Chef Paul 28.04.2020 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 satelitarne nadajniki 5G. Były protesty , cięzko to niepostrzeżenie zamontowac na budynkach. Więc mamy inny sposób. Te satelitarne to "g7" ... to tajemnica i innowacja Muska, potomków Hitlera i Gates'a ... nikt jeszcze nic nie wie prócz kilku wtajemniczonych (jest na tym forum przynajmniej jeden który zna te tajemnice, gdyż do wszystkich tajemnic ma dostęp) G5 instalują w jaskiniach i na dnie oceanów ... ryby mają głos w tej sprawie ps - na "wszelki wypadek" należy zamówić czapeczkę, zappera lub cewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 29.04.2020 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.04.2020 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 ps - na "wszelki wypadek" należy zamówić czapeczkę, zappera lub cewkę To Ty jeszcze nie masz czapeczki? Błąd! Ja, po tych wszystkich innowacjach z tego forum nabyłem sobie takową, zlikwidowałem wi-fi, wyłączyłem komórkę i odłączyłem satelitę. Te szatańskie wynalazki generują takie częstotliwości PEM , że antenę ptaki mi obsrywają , ale tylko z jednej strony, komórka spaliła szczypiorek w doniczce a wi-fi ciągle i dwuznacznie mrugało , jak się tylko na nie patrzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.04.2020 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Czapeczki nie zanabyłem z tylko jednego powodu czekałem na wynalazki "fizyka akedemickiego" ... zapewne już coś tam ma, podejrzewam, że "trzyma w szufladzie". Odezwał się w końcu ... ale jak zwykle "melodia o depopulacji", no i chyba zaczął złoto skupować i sztaby tego kruszcu gdzieś zakopuje, (tak więc budowa jego super wygodnego domu - za 60 tys. pln - może się opóźnić o następne 20 lat) ... no i ostatnio (chyba) szlachcicem został (jeszcze nie powiedział jakiego herbu, ale zapewne poinformuje niebawem - może to być np "garażowa zimna fuzja" - lub coś podobnego) Wydaje mnie się, iż należy rozpatrzyć zastępczo (zamiast indywidualnej czapeczki), ukręcenie jakiejś cewki (wielkiej - z bardzo "grubego druta"), ochronię tym nie tylko swój dom wraz z zawartością, ogród z pomidorami (rosną wielkie jak nie przymierzając w Czernobylu - to chyba przez to 5G) ale i być może stanę się tym samym "zbawcą" połowy mego miasteczka. Jeżeli jednak ta dupna cewka nie pomoże, zawsze można uruchomić trochę zaperów rozstawionych po kątach ps - ptaki obsrały moje drzewko avocado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.04.2020 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 ps - ptaki obsrały moje drzewko avocado To przez opryski. Na bank! No, chyba , że obsrywają Ci drzewko tylko z jednej strony. Wtedy... wiadomo, że to od nadajnika 5G. Musisz koniecznie zapery rozstawić w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.04.2020 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) To przez opryski. Na bank! No, chyba , że obsrywają Ci drzewko tylko z jednej strony. Wtedy... wiadomo, że to od nadajnika 5G. Musisz koniecznie zapery rozstawić w ogrodzie. Smugi były tylko od północnej strony a drzewko całe obsrane ... ani chybi 5G od południa ... ale, że avocado depopulują ? ps - jutro zamówię zappery ... a co sądzisz o dupnej cewce ? ... pomoże ? Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.04.2020 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 ... a co sądzisz o dupnej cewce ? ... pomoże ? Cewka zawsze i na wszystko pomoże. Od chwili kiedy tu przeczytałem wywód fizyka uniwersyteckiego o cudownym mikroskopie Reifa, nie mam już najmniejszych wątpliwości. Taki kawał drutu, to musi mieć moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.04.2020 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Cewka zawsze i na wszystko pomoże. Od chwili kiedy tu przeczytałem wywód fizyka uniwersyteckiego o cudownym mikroskopie Reifa, nie mam już najmniejszych wątpliwości. Taki kawał drutu, to musi mieć moc. Ekspertów od teorii wszelakich sporo na tym forum ... ale tylko jeden może być królem ps - zamówię cewkę u kowala (z "grubego druta" tylko kowal da radę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 30.04.2020 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Czemuż tak skromnie? Lepiej od razu z bednarki ocynkowanej 30 x 4 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.04.2020 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 To Ty jeszcze nie masz czapeczki? Błąd! Ja, po tych wszystkich innowacjach z tego forum nabyłem sobie takową, zlikwidowałem wi-fi, wyłączyłem komórkę i odłączyłem satelitę. Te szatańskie wynalazki generują takie częstotliwości PEM , że antenę ptaki mi obsrywają , ale tylko z jednej strony, komórka spaliła szczypiorek w doniczce a wi-fi ciągle i dwuznacznie mrugało , jak się tylko na nie patrzyło. Wyśmiewasz wszystko i wszystkich .Ty jesteś chyba klonkiem Adaśka. Nie chce mi się aż wierzyć ,że człek o tek zwięzłych aspiracjach zapomniał o ukrytym zabójcy 21 wieku. No przez myśl mi nie przeszło że niepamięć Cię ogarnęła.Nie pojmuję ,że zapomniałeś o tym.Ciekawym jakbyś się w nim rozwinął.Odseparowałeś się od głupoty ludzkiej wszystko powyłączałeś co zbędne ale zapomniałeś o ukrytym zabójcy.Wymiękłem bo traktowałem Twoje wywody dość prozaicznie.Myliłem się.:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 30.04.2020 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Wyśmiewasz wszystko i wszystkich .Ty jesteś chyba klonkiem Adaśka. Nie chce mi się aż wierzyć ,że człek o tek zwięzłych aspiracjach zapomniał o ukrytym zabójcy 21 wieku. No przez myśl mi nie przeszło że niepamięć Cię ogarnęła.Nie pojmuję ,że zapomniałeś o tym.Ciekawym jakbyś się w nim rozwinął.Odseparowałeś się od głupoty ludzkiej wszystko powyłączałeś co zbędne ale zapomniałeś o ukrytym zabójcy.Wymiękłem bo traktowałem Twoje wywody dość prozaicznie.Myliłem się.:o:o Gdyby głupota ludzka była bolesna, Ty miałbyś stałą receptę na darmową morfinę. Potraktuj to "dość prozaicznie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 30.04.2020 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 latałby jak gołębica cytując klasyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.04.2020 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 ps - ptaki obsrały moje drzewko avocado To przez opryski. Na bank! No, chyba , że obsrywają Ci drzewko tylko z jednej strony. Wtedy... wiadomo, że to od nadajnika 5G. Musisz koniecznie zapery rozstawić w ogrodzie. A jak nadajniki 5G są z czterech stron świata to a której strony ptaki bądą obsyrywały drzewka ? A jak nadajniki 5G będą z pięciu stron świata ? Obsrają dookoła i z góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.05.2020 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Gdyby głupota ludzka była bolesna, Ty miałbyś stałą receptę na darmową morfinę. Potraktuj to "dość prozaicznie". Zawsze rozwlekasz temat epistołami w języku tylko tobie znanym. Dlaczego nie odpowiesz o ukrytym zabójcy 21 wieku.Dlaczego jego się nie wyzbędziesz jak wielu tu zaoferowanych przez siebie szatańskich wynalazków.Przydałoby ci się to, bo herezje mógłbyś wygłaszać przed lustrem i obrażałbyś tylko siebie..Pomyśl o tym poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 01.05.2020 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Masakra co wy tu wygadujecie , oj dzieciaki dzieciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.05.2020 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 latałby jak gołębica cytując klasyka. Panie latawiec Ten się śmieje ostatni, co najwolniej kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.05.2020 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 A jak nadajniki 5G są z czterech stron świata to a której strony ptaki bądą obsyrywały drzewka ? A jak nadajniki 5G będą z pięciu stron świata ? Obsrają dookoła i z góry ? Mogą się zaczaić z szóstej strony świata https://video.fpoz1-1.fna.fbcdn.net/v/t42.4659-2/95866789_2925464904207851_4281743817545089024_n.mp4?_nc_cat=106&_nc_sid=73e57b&_nc_ohc=noHHcOD3zPgAX_9HP8N&_nc_ht=video.fpoz1-1.fna&oh=ffdc574e90a93826fda86e79c31a7a90&oe=5EAC54AD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.05.2020 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Mogą się zaczaić z szóstej strony świata https://video.fpoz1-1.fna.fbcdn.net/v/t42.4659-2/95866789_2925464904207851_4281743817545089024_n.mp4?_nc_cat=106&_nc_sid=73e57b&_nc_ohc=noHHcOD3zPgAX_9HP8N&_nc_ht=video.fpoz1-1.fna&oh=ffdc574e90a93826fda86e79c31a7a90&oe=5EAC54AD Z szóstej strony obsrały by korzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 01.05.2020 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Zawsze rozwlekasz temat epistołami w języku tylko tobie znanym. Dlaczego nie odpowiesz o ukrytym zabójcy 21 wieku. O smogu rozmawiamy w innym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.05.2020 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Z szóstej strony obsrały by korzonki Czyżby video ci się nie otwierało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts