MAJA35 11.08.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam wszystkichJestem na etapie wybudowania szamba. Czy ktoś mógłby polecic dobrą i sprawdzoną firmę z Radomia lub okolic?Będę wdzięczna za namiary pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 12.08.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Jesteś z Radomia lub okolic? Sprowadź sobie gotowe betonowe - masę tego Wam robią w okolicy. Szybko i sprawnie i szansa na większą szczelność aniżeli murowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirdarsta 10.04.2017 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Dokładnie, firm trudniących się produkcją szamb jest teraz bardzo dużo, aż za dużo powiedziałbym. Praktycznie do wyboru do koloru. Jedynie lokalizacja firmy i cena usługi może jakoś wpływać na twoje decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 10.04.2017 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Dokładnie, firm trudniących się produkcją szamb jest teraz bardzo dużo, aż za dużo powiedziałbym. Praktycznie do wyboru do koloru. Jedynie lokalizacja firmy i cena usługi może jakoś wpływać na twoje decyzję A ja widzę, że na Twoje decyzje o odpisaniu w tym wątku nie wpłynęła data pytania Myślę, że MAJA35 przez 7 lat już coś ze swoimi ściekami wymyśliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 06.05.2017 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Czy ktoś może zna firmę Usługi Ogólnobudowlane J. Kępiński z Raszyna - Dawida Bukowe? Znajomy znajomego polecił nam go do wykonania szamba betonowego 10m3. Nie mamy jeszcze oferty, wstępnie podał cenę, że ma być 4600 (szambo + montaż) + dodatkowo cena przyłącza i szybkozłączki. W sumie wyjdzie coś koło 6000 zł. Inni mają podobne ceny. O co powinniśmy jeszcze zapytać tę firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 06.05.2017 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 W sumie wyjdzie coś koło 6000 zł. Inni mają podobne ceny. Drogo coś. Tych polecał mi i wykonawca SSO, i sąsiadka, i hydraulik. Powinni mieć też zasięg w Raszynie. 10m3 sprzedają za 3,6K zł - z gumową uszczelką, wykopem, wstawieniem. Złączki dla szambelana i podłączenie kanalizacji osobno płatne (AFAIR 60zł/mb). Nie wiem, czy/ile taniej będzie, jak sam ściągnę koparkę. A będę miał trochę innych rzeczy do wykopania, więc pewnie "moja" sprawdzona koparka wyszłaby taniej, jakby to zrobiła przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gargi12 06.05.2017 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Drogo coś. Tych polecał mi i wykonawca SSO, i sąsiadka, i hydraulik. Powinni mieć też zasięg w Raszynie. 10m3 sprzedają za 3,6K zł - z gumową uszczelką, wykopem, wstawieniem. Złączki dla szambelana i podłączenie kanalizacji osobno płatne (AFAIR 60zł/mb). Nie wiem, czy/ile taniej będzie, jak sam ściągnę koparkę. A będę miał trochę innych rzeczy do wykopania, więc pewnie "moja" sprawdzona koparka wyszłaby taniej, jakby to zrobiła przy okazji. W nadarzynie szambo 10m³ 2200zł plus do tego transport a raszyn blisko więc za 100zł pewnie podwiozą i wstawią a koparka godzinkę i powinna wykopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gargi12 06.05.2017 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Drogo coś. Tych polecał mi i wykonawca SSO, i sąsiadka, i hydraulik. Powinni mieć też zasięg w Raszynie. 10m3 sprzedają za 3,6K zł - z gumową uszczelką, wykopem, wstawieniem. Złączki dla szambelana i podłączenie kanalizacji osobno płatne (AFAIR 60zł/mb). Nie wiem, czy/ile taniej będzie, jak sam ściągnę koparkę. A będę miał trochę innych rzeczy do wykopania, więc pewnie "moja" sprawdzona koparka wyszłaby taniej, jakby to zrobiła przy okazji. W nadarzynie mają 10m³ za 2200 i do tego 100 moze 200 za transport a koparka to juz groszowe sprawy godzinkę i wykopane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gargi12 06.05.2017 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 W nadarzynie mają 10m³ za 2200 i do tego 100 moze 200 za transport a koparka to juz groszowe sprawy godzinkę i wykopane A i w żyrardowie mają 12m³ za 2200 w skład zestawu wchodzi: pokrywa podstawowa,kominek,właz.betonowy i montaż w wykopie i oczywiscie dokumentacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 06.05.2017 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Oj, to u nas w Warszawie (Wawer) mamy hiperinflację szambową, bo dostaliśmy ceny 4600 i 5000 za samo szambo i montaż. No nic, to szukamy dalej innego wykonawcy z normalniejszymi cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gargi12 06.05.2017 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Oj, to u nas w Warszawie (Wawer) mamy hiperinflację szambową, bo dostaliśmy ceny 4600 i 5000 za samo szambo i montaż. No nic, to szukamy dalej innego wykonawcy z normalniejszymi cenami. Wejdź na olx i znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margolcia2908 20.06.2017 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Dla porównannia Lublin ceny od 2300-2900 zł za 10m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly 06.08.2017 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Witam, czy ktoś z Was instalował szambo z Radomia? Niby najniższe ceny, ale co z jakością? B. proszę o ocenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 06.08.2017 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Gwarancja u nich nie istnieje. Poszukaj cos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly 07.08.2017 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Hmmm dzięki! Niby piszą o 5 latach gw...No i jeszcze piszą o tzw. szambach-eko (2-komorowe ze studnią chłonną) -czy to rozwiązanie dopuszczalne?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 07.08.2017 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Hmmm dzięki! Niby piszą o 5 latach gw... No i jeszcze piszą o tzw. szambach-eko (2-komorowe ze studnią chłonną) -czy to rozwiązanie dopuszczalne? Pozdrawiam Taniej Ci będzie kupić zwyjłe szambo i zrobić dziurę w dnie. Efekt biologiczno-ekologiczny ten sam, a trochę $$$ zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts