woan 26.04.2020 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Mówiłem,że porównam loty ,które widzę z lotami na stronie podanej tu. I wniosek jest taki,że przestrzeń nie jest zamknięta za co przepraszam , liczba lotów nie jest póki co duża. Smugi takie,które się utrzymują nie pochodzą od samolotów pasażerskich tylko od samolotów typu ,,cargo". To tyle albo aż tyle z moich dzisiejszych obserwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 26.04.2020 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Mówiłem,że porównam loty ,które widzę z lotami na stronie podanej tu. I wniosek jest taki,że przestrzeń nie jest zamknięta za co przepraszam , liczba lotów nie jest póki co duża. Smugi takie,które się utrzymują nie pochodzą od samolotów pasażerskich tylko od samolotów typu ,,cargo". To tyle albo aż tyle z moich dzisiejszych obserwacji To może tylko te cargo rozpylają, a pasażerskie nie? Tak czy siak sukces, mniej ruchu lotniczego mniej chemtrails i naród zmądrzeje:lol2:. Jest nadzieja dla Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 26.04.2020 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 To może tylko te cargo rozpylają, a pasażerskie nie? Tak czy siak sukces, mniej ruchu lotniczego mniej chemtrails i naród zmądrzeje:lol2:. Jest nadzieja dla Polaków. Śmiej się śmiej. Żona też się śmiała ,ale jak zobaczyła dwa loty jeden po drugim w odstępie czasu może 30minut. Jeden normalnie przeleciał i nie było ,,smugi" a był to pasażer, drugi przeleciał i smuga została a był to ,,cargo" .Zobacz sam jak będziesz miał czas to sam się przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.04.2020 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Po czym rozpoznałeś pasażera od cargo? Model samolotu też rozpoznałeś? I wysokość lotu? Itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 26.04.2020 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Śmiej się śmiej. Żona też się śmiała ,ale jak zobaczyła dwa loty jeden po drugim w odstępie czasu może 30minut. Jeden normalnie przeleciał i nie było ,,smugi" a był to pasażer, drugi przeleciał i smuga została a był to ,,cargo" .Zobacz sam jak będziesz miał czas to sam się przekonasz Trzeba było spisac numer lotu i dzwonić na Policję. Ale obserwuj dalej, ta sytuacja może się powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 26.04.2020 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Jeden normalnie przeleciał i nie było ,,smugi" a był to pasażer, drugi przeleciał i smuga została a był to ,,cargo" Tu http://lotnictwo.net.pl/3-tematy_ogolne/14-samoloty_na_wysokosciach_przelotowych/12192-dziwny_lot-68.html od #1344 może znajdziesz wyjaśnienie "zakrętów" podczas lotu. Wcześniejszych nie czytałem. Na https://www.flightradar24.com klikasz w samolot, po lewej w okienku calibrated altitude masz wysokość lotu w ft, dzielisz przez 3 (dokładnie 0,305) i masz wysokość w metrach. Samoloty pewnie leciały na różnych wysokościach czyli inne temperatury lub drugi leciał w ciszy (bez wiatru) to smuga trzyma sie dłuugo. Potem lepiej poinformowaniu głoszą że "sypią", a to jest tylko obraz dużego ruchu lotniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 27.04.2020 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Śmiej się śmiej. Żona też się śmiała ,ale jak zobaczyła dwa loty jeden po drugim w odstępie czasu może 30minut. Jeden normalnie przeleciał i nie było ,,smugi" a był to pasażer, drugi przeleciał i smuga została a był to ,,cargo" .Zobacz sam jak będziesz miał czas to sam się przekonasz Przecież pisałem że robimy depopulację. Masz gościa który się przyznaje, potwierdza twoje najgorsze wizje a ty nawet go nie zapytasz o szczegóły. Czyli to musi być tajemnica bo inaczej nie ma zabawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.04.2020 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Przecież pisałem że robimy depopulację. Masz gościa który się przyznaje, potwierdza twoje najgorsze wizje a ty nawet go nie zapytasz o szczegóły. Czyli to musi być tajemnica bo inaczej nie ma zabawy? To wypadałoby spytać i Ciebie .Czy Tobie coulignon nic w życiu nie przeszkadza? Mi przeszkadza taka np. drętwa gadka o Chemistral tak jak i o korona-wirusie.Drętwa.Doświadczacie się grupowo w opozycji ,że latające samoloty wydalające smugi nic nie wnoszą szkodliwego do naszego życia .Poco dokładać i zakłamywać rzeczywistość i ciągnąc temat głupkowato udowadniając swoją ideologią mądrość.Piszesz jakieś pierdoły o depopulacji, że ją robicie w temacie o samolotach i ich smugach.Idź na dwór wyłącz TV i neta bo Cie skurcze łapią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 27.04.2020 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 To wypadałoby spytać i Ciebie .Czy Tobie coulignon nic w życiu nie przeszkadza? Oczywiście że mi nie przeszkadza. Z jednego czerpię radość a z drugiego zyski. Co tu wybrzydzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 27.04.2020 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Przecież pisałem że robimy depopulację. Masz gościa który się przyznaje, potwierdza twoje najgorsze wizje a ty nawet go nie zapytasz o szczegóły. Czyli to musi być tajemnica bo inaczej nie ma zabawy? To uważaj tam na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 27.04.2020 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Tu http://lotnictwo.net.pl/3-tematy_ogolne/14-samoloty_na_wysokosciach_przelotowych/12192-dziwny_lot-68.html od #1344 może znajdziesz wyjaśnienie "zakrętów" podczas lotu. Wcześniejszych nie czytałem. Na https://www.flightradar24.com klikasz w samolot, po lewej w okienku calibrated altitude masz wysokość lotu w ft, dzielisz przez 3 (dokładnie 0,305) i masz wysokość w metrach. Samoloty pewnie leciały na różnych wysokościach czyli inne temperatury lub drugi leciał w ciszy (bez wiatru) to smuga trzyma sie dłuugo. Potem lepiej poinformowaniu głoszą że "sypią", a to jest tylko obraz dużego ruchu lotniczego. No właśnie takie widoki mnie interesują. Niby z rana mam piękne niebieskie niebo, pod wieczór właśnie takie coś. Z niebieskiego nieba robi się mleczne,słońce tak jakby za szkłem mlecznym. Za moich młodych lat takiego czegoś nie było. Też gdzieś czytałem ,że to od wysokości,wiatru itp, Gdyby nie te samoloty to byśmy mieli fajne niebieskie niebo nad głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.04.2020 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 No właśnie takie widoki mnie interesują. Niby z rana mam piękne niebieskie niebo, pod wieczór właśnie takie coś. Z niebieskiego nieba robi się mleczne,słońce tak jakby za szkłem mlecznym. Za moich młodych lat takiego czegoś nie było. Też gdzieś czytałem ,że to od wysokości,wiatru itp, Gdyby nie te samoloty to byśmy mieli fajne niebieskie niebo nad głową Ty tak na serio? Ewentualni może trzeba wyczyścić szkła okularów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.04.2020 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Oczywiście że mi nie przeszkadza. Z jednego czerpię radość a z drugiego zyski. Co tu wybrzydzać? To prawie tak jak ja Radość i zabawa zysków tylko brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 28.04.2020 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 A co to na niebie ostatnio takie mocne światła świecą , chyba 6 lub siedem sztuk takiego czegoś ostatnio widać ? to od Elona jakieś ustrojstwa do internetu czy co to jest wie ktoś bo ciekaw jestem . raz to o 21 a czasami po 23 siępojawia i świeci na niebie jak diabli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 28.04.2020 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 satelitarne nadajniki 5G. Były protesty , cięzko to niepostrzeżenie zamontowac na budynkach. Więc mamy inny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 28.04.2020 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 A co to na niebie ostatnio takie mocne światła świecą , chyba 6 lub siedem sztuk takiego czegoś ostatnio widać ? to od Elona jakieś ustrojstwa do internetu czy co to jest wie ktoś bo ciekaw jestem . raz to o 21 a czasami po 23 siępojawia i świeci na niebie jak diabli . Daj zdjęcia! Na niebie to chyba nie jak diabli tylko jak anioły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 28.04.2020 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) A co to na niebie ostatnio takie mocne światła świecą , chyba 6 lub siedem sztuk takiego czegoś ostatnio widać ? to od Elona jakieś ustrojstwa do internetu czy co to jest wie ktoś bo ciekaw jestem . raz to o 21 a czasami po 23 siępojawia i świeci na niebie jak diabli . Noż qurła nać! Google cię gryzie czy Tadzio zabronił?????? Na smrtfonie wpisujesz w google findstarlink.com instalujesz , klikasz polski i masz na tydzień na przód prognozy. Jak chcesz to możesz nawet wpisać swoją dokłądną lokalizacje, jak nie to weźmie przybliżoną z netu (chyba 8 miejsc w Polsce). Na kompie https://heavens-above.com też wg przybliżonej lokalizacji z netu lub wpisujesz swoje. Kurna! Jak z ambony nie powiedzą, to boisz sie że grzech bo imprimatur brak ???? Wpisujesz Starlink i masz od groma i ciut ciut! Na youtube.com na dzień dobry wyskakuje 14 pozycji np. Na Fb live Z głowa w gwiazdach To chyba wrodzona bezradnosć w szukaniu ,bo mnie nie pokazaliiii :cry: Wie że od Elona ale szukać się lęka albo leni. Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez Bertha Wie że do Elona ale szukać się lęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 28.04.2020 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Bo nie chodziło to aby złapać (złowić) ale o to by gonić go go Cały spisek upadnie i czym będzie żyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 28.04.2020 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 To uważaj tam na siebie Mylisz się. Ty uważaj na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 28.04.2020 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Mylisz się. Ty uważaj na mnie. Ma Cię na oku tak więc wiesz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts