animuss 16.04.2024 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Mam licznik dwukierunkowy. Nabija się zużycie na 2.8.0, nie nabija zużycia do 1.8.0. Na ten moment instalacja jest wyłaczona i czekam na umowe/kontakt ze strony Energii - szkoda, bo mogla by byc chociaz autokonsumpcja - a mam czym. Pytanie czy Panele nie zuzywaja sie skoro 'produkuja prad' a nie moga go oddac? Jest coś takiego - ustawienie w falowniku limitacji eksportu. Grid connected with zero power - Moc wyjściowa falownika jest dostarczana tylko do lokalnego obciążenia, ale nie do sieci energetycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 13.06.2024 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca Pnalele Longi LR6-PE60-310M kotly.com.pl inwerter Sofar 11 KTL-X mayster.pl zabezpieczenia+profile +śruby A2 -Allegro , najtańsze oferty kabel DC TIM kable i drobiazgi na miejscu w sklepach A gdzie zamawiałeś drewno? Czy to było drewno suszone komorowo i impregnowane czy nie? Ja raczej na pewno będę takie kupował. Miałeś policzone wszystkie elementy drewniane (sztuki, przekroje, długości) i zamawiałeś od razu całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 13.06.2024 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca A gdzie zamawiałeś drewno? Czy to było drewno suszone komorowo i impregnowane czy nie? Ja raczej na pewno będę takie kupował. Miałeś policzone wszystkie elementy drewniane (sztuki, przekroje, długości) i zamawiałeś od razu całość? Masz niezłą schize, skoro odkopujesz post sprzed 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 13.06.2024 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca A co to ma za znaczenie, że sprzed 5 lat? Odpowiedź na pytanie jest tak samo aktualna teraz jak i wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts