lullaby 22.11.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Co nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martzel 23.11.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Chwilowa przerwa Ekipa uciekła mi na miesiąc do innego inwestora, a my mamy czas na załatwianie formalności kredytowych. Kusi nas, żeby przed wiosną zrobic jeszcze strop nad parterem, ale ze względu na pogodę ruszymy pewnie dopiero na wiosnę. Zdążyliśmy jeszcze zalać betonem wszystkie słupy i następnym etapem będzie właśnie strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 28.11.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) Kolejny nietuzinkowy domek! Super! Podglądam! Cały czas i stale Edytowane 28 Listopada 2012 przez Katti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.05.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Przemyśl ustawienie mebli - kanapa stoi tyłem do kapitalnego okna z widokiem na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martzel 22.05.2013 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Dzięki za komentarz. Już myślałem, że nikt tego dziennika nie śledzi Sposób ustawienia narożnkia to cały czas sprawa otwarta. Na pewno bedzie stał w tym miejscu bo nie ma innej mozliwości. A kwestią otwartą pozostaje, czy tyłem do okna i z widokiem na to co się dzieje w domu, czy przodem do okna i bez możliwości zerkania na to co się dzieje w salonie. Zawsze pozostaje możliwość obracania narożnika w zależności od aktualnej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts