nitubaga 16.09.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 mnie też się podoba - fajne kolory nadają wielkości, lekkości wnętrzu. Mam nadzieje, że u nas będzie podobnie tylko w lekko cieplejszym tonie hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.09.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Heloł. Inspiracja bardzo fajna, bardzo Dzieki. Twoja mi cos zniknela... śliczne kolory, uwielbiam takie wnętrza. jednak tapeta pod książkami to już przesada Noooo i ta ceglasta fakturka na scianie przyciezkawa... mnie też się podoba - fajne kolory nadają wielkości, lekkości wnętrzu. Mam nadzieje, że u nas będzie podobnie tylko w lekko cieplejszym tonie Tak sie wlasnie zastanawiamy nad kuchnia, ze moze jakas jasniutko drewniana. Jonaszek przyczynia sie wybitnie do poprawy wygladu mieszkanka, bo jak sie mama wprowadzala do mnie to przyciagnela kanape taka starozytna, sprowadzona za ciezkiej komuny z Wielkopolski, bo twierdzila, ze tak wygodnej juz nie znajdzie, bla bla. Ale Jonaszowi sie ona wybitnie nie podoba i urzadza sobie jazdy na plecach slizgiem prostym po zaczepieniu sie pazurami o kanape oraz ostrzenie pazurow na oparciu, wiec... jeszcze 2 tygodnie i kanapa zostanie zutylizowana przez Abram Przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.09.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 cwaniara ja na swoje teżpatrze juz mocno krytycznie, przymierzam się do zaproszenia na spotkanie jakiegos tapicera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.09.2010 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Małgoś, zrób se z tych mieszkań zawód. Dobrze na tym wyjdziesz. Historia jest dobra dla premierów i ogólnie polityków, więc jeśli nie myślisz stawać na czele rządu, zacznij kupować, remontowac, urządzać i sprzedawać. Oj wyzwanie taki trójkąt. Babcia ma charakter. Chyba sie w nią wdałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Jonaszek przyczynia sie wybitnie do poprawy wygladu mieszkanka, bo jak sie mama wprowadzala do mnie to przyciagnela kanape taka starozytna, sprowadzona za ciezkiej komuny z Wielkopolski, bo twierdzila, ze tak wygodnej juz nie znajdzie, bla bla. Ale Jonaszowi sie ona wybitnie nie podoba i urzadza sobie jazdy na plecach slizgiem prostym po zaczepieniu sie pazurami o kanape oraz ostrzenie pazurow na oparciu, wiec... jeszcze 2 tygodnie i kanapa zostanie zutylizowana przez Abram Przeprowadzki. Ja to widzę inaczej. Myślę, że Jonaszkowi ta kanapa się bardzo podoba! Najwyraźniej wcześniej miałaś mało inspirujące i nudne wnętrze. Oj, Małgos, popraw się! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Małgoś, zrób se z tych mieszkań zawód. Dobrze na tym wyjdziesz. Historia jest dobra dla premierów i ogólnie polityków, więc jeśli nie myślisz stawać na czele rządu, zacznij kupować, remontowac, urządzać i sprzedawać. Oj wyzwanie taki trójkąt. Babcia ma charakter. Chyba sie w nią wdałaś. Wiesz, ze to bylaby niezla kariera gdybym miala troche kasy, ale nie mam... Naprawde to jest podniecajace tak wziac i urzadzic mieszkanko... Ja to widzę inaczej. Myślę, że Jonaszkowi ta kanapa się bardzo podoba! Najwyraźniej wcześniej miałaś mało inspirujące i nudne wnętrze. Oj, Małgos, popraw się! :D Chyba musze mu sprawic drapak, jakie piekne designerskie widzialam w zooplusie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.09.2010 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Melduje, iz dzisiaj stalam sie wlascicielka trojkata. Niestety panom sie obsunelo ze sciankami dzialowymi, maja byc 8.10... Obiecalam, ze jak wszystko bedzie dobrze, to ich pochwale na FM, ale jak nie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2010 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Gratulować już teraz czy....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Poczekaj na scianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Znaczy czy równe będą? czy wogle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ciiiii, bo dzisiaj telefon dostalam z pytaniem, czy ma byc 140 cm od wylewki czy od podlogi, tacy precyzyjni sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 ciiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.09.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 To w końcu ścianki stawiają Ci według Twojego projektu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2010 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 To w końcu ścianki stawiają Ci według Twojego projektu??? A coooo? Nie powinni? Mialam je obiecane od samego poczatku, slowo prezesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.09.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 A coooo? Nie powinni? Mialam je obiecane od samego poczatku, slowo prezesa. Te prezes... A mi się wydawało, że już ścianki postawione i nic nie można przesunąć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.09.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 A darujesz mi ten wrzesień??? Plissss...:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Te prezes... A mi się wydawało, że już ścianki postawione i nic nie można przesunąć...? Przesunac to nie bardzo, najwyzej dolozyc. W lazience robia, wydzielaja garderobe i na srodku irmowa scianke niska. A darujesz mi ten wrzesień??? Plissss...:rolleyes: A co mi dasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.09.2010 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 A co chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2010 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Hmmmmm... Sama sie domysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2010 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Mieszkanie zostalo odebrane w piatek, odpowiednio nastawiona przez Nitke oczywiscie dojrzalam porysowana szybe i klamke okienna. Dzisiaj zamowilam panele (dab northland z eggera) i lecimy z tym koksem. Nie ma za wiele kasy i chcemy jak najszybciej skonczyc, ale damy rade. No i ciagle zapominam zrobic zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts