MagdaZZZ 07.09.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 ale jaja:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.09.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Wiola nie panikuj Najwyżej będzie na wesoło. My się nie stresowaliśmy chyba, bo każda osoba na weselu była proszona tylko dlatego, że naprawdę była nam bliska (87 osób z nami), więc nawet gdyby była jakaś gafa to co z tego...przecież to sami swoi. My mieliśmy od wtorku wolne i już na miejscu ogarnialiśmy sytuację do soboty...strasznie dużo pierdołek do ogarnięcia ale warto A! u nas na błogosławieństwie było tak...czekamy na młodego i świadka. Witamy się, wszyscy stoją rodzice rodzina itp mój mąż daję mi kwiatka żebym mu zapięła w klapę, ja szczyt zgrabności i mistrz oceniania odległości przypięłam oczywiście tak że nikt by z tym nie wyszedł i mówię do świadkowej "Beata weź popraw, bo zobacz co ja zrobiłam" odpowiedź świadkowej "o jezu Robert daj poprawię" Wiola naprawdę cały stres jest niepotrzebny. Swoją drogą nie wiem czy u was kościelny, ale apropo swojego ślubu dowiedziałam się na zakrystii że ceremonia może być bardzo kameralna tylko ze świadkami właśnie na zakrystii i później wychodzi się do gości i jedzie od razu na wesele Zawsze to jakaś opcja, ale moja babcia chyba by tego nie przeżyła że to nie tak "jak ludzie robią" Pamiętaj im więcej decyzji podejmiesz teraz tym mniej później roboty. Ja nie byłam przekonana do księgi gości ale zamówiłam. Jest wtorek przed ślubem a ja jej nie chciałam w sumie wykładać bo po co, bo niewygodnie...dekoratorka mówi...kurcze tu jakoś pusto...a gdyby tak zrobić miejsce na księge gości i nie dawać jej po stołach gdzie jest niewygodnie? Oczywiście zero stresu bo księga gości jest Koniecznie, ale to koniecznie zainwestuj w dobrego fotografa i kamerzystę jeżeli będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 08.09.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 No ładnie.:rotfl:Usmiałam się historią z księdzem,ale będzie co wspominać Co do butów ślubnych-ja miałam białe i nie nosiłam.Gdyby był inny kolor to pewnie bardziej by sie przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 02.10.2011 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Hej kochane!Muszę się pochwalić, że prace w pokoju gościnnym zostały zakończone, a tak prezentuje się efekt końcowy:http://farm7.static.flickr.com/6171/6205620598_2d7e19bf95.jpg'[/img][/img][/img][/img]http://farm7.static.flickr.com/6171/6205620598_2d7e19bf95.jpg' alt='6205620598_2d7e19bf95.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.10.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Rokoko, ślicznie Ci to wyszło . Choć ja bym pewnie jeszcze się pokusiła o przemalowanie łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 03.10.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 ślicznie, ślicznie! Ja to się zastanawiam co robisz np. z wymienianymi lampkami. Bo ja jak już coś mam, choćby nawet nie pasowało ciężko mi to wymienić. Jakoś portfel mnie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 03.10.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Wow!! No pięknie jak zwykle! Rokoko superowo wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.10.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Wow :jawdrop:Pięknie! Chętnie byłabym u Was gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.10.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 wioluś, jak zwykle cuuudo!!!!!! szafki wyszły świetnie! o ścianie już nic nie napiszę, bo już pisałam!!!! zdolna z Ciebie Bestia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 03.10.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 cuudnie! naprawdę jestem oczarowana Twoja sypialnią... Uświadomiłaś mi, że ksiądz podając opłatek sporo ryzykuje...aja głoopia myślałam, że tylko przy psach trzeba uważać na palce :D popłakałam się ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 03.10.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Pozwólcie, że odpiszę zbiorowo rere79 - mnie się właśnie łóżko podoba w tej wersji (chociaż miałam również początkowo myśli o przemalowywaniu). Sprawia, że jest trochę 'cieplej' w pokoju i nie tak pod linijkę. ane3ka1 - lampki nocne odkupiła koleżanka, a lampę wiszącą wzięła teściowa do nowo wyremontowanej sypialni U mnie nigdy nic długo nie stoi yokasta - no właśnie! podążasz moim tokiem myślenia - taka ściana lepsza, bo łatwiej można się jej pozbyć za kilka (czy kilkanaście) lat nemi - dziękować pysiaczek - jeśli będziesz kiedyś w moich okolicach w Irl, to zapraszam na kawkę. Serio serio! aricia - dzięki! madileo - w weekend oglądaliśmy płytę ze ślubu. Ksiądz dwa razy jeszcze spojrzał na ten palec pomiędzy jednym opłatkiem, a drugim. Rodzinka mojego D. również płakała ze śmiechu przy oglądniu DVD. Mam nadzieję, że nie powtórzę tej wpadki na moim ślubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 03.10.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 madileo - w weekend oglądaliśmy płytę ze ślubu. Ksiądz dwa razy jeszcze spojrzał na ten palec pomiędzy jednym opłatkiem, a drugim. Rodzinka mojego D. również płakała ze śmiechu przy oglądniu DVD. Mam nadzieję, że nie powtórzę tej wpadki na moim ślubie Rokoko, ja myślę, że takiej wpadki nie powtórzysz, ale istnieje ryzyko, że podczas komunii razem z mężem wybuchniecie śmiechem przypominając sobie tą sytuację ...oczywiście nie życzę Wam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.10.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Wiola gościnny wyszedl fantastycznie. Pamiętam chyba, że scianę robiłaś szablonem? Ale jak? skoro to jest takie ładne i błyszczące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 04.10.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Pięknie wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 04.10.2011 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Venus-m - ściana była początkowo pomalowana srebrną farbą, dopiero później malowałam ją szablonem w kolorze złamanej bieli. Stąd ta poświata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.10.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Dziękuję Ci bardzo To chyba jednak przekracza mocno moje zdolności twórcze Będę podziwiać u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imeon 10.10.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) Dlaczego dopiero teraz odkryłam to miejsce :bash:Przebrnęłam wreszcie przez cały wątek i jestem po prostu oczarowana, przepięknie mieszkasz, podziwiam poczucie smaku, piękna i zdolności, żeby to wszystko ubrać w całość. Cudowne:rolleyes: Zaczęlam czytać bloga, jest świetny, a galerię mogłabym oglądać całą dobę. Sypialnia bardzo mi się podoba, właśnie z niepomalowanym łóżkiem. Ciekawa jestem tylko jeszcze zasłon. Pozdrawiam cieplutko Liczyłas może ile tych wzorków namalowałaś? Edytowane 10 Października 2011 przez imeon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.10.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Rokoko - uważaj, bo ci się zlecą forumowiczki do Irlandii by się przespać w twojej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 19.10.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Rokoko - uważaj, bo ci się zlecą forumowiczki do Irlandii by się przespać w twojej sypialni Im więcej - tym weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 19.10.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Dlaczego dopiero teraz odkryłam to miejsce :bash:Przebrnęłam wreszcie przez cały wątek i jestem po prostu oczarowana, przepięknie mieszkasz, podziwiam poczucie smaku, piękna i zdolności, żeby to wszystko ubrać w całość. Cudowne:rolleyes: Zaczęlam czytać bloga, jest świetny, a galerię mogłabym oglądać całą dobę. Sypialnia bardzo mi się podoba, właśnie z niepomalowanym łóżkiem. Ciekawa jestem tylko jeszcze zasłon. Pozdrawiam cieplutko Liczyłas może ile tych wzorków namalowałaś? Witaj Poznanianko! Ja spod Poznania, wiesz? Bardzo Ci dziękuję za tyle miłych słów - dodały mi skrzydeł Dobre pytanie z tym liczeniem wzorków - muszę to zrobić Zaciekawiłaś mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts