Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie z trojkatem mamy malgos2, czyli nie miala malgos klopotu...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 423
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W zasadzie to wszystko moj wujek, gdyz my sie obijalismy - P. z powodu wlasnej roboty, ja z powodu egzaminu. Teraz za to musimy sie wziac za lazienke no i rozne drobne rzeczy typu listwy podlogowe...

Pamietacie jak mowilam, ze Jonaszek zneca sie nad kanapa mamy i ze to dobrze, bo jest paskudna? Najnowszy pomysl jest taki, zeby wymienic jej obicie... Dobry pomysl? Jakies pomysly co do tkaniny? :rolleyes:

ale chcecie wprowadzic jakiś kolorstyczny akcent czy zostać przy jasnościach...

To jest wlasnie dobre pytanie. :D Myslalam, zeby raczej w jasnosciach zostac, czyli jakis bezyk jasny niezbyt cieply albo szary ale kusi mnie, zeby troche zycia wprowadzic, jakis delikatny wzorek... Nie baldzo mam wene w tej kwestii, albo moze niezbyt duza wiedze na temat dostepnych tkanin...

Czesc wadera, witaj w komentach. :D Moje mieszkanie jest jeszcze zlepkiem pozaczynanych tematow, jedynie lazienka wyglada jako tako, chociaz tez jeszcze nie jest skonczona, ale tak to jest, jak sie ma 1000 pomyslow na minute i nie chce sie isc utartymi sciezkami... Tu goni nas czas, budzet jest okreslony, metraz maly, robimy wszystko sami bez "grzebkow", ktorzy by nam mogli cos zepsuc i wydrenowac nas z kasy, no i standard mieszkania jest znacznie wyzszy niz u mnie, wiec jakos tak szybciej wszystko idzie...

I tu dotykamy mojej powazniej luki w edukacji. Otoz... Nie wiem. :D Nie moge zakumac jak to jest z tymi zarowkami. Wydawalo mi sie, ze to jest tak, ze pobiera np. 10 W, a "swieci jak 60" i wtedy jest napisane na lampie ze lampa jest na 60 W i tak to przekladam na jasnosc. Aleeeeee podejrzewam, ze zostalam zmylona przez marketing skoro mowisz, ze to jasno swieci... :rolleyes: