Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Chemistral"

Włodek W.

Recommended Posts

satelitarne nadajniki 5G. Były protesty , cięzko to niepostrzeżenie zamontowac na budynkach. Więc mamy inny sposób.

Te satelitarne to "g7" ... to tajemnica i innowacja Muska, potomków Hitlera i Gates'a ... nikt jeszcze nic nie wie prócz kilku wtajemniczonych (jest na tym forum przynajmniej jeden który zna te tajemnice, gdyż do wszystkich tajemnic ma dostęp) :)

G5 instalują w jaskiniach i na dnie oceanów ... ryby mają głos w tej sprawie ;)

ps - na "wszelki wypadek" należy zamówić czapeczkę, zappera lub cewkę ;)

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ps - na "wszelki wypadek" należy zamówić czapeczkę, zappera lub cewkę ;)

To Ty jeszcze nie masz czapeczki?

Błąd! Ja, po tych wszystkich innowacjach z tego forum nabyłem sobie takową, zlikwidowałem wi-fi, wyłączyłem komórkę i odłączyłem satelitę.

Te szatańskie wynalazki generują takie częstotliwości PEM , że antenę ptaki mi obsrywają , ale tylko z jednej strony, komórka spaliła szczypiorek w doniczce a wi-fi ciągle i dwuznacznie mrugało , jak się tylko na nie patrzyło.

Czapeczki nie zanabyłem z tylko jednego powodu :) czekałem na wynalazki "fizyka akedemickiego" :) ... zapewne już coś tam ma, podejrzewam, że "trzyma w szufladzie".

Odezwał się w końcu ... ale jak zwykle "melodia o depopulacji", no i chyba zaczął złoto skupować i sztaby tego kruszcu gdzieś zakopuje, (tak więc budowa jego super wygodnego domu - za 60 tys. pln - może się opóźnić o następne 20 lat) ... no i ostatnio (chyba) szlachcicem został (jeszcze nie powiedział jakiego herbu, ale zapewne poinformuje niebawem - może to być np "garażowa zimna fuzja" - lub coś podobnego) :)

Wydaje mnie się, iż należy rozpatrzyć zastępczo (zamiast indywidualnej czapeczki), ukręcenie jakiejś cewki (wielkiej - z bardzo "grubego druta"), ochronię tym nie tylko swój dom wraz z zawartością, ogród z pomidorami (rosną wielkie jak nie przymierzając w Czernobylu - to chyba przez to 5G) ale i być może stanę się tym samym "zbawcą" połowy mego miasteczka.

Jeżeli jednak ta dupna cewka nie pomoże, zawsze można uruchomić trochę zaperów rozstawionych po kątach :)

ps - ptaki obsrały moje drzewko avocado :(

To przez opryski. Na bank!

No, chyba , że obsrywają Ci drzewko tylko z jednej strony. Wtedy... wiadomo, że to od nadajnika 5G.

Musisz koniecznie zapery rozstawić w ogrodzie.

Smugi były tylko od północnej strony a drzewko całe obsrane :( ... ani chybi 5G od południa

... ale, że avocado depopulują ?

ps - jutro zamówię zappery

... a co sądzisz o dupnej cewce ? ... pomoże ?

Edytowane przez Chef Paul
ps

... a co sądzisz o dupnej cewce ? ... pomoże ?

Cewka zawsze i na wszystko pomoże.

Od chwili kiedy tu przeczytałem wywód fizyka uniwersyteckiego o cudownym mikroskopie Reifa, nie mam już najmniejszych wątpliwości.

Taki kawał drutu, to musi mieć moc.

Cewka zawsze i na wszystko pomoże.

Od chwili kiedy tu przeczytałem wywód fizyka uniwersyteckiego o cudownym mikroskopie Reifa, nie mam już najmniejszych wątpliwości.

Taki kawał drutu, to musi mieć moc.

Ekspertów od teorii wszelakich sporo na tym forum ... ale tylko jeden może być królem :)

ps - zamówię cewkę u kowala (z "grubego druta" tylko kowal da radę) ;)

To Ty jeszcze nie masz czapeczki?

Błąd! Ja, po tych wszystkich innowacjach z tego forum nabyłem sobie takową, zlikwidowałem wi-fi, wyłączyłem komórkę i odłączyłem satelitę.

Te szatańskie wynalazki generują takie częstotliwości PEM , że antenę ptaki mi obsrywają , ale tylko z jednej strony, komórka spaliła szczypiorek w doniczce a wi-fi ciągle i dwuznacznie mrugało , jak się tylko na nie patrzyło.

Wyśmiewasz wszystko i wszystkich .Ty jesteś chyba klonkiem Adaśka. Nie chce mi się aż wierzyć ,że człek o tek zwięzłych aspiracjach zapomniał o ukrytym zabójcy 21 wieku. No przez myśl mi nie przeszło że niepamięć Cię ogarnęła.Nie pojmuję ,że zapomniałeś o tym.Ciekawym jakbyś się w nim rozwinął.Odseparowałeś się od głupoty ludzkiej wszystko powyłączałeś co zbędne ale zapomniałeś o ukrytym zabójcy.Wymiękłem bo traktowałem Twoje wywody dość prozaicznie.Myliłem się.:o:o:o

Wyśmiewasz wszystko i wszystkich .Ty jesteś chyba klonkiem Adaśka. Nie chce mi się aż wierzyć ,że człek o tek zwięzłych aspiracjach zapomniał o ukrytym zabójcy 21 wieku. No przez myśl mi nie przeszło że niepamięć Cię ogarnęła.Nie pojmuję ,że zapomniałeś o tym.Ciekawym jakbyś się w nim rozwinął.Odseparowałeś się od głupoty ludzkiej wszystko powyłączałeś co zbędne ale zapomniałeś o ukrytym zabójcy.Wymiękłem bo traktowałem Twoje wywody dość prozaicznie.Myliłem się.:o:o:o

Gdyby głupota ludzka była bolesna, Ty miałbyś stałą receptę na darmową morfinę.

Potraktuj to "dość prozaicznie".

ps - ptaki obsrały moje drzewko avocado :(

To przez opryski. Na bank!

No, chyba , że obsrywają Ci drzewko tylko z jednej strony. Wtedy... wiadomo, że to od nadajnika 5G.

Musisz koniecznie zapery rozstawić w ogrodzie.

A jak nadajniki 5G są z czterech stron świata to a której strony ptaki bądą obsyrywały drzewka ?

A jak nadajniki 5G będą z pięciu stron świata ? :D

Obsrają dookoła i z góry ? :D

Gdyby głupota ludzka była bolesna, Ty miałbyś stałą receptę na darmową morfinę.

Potraktuj to "dość prozaicznie".

Zawsze rozwlekasz temat epistołami w języku tylko tobie znanym. Dlaczego nie odpowiesz o ukrytym zabójcy 21 wieku.Dlaczego jego się nie wyzbędziesz jak wielu tu zaoferowanych przez siebie szatańskich wynalazków.Przydałoby ci się to, bo herezje mógłbyś wygłaszać przed lustrem i obrażałbyś tylko siebie..Pomyśl o tym poważnie.

A jak nadajniki 5G są z czterech stron świata to a której strony ptaki bądą obsyrywały drzewka ?

A jak nadajniki 5G będą z pięciu stron świata ? :D

Obsrają dookoła i z góry ? :D

Mogą się zaczaić z szóstej strony świata

https://video.fpoz1-1.fna.fbcdn.net/v/t42.4659-2/95866789_2925464904207851_4281743817545089024_n.mp4?_nc_cat=106&_nc_sid=73e57b&_nc_ohc=noHHcOD3zPgAX_9HP8N&_nc_ht=video.fpoz1-1.fna&oh=ffdc574e90a93826fda86e79c31a7a90&oe=5EAC54AD

95866789_2925464904207851_4281743817545089024_n.mp4?_nc_cat=106&_nc_sid=73e57b&_nc_ohc=noHHcOD3zPgAX_9HP8N&_nc_ht=video.fpoz1-1.fna&oh=ffdc574e90a93826fda86e79c31a7a90&oe=5EAC54AD