Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie z trojkatem mamy malgos2, czyli nie miala malgos klopotu...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 423
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzieki Monia. :) Dla wszystkich ten rok byl jakos bardzo trudny i nieprzyjemny, miejmy nadzieje, ze kolejna dekade zaczniemy i skonczymy pozytywnie. :)

http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/HappyNewYear2011_32584-1.jpg

Po trudach a cierpieniach dotarl okap. :)

Edytowane przez malgos2

Heloł, heloł. Mala poprawka - sila fachowa przyjezdza juz dzisiaj. Wczoraj nie wytrzymalam i zmusilam P. do zamontowania jednej lampy, wyglada jakby tam zawsze wisiala, przynajmniej dla mnie. :) Swietnie sie lacza mleczne zarowki z mlecznymi szybkami w meblach kuchennych. Sciany w lazience zostaly ostatecznie wykonczone, jest rozowoooooo. :) Jeszcze trzeba znalezc jakas fajna tkanine, zeby zmienic tapicerke na kanapie, bo ta ktora jest teraz jest nie do zniesienia. Faceci od przeprowadzki maja sie pojawic o 3.

Irma, Ty mowisz o tempie, a mnie sie wydaje, ze to trwa wieki. Gdyby nie moj egzamin i obrona to juz dawno byloby po wszystkim, a tak robimy wszystko z doskoku i to mnie strasznie wkurza, ale teraz juz wszystkimi drobnymi rzeczami zajmie sie wujek. Jeszcze "tylko" ta tapicerka, szafka do lazienki i... brzydkie slowo na d... ktorego potwornie nie lubie. ;)

Ja tez jeszcze nie widzialam, zlitujcie sie. :D Na razie to pewnie glownie worki i tego typu przyjemnosci. Brakuje roznych dupereli zeby dokonczyc montaz roznych rzeczy a oczywiscie dzisiaj sie ich nie kupi... :bash: Lazienke pokaze jak zamontuja drzwi prysznicowe, a z tego co slysze to wlasnie sa w trakcie montazu. :)