kanka9 28.10.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 O Arsta nic nie wiem ale w końcu doczekałam się cokołów To jeszcze tylko uzbierać na lampy i żaluzje i kuchnię uznam za zakończoną http://imageshack.us/a/img191/3472/afjr.jpg Aaaa no i stołki barowe ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.10.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Czy ktoś wie czy arsta ma zniknąć z oferty? w katalogu kuchnie 2014 jej nie ma? Większości frontów nie ma, a Arstę wprowadzono chyba 2 lata temu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 28.10.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Widzę, że kilka osób zainteresowanych Arstą jak i ja więc podzielę się tym co wiem:- Arsta mimo że istotnie nie pojawiła się w katalogu ani w najnowszej broszurze kuchennej nie jest planowana do wycofania- Ikea nie prowadzi niestety kolorystyki RAL i nie można uzyskac informacji o odcienu Arsty (drążyłam temat bo chciałam zgrać z farbą na ścianie) Poza tym to piękne fronty, nie męczą oczu i nie nudzą się tak szybko jak połysk. Mat zawsze był bardziej szlachetny. Pozdrawiam niezdecydowanych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks_82 29.10.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Będzie tańsza. Poszukam w domu namiaru i postaram się dać znaka. super, czekam na pewno bedzie tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 02.11.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 czy ktos wie , jaka promocja na kuchnie bedzie w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yorey 02.11.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 taka sama zapewne, jak przed rokiem, wszak w Ikei promocje są powtarzalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula30 03.11.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Kwestia wieku nie jest tak istotna jak wzrost . Bardzo ładne krzesła, pokrowiec bym wołała ciemniejszy ale to z uwagi na dzieci Ps .coś mi cytat nie wszedł -chodziło mi o pokazane krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.11.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 To będę pierwsza z wieścią: od dzisiaj promocja 100 za 1000 (przynajmniej w Warszawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yorey 04.11.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 super, czekam na pewno bedzie tańsza doszło? wysłałem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 05.11.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Sama mam fronty Arsta, do tego na ścianach kolor biały standardowy z palety BM. Nie zauważyłam, żeby jakoś to odstawalo kolorystycznie.Co do wycofywania frontów. to ze cos jest dopiero 2 lata nei znaczy, że nie mogą wycofać. Chyba wszystko zależy od tego jak się to sprzedaje.Pamiętam fronty Solar, które były dla mnie idealne. O ile pamiętam to wycofali właśnie po 2 latach od wprowadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.11.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 ja też się na nie czaiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 07.11.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Witam serdecznie-podoba mi sie bardzo ,szczegolnie na tle PODLOGI:lol2: Dlatego prosze o podpowiedz z czego ona jest wykonana:D Marzy mi sie taka w moim domku! Dziekuje i pozdrawiam:bye: Barbarea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 07.11.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 O Arsta nic nie wiem ale w końcu doczekałam się cokołów To jeszcze tylko uzbierać na lampy i żaluzje i kuchnię uznam za zakończoną http://imageshack.us/a/img191/3472/afjr.jpg Aaaa no i stołki barowe ;-] A no wlasnie moj wpis mial byc na tej stronie:mad: No to ponawiam prosbe- co tak ladnego jest polozone na podlodze Dzikuje Barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
showme 08.11.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 WitamMam pytanie odnośnie blatów Ikea. Będe miała robioną kuchnię przez stolarze ale blat planuje zakupić w Ikei tj.Akerby drewniany. Tylko czemu te blaty mają 62 cm szerokości gdzie inne w sklepach mają 60cm:> Co z tymi 2cm przycinacie je czy blat więcej wystaje ponad szafki? Pozatym kto ma ten blat drewniany?Jak się sprawuje?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 08.11.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Blat powinien wystawać; Akerby niestety nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 08.11.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Witam, również mamy kuchnię z ikei, jeszcze niewykończona, brak wykończenia blatu, brak zamontowanej listwy pod szafkami wiszącymi-pod spodem oświetlenie planowane,brak kafli na ścianie (upatrzona mozaika), brak dodatków. Przepraszam za bałagan ale wszystko nie ogarnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 08.11.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Witam Mam pytanie odnośnie blatów Ikea. Będe miała robioną kuchnię przez stolarze ale blat planuje zakupić w Ikei tj.Akerby drewniany. Tylko czemu te blaty mają 62 cm szerokości gdzie inne w sklepach mają 60cm:> Co z tymi 2cm przycinacie je czy blat więcej wystaje ponad szafki? same szafki kuchenne z IKEI są o 2 cm głębsze od standardowych szafek kuchennych innych producentów, stąd te dodatkowe 2 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
showme 08.11.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 same szafki kuchenne z IKEI są o 2 cm głębsze od standardowych szafek kuchennych innych producentów, stąd te dodatkowe 2 cm... Ahaaa co w związku z tymi dodatkowymi 2cm?Dociąć bo chyba za bardzo będą wystawały blaty?Czy ktoś wykorzystał w kuchni jedynie blat z Ikei a meble innego producenta? Dziękuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafulja 08.11.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 . rozumiem ze tę krawędz blatu przy kuchence tez wykonczycie? u mnie wyglada to tak, jak na foto i ekipa wykończyła od razu przy montazu. Ps super podłoga co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Susełka 08.11.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Szafki dolne z Ikea są o kilka cm głębsze od innych producentów. Moje stare BRW na zamówienie miały 51 cm głębokości, a Ikea mają 58 plus front. Niestety u mnie blaty z Ikea nie będą zamontowane, gdyż chcę aby blat wchodził w okno i był cięty z całości, a do tego za szafkami robimy odstęp od ściany dla wentylacji i ewentualnych rur. Blaty będą Kronospan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts