Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie z trojkatem mamy malgos2, czyli nie miala malgos klopotu...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 423
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Heloł.

Inspiracja bardzo fajna, bardzo :D

Dzieki. :) Twoja mi cos zniknela... :rolleyes:

śliczne kolory, uwielbiam takie wnętrza.

jednak tapeta pod książkami to już przesada ;)

Noooo i ta ceglasta fakturka na scianie przyciezkawa... :rolleyes:

mnie też się podoba - fajne kolory nadają wielkości, lekkości wnętrzu. Mam nadzieje, że u nas będzie podobnie tylko w lekko cieplejszym tonie :lol:

Tak sie wlasnie zastanawiamy nad kuchnia, ze moze jakas jasniutko drewniana. :rolleyes:

Jonaszek przyczynia sie wybitnie do poprawy wygladu mieszkanka, bo jak sie mama wprowadzala do mnie to przyciagnela kanape taka starozytna, sprowadzona za ciezkiej komuny z Wielkopolski, bo twierdzila, ze tak wygodnej juz nie znajdzie, bla bla. Ale Jonaszowi sie ona wybitnie nie podoba i urzadza sobie jazdy na plecach slizgiem prostym po zaczepieniu sie pazurami o kanape oraz ostrzenie pazurow na oparciu, wiec... jeszcze 2 tygodnie i kanapa zostanie zutylizowana przez Abram Przeprowadzki. :D

Małgoś, zrób se z tych mieszkań zawód. Dobrze na tym wyjdziesz. ;) Historia jest dobra dla premierów i ogólnie polityków, więc jeśli nie myślisz stawać na czele rządu, zacznij kupować, remontowac, urządzać i sprzedawać.

Oj wyzwanie taki trójkąt. Babcia ma charakter. Chyba sie w nią wdałaś. ;)

Jonaszek przyczynia sie wybitnie do poprawy wygladu mieszkanka, bo jak sie mama wprowadzala do mnie to przyciagnela kanape taka starozytna, sprowadzona za ciezkiej komuny z Wielkopolski, bo twierdzila, ze tak wygodnej juz nie znajdzie, bla bla. Ale Jonaszowi sie ona wybitnie nie podoba i urzadza sobie jazdy na plecach slizgiem prostym po zaczepieniu sie pazurami o kanape oraz ostrzenie pazurow na oparciu, wiec... jeszcze 2 tygodnie i kanapa zostanie zutylizowana przez Abram Przeprowadzki. :D
Ja to widzę inaczej. Myślę, że Jonaszkowi ta kanapa się bardzo podoba! Najwyraźniej wcześniej miałaś mało inspirujące i nudne wnętrze. Oj, Małgos, popraw się! :D :D

Małgoś, zrób se z tych mieszkań zawód. Dobrze na tym wyjdziesz. ;) Historia jest dobra dla premierów i ogólnie polityków, więc jeśli nie myślisz stawać na czele rządu, zacznij kupować, remontowac, urządzać i sprzedawać.

Oj wyzwanie taki trójkąt. Babcia ma charakter. Chyba sie w nią wdałaś. ;)

Wiesz, ze to bylaby niezla kariera gdybym miala troche kasy, ale nie mam... :( Naprawde to jest podniecajace tak wziac i urzadzic mieszkanko... :rolleyes:

Ja to widzę inaczej. Myślę, że Jonaszkowi ta kanapa się bardzo podoba! Najwyraźniej wcześniej miałaś mało inspirujące i nudne wnętrze. Oj, Małgos, popraw się! :D :D

:oops:

Chyba musze mu sprawic drapak, jakie piekne designerskie widzialam w zooplusie... :rolleyes:

• 2 weeks później...
Te prezes...;) A mi się wydawało, że już ścianki postawione i nic nie można przesunąć...?

Przesunac to nie bardzo, najwyzej dolozyc. W lazience robia, wydzielaja garderobe i na srodku irmowa scianke niska. :)

A darujesz mi ten wrzesień??? Plissss...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

A co mi dasz? :p

• 2 weeks później...

Mieszkanie zostalo odebrane w piatek, odpowiednio nastawiona przez Nitke oczywiscie dojrzalam porysowana szybe i klamke okienna. :D Dzisiaj zamowilam panele (dab northland z eggera) i lecimy z tym koksem. :) Nie ma za wiele kasy i chcemy jak najszybciej skonczyc, ale damy rade. ;)

No i ciagle zapominam zrobic zdjec. :oops: