pasie 25.10.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 zamiast słabo uczeszczany przeczytałam uczesany chyba ten mój okulista jednak się nie pomylił ale kawał roboty odwaliliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 W zasadzie to wszystko moj wujek, gdyz my sie obijalismy - P. z powodu wlasnej roboty, ja z powodu egzaminu. Teraz za to musimy sie wziac za lazienke no i rozne drobne rzeczy typu listwy podlogowe... Pamietacie jak mowilam, ze Jonaszek zneca sie nad kanapa mamy i ze to dobrze, bo jest paskudna? Najnowszy pomysl jest taki, zeby wymienic jej obicie... Dobry pomysl? Jakies pomysly co do tkaniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 A w jakiej będzie utrzymane kolorystyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Panele sa takie jak widac, sciany biale of course, meble biale z elementami drewniano-bielonymi, moze pojawi sie srebrny blat w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.10.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ale chcecie wprowadzic jakiś kolorstyczny akcent czy zostać przy jasnościach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ale chcecie wprowadzic jakiś kolorstyczny akcent czy zostać przy jasnościach... To jest wlasnie dobre pytanie. Myslalam, zeby raczej w jasnosciach zostac, czyli jakis bezyk jasny niezbyt cieply albo szary ale kusi mnie, zeby troche zycia wprowadzic, jakis delikatny wzorek... Nie baldzo mam wene w tej kwestii, albo moze niezbyt duza wiedze na temat dostepnych tkanin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2010 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 turkus jest pięknyczesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 O nieeeeeeeeeeee, raczej nie idziemy w kontrasty z kanapa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 mam pytanko czy nowe obicie kanapy jak juz posmakuje Jonaszkowi tez będziesz wymieniac ? ;) bo to może trzeba zapytać Jonaszka co lubi najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2010 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Przeciez Jonaszek nie bedzie u mamy mieszkal, moj ci on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 26.10.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Tak późno tu trafiłam - a tak tu ładnie. Panel mi się bardzo podobają. Musze teraz (muszę, bom ciekawa baba) zajrzeć do Twojego prywatnego mieszkania, podejrzewam, że ponownie oko nacieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Czesc wadera, witaj w komentach. Moje mieszkanie jest jeszcze zlepkiem pozaczynanych tematow, jedynie lazienka wyglada jako tako, chociaz tez jeszcze nie jest skonczona, ale tak to jest, jak sie ma 1000 pomyslow na minute i nie chce sie isc utartymi sciezkami... Tu goni nas czas, budzet jest okreslony, metraz maly, robimy wszystko sami bez "grzebkow", ktorzy by nam mogli cos zepsuc i wydrenowac nas z kasy, no i standard mieszkania jest znacznie wyzszy niz u mnie, wiec jakos tak szybciej wszystko idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.10.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 http://www.plafoniery.pl/img/paulmann/79439fr01.jpghttp://www.plafoniery.pl/img/paulmann/79437fr01.jpg nie wiem czy nie za duży hardcore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Faaaaaaaaaaaaajne. A co to i skad to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.10.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 plafoniery.plpaulmann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 No niezle, Ty to masz oko. Tylko w tych bialych slabe zarowki dosc sa, w metalowych mocniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.10.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 nie sprawdzałam mozy żarówek, ale wiesz - sporo ich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 To sa zaledwie 10-tki, w tej malej sa 3, w duzej 6... to w sumie niewiele. W metalowej sa 20W to juz cos, ale biala chyba ladniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.10.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 a nie sądzisz, ze to są energooszczędne? one nawet jak mają jakieś smieszne cyferki to dają dość dobre światło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 I tu dotykamy mojej powazniej luki w edukacji. Otoz... Nie wiem. Nie moge zakumac jak to jest z tymi zarowkami. Wydawalo mi sie, ze to jest tak, ze pobiera np. 10 W, a "swieci jak 60" i wtedy jest napisane na lampie ze lampa jest na 60 W i tak to przekladam na jasnosc. Aleeeeee podejrzewam, ze zostalam zmylona przez marketing skoro mowisz, ze to jasno swieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts