Ilona Agata 03.10.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Kurcze, kubel30, super Ci to wyszło Widziałam te fronty w innych aranżacjach, ale na widok Twojej - Ta wyspa naprawdę dodaje uroku Wszystko - łącznie z dekoracjami - to autorski pomysł? Ta cegła i te wiklinowe krzesła, te drewniane naczynia i gałęzie, kwiaty w metalowej osłonce - wszystko jest na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.10.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Nic strasznego się nie dzieję . A kuchnię Kubel30 cichaczem oglądałam i nawet do dziennika luknełam. Bardzo ładna kuchnia, choć nie mój styl. A wyspa faktycznie dodajej jej uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.10.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Trochę mi ta wysoka zabudowa jakoś tak samotnie stoi i jest mocno wyeksponowana. Ładniej wyglądałaby obudowana ścianką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 03.10.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 kubel30, cudnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.10.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ilona Agata, Rere79, Asizo pozwólcie, że podziękuję Wam razem - Wszystko wymyśliłam sama , gdzieś zawsze w głowie miałam taką kuchnię i o takiej marzyłam, a wyspę zbudowaliśmy sami z mężem ze starego drewna z naszego domu ... czyli z tego co znaleźliśmy. Jedynie kiedyś zmienimy stół , ten jest ze starego mieszkania i tak na prawdę też nam się podoba . Cegiełkę czyściłam sama , warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.10.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Mam informację z pewnego źródła - od połowy listopada będzie promocja na kuchnie może kogoś zainteresuje. I pytanie - widział ktoś na żywo nową kuchnię - ARSTA ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.10.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 kubel - i ja tez muszę napisać - piękna, klimatyczna kuchnia Wam wyszła. Niekonwencjonalna wyspa - świetna !!! Ja u siebie tez planuję cegłę w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMartka 05.10.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Mam informację z pewnego źródła - od połowy listopada będzie promocja na kuchnie może kogoś zainteresuje. I pytanie - widział ktoś na żywo nową kuchnię - ARSTA ?? chyba zaraz sie popłacze!! ja juz kuchnie kupilam! i czeka sobie w garazu na montaż.a jaka konkretnie to promocja ma byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 05.10.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Mam informację z pewnego źródła - od połowy listopada będzie promocja na kuchnie może kogoś zainteresuje. I interesuje zdradz coś wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.10.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 kubel - i ja tez muszę napisać - piękna, klimatyczna kuchnia Wam wyszła. Niekonwencjonalna wyspa - świetna !!! Ja u siebie tez planuję cegłę w kuchni Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.10.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Więcej nie wiem - bo jeszcze nie wiadomo, co dokładnie zostanie wymyślone. Ale najprawdopodobniej będzie coś na wzór zeszłorocznej promocji. W każdym razie ja czekam bo na pewno warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMartka 06.10.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Więcej nie wiem - bo jeszcze nie wiadomo, co dokładnie zostanie wymyślone. Ale najprawdopodobniej będzie coś na wzór zeszłorocznej promocji. W każdym razie ja czekam bo na pewno warto. czyli za każdy wydany tysiak 100zl na zakupy? to mi 600zl przelecialo kolo nosa (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.10.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 czyli za każdy wydany tysiak 100zl na zakupy? to mi 600zl przelecialo kolo nosa (( W zeszłym roku tak było - w tym jeszcze nie wiadomo - ale może będzie podobnie. Ja czekam bo mam do zaoszczędzenia jakieś 1400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 06.10.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 kazda złotówka przy wykonczeniówce na wage złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 07.10.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Mam informację z pewnego źródła - od połowy listopada będzie promocja na kuchnie może kogoś zainteresuje. I pytanie - widział ktoś na żywo nową kuchnię - ARSTA ?? Ja mam Arstę - górne szafki i wysoką zabudowę. Dół Sofielund. A co cię interesuje odnośnie tych frontów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 07.10.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ja mam Arstę - górne szafki i wysoką zabudowę. Dół Sofielund. A co cię interesuje odnośnie tych frontów? O fajnie. Mam pytanko. Czy można zastosować właśnie te fronty do górnych szafek 40x70 ?? i czy wówczas uchwyt będzie na dole, czy z boku ?? Nie ma tych frontów na stronie w internecie - więc nie wiem czy nie ma uzupełnionej oferty, czy po prostu ich nie robią. I czy można do nich zastosować "kliki"" ?? I oczywiście pytanie jak się je użytkuje/otwiera?? Są wygodne ?? Zwłaszcza otwieranie lodówki (jeśli masz ją w wysokiej zabudowie) ?? I ostatnie pytanie - czy to taka sama biel jak Abstrakt ?? A dałoby się jakieś zdjęcia kuchni zobaczyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 07.10.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 O fajnie. Mam pytanko. Czy można zastosować właśnie te fronty do górnych szafek 40x70 ?? i czy wówczas uchwyt będzie na dole, czy z boku ?? Nie ma tych frontów na stronie w internecie - więc nie wiem czy nie ma uzupełnionej oferty, czy po prostu ich nie robią. I czy można do nich zastosować "kliki"" ?? I oczywiście pytanie jak się je użytkuje/otwiera?? Są wygodne ?? Zwłaszcza otwieranie lodówki (jeśli masz ją w wysokiej zabudowie) ?? I ostatnie pytanie - czy to taka sama biel jak Abstrakt ?? A dałoby się jakieś zdjęcia kuchni zobaczyć ?? Oj, czy biel jest taka sama jak w Abstrakcie, nie mam bladego pojęcia. Nie porównywałam, połysk nam nie odpowiadał więc nie zwracałam na niego szczególnej uwagi. Szafki wiszące mam co prawda pionowe, ale mam dwie szafki tzw okapowe 35x60 (czekają na swój montaż nad lodówką i piekarnikiem) i one mają uchwyt u dołu. Te drzwiczki są tak wykończone od wewnątrz, że uchwyt możesz montować do góry lub do dołu. Faktycznie na stronie nie są dostępne poziome Arsty, ale w programie do planowania można taką szafkę zamontować. Lodówkę otwiera się wygodnie, nawet bardzo wygodnie - uchwyt chłodziarki mam akurat na wysokości opuszczonej ręki. Klików nie mam, nie wiem czy da się zamontować, pewnie tak. Osobiście wolę otwierać za uchwyty. Postaram się jutro zrobić jakąś fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kortteg 07.10.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Klik można zastosować ale nie ma on wiekszego sensu a co do frontów to są dostępne do wszystkich szafek, biel abstraktu i arsty jest praktycznie taka sama ale jeden to półmat a drugi to połysk,w porównaniu taki sam we wnętrzu da zupełnie inny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.10.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 a jak się ma biel abstraktu do besty w połysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 13.10.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 a jak jest z utrzymaniem w czystości szafek ARSTA. abstrakt jest z połyskiem, te szafki wystarczy przejechać zwilżoną szmatką, ewentualnie płyn do naczyń i jest ok. A jak jest z ARSTĄ. W Poznaniu w IKEA, jakiś dowcipniś na froncie narysował ołówkiem serduszko. Jest tam cały czas. Pracownicy go nie starli. Ja próbowałam - ale nie chciało to zejść. Myślę że z połyskiem nie byłoby tego problemu, pewnie nawet nie dałoby się po nim rysować. Wiem, że szafki nie są do rysowania po nich ale mam 2 małych dzieci i różne pomysły mogą im strzelić do głowy. Zastanawia mnie też jak to będzie ze ścieraniem tłustych plam, itp. Również płyn do szyb ?? Dlaczego ARSTA nie jest w połysku ?? Miałabym swoje wymarzone uchwyty i połysk... I jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś kupował szafki i montował do nich inne niż dostępne w IKEA uchwyty ?? Myślę o czymś takim: http://www.sklep.wszystkodokuchni.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/Uchwyt_wpuszczan_4e06f431bb926.jpg uchwyt da się to wogle zamontować w szafkach i szufladach Abstrakt ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts