Gość 13.02.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Pytanie jak w temacie, może coś zamawialiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 13.02.2004 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Odradzam - wcale nie ma większego wyboru niz w sklepach stacjonarnych , ceny zwykle wyższe a czasem rosliny czy cebule przysyłane sa w marnym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.05.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Dzisiaj trafiłam na ciekawą stronę sklepu wysyłkowego. Dla tych co lubią egzotykę, może być interesująca. Sama wolę swojskie ogrody , ale stronka ciekawa http://wspanialeogrodymaryli.republika.pl/index.html Pozdrawiam Kasia PS. Nie jestem Marylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 06.05.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Witam, Katalog polskich stron ogrodniczych sklepów internetowych (w którym na razie umieściłem 6 stron) znajdziesz pod tym adresem: http://www.dmoz.org/World/Polska/Zakupy/Dom_i_ogr%c3%b3d/Ogr%c3%b3d/ Nie zachęcam do kupowania roślin poprzez Internet. Chyba, że ktoś lubi kupować kota w worku W pełni podzielam zdanie jatoja Odradzam - wcale nie ma większego wyboru niz w sklepach stacjonarnych , ceny zwykle wyższe a czasem rosliny czy cebule przysyłane sa w marnym stanie Pozdrawiam Pinus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.05.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Kupić, nie kupić - obejrzeć warto . Mój post nie zachęcał do kupowania przez internet, bo po prostu nie mam zdania na ten temat. Sama jeżdżę po szkółkachi i innych tego typu przybytkach . Strona, której link podałam wydała mi się interesująca między innymi dla tych, którzy myślą np. o ogrodzie japońsko-chińskim Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 06.05.2004 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 http://www.malina.pl - Szkółka MarkiewiczPolecam. Kupowałem w ich sklepie internetowym. Dostawa po 3 dniach kurierem. Wszystko profesjonalnie zapakowane w idealnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 07.05.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Kupowałam z florexpolu ale ostatnio się zawiodłam.W sumie niby wszystko w porządku ale mam wrażenie że klientów mają gdzieś. I nie odpowiadają na maile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaton 11.05.2004 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Odradzam "wspaniałeogrodymaryli". Skorzystalam z ich uslug i z przykrością muszę stwierdzić, że przyslane rośliny były bardzo marne i w kiepskim stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.05.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Korciła mnie szałwia muszkatołowa. Chyba poszukam gdzie indziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.05.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Korciła mnie szałwia muszkatołowa. Chyba poszukam gdzie indziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaF 18.06.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Czy kupowaliście kiedyś jakieś roślinki przez internet? Znacie jakieś godne polecenia miejsca w sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 18.06.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Tutaj była juz o tym mowahttp://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=21548&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooh-atec 19.08.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 A czy ktoś korzystał już ze sklepu internetowego szkółki JAGR z Wisznic (chyba)? Oferta jest szeroka, a jestem ciekawa jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel Starzec 19.08.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Odradzam kupowania roślin przez internet.Nawet kupując w szkółce należy przyjrzeć sie roslinom dokładnie czy nie chore itd.Jest niestety dsporo szkółek które oferują kiepski towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aanka 11.04.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Czy ktos kupowal nasiona i cebule przez internet? Jakie nasiona warto zamowic droga wysylkowa, a ktorych nie polecalibyscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aanka 11.04.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Czy kupilibyscie nasiona i cebule z katalogu wysylkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 11.04.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Czemu nie. O ile sprzedający jest fachowcem i potrafi odpowiednio o nie zadbać na czas transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.04.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Ja kupiłam od fachowca, tyle, że przepłaciłam Mam nadzieję, że jak wyrosną z nich kwiaty to było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej49 11.04.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Ja wolę kupić w sklepie. Widze wtedy jakiej są jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej49 11.04.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Kupujesz "kota w worku" jeżeli chodzi o jakość towaru. Ja raz kupiłem i więcej tego nie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts