycf8w0

Nie wiem czy zauważyliście, dziś nie było żadnego samolotu z trutką. Niebo czyściutkie nic tylko latać. Czy wiatr im przeszkadza?

Zapewne jakiś mason, zarejestrowany na tym Forum doniósł, że niejaki @pkorol i koledzy zdemaskowali spisek, więc masoni obnizyli swą aktywność.

Zresztą, wydaje mi sie, że cyklisci też...

Tak więc, nie ustawaj, rób swoje - efekty są widoczne ;)

Z pkorol taka dyskusyja jak z wierzącymi w zamach Smoleński. Mam takich p.........w w rodzinie, starzy i młodzi. Miałem chwilę, posadziłem przed kompem i krok po kroku na ekranie wrzucałem kontrargumenty. Powietrze uchodziło jak z nadmuchanej pękniętej prezerwatywy. Gdy zabrakło argumentów racjonalnych (interlokutor ma dyplom z kierunku ścisłego !) zostało powtarzane coraz ciszej "ale był zamach", "ale był zamach", "ale był zmach"...

Gdy na koniec spytałem: kto ci dał dyplom! I dodałem: za pieprzenie takich głupot uczelnia powinna ci odebrać dyplom, to nastąpiła obraza śmiertelna. Zresztą kiedyś wchodząc do ich mieszkania głośno spytałem: Dlaczego głęboko wierzacy czczą zabobony? Szok i popłoch czego diabeł się czepia! A mi chodziło o podkowę przy drzwiach wejściowych :bash: a nad drugimi drzwiami + . Musiałem wytlumaczyć różnicę. Ale kilka biblii na półkach stoi, pewnie nie używanych.

• 4 weeks później...

Uśmiałam się do łez czytając ten wątek, szczególnie ostatnie strony:D

Niestety tacy ludzie mieszkają obok nas i jak ich rozumek nie potrafi czegoś pojąć, to wysuwają przeróżne teorie spiskowe:stirthepot:

Jak żyć obok nich normalnie i nie zwariować ? To jest najważniejsze pytanie, dotyczące obecnej sytuacji w naszej rzeczywistości.

Edytowane przez ciężkiprzypadek