Elfir 31.05.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Poznań nie jest na południu i też mieli problem z dostawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nerwus 01.06.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Wracając do tematu państwa Surowińskich, w ostatnim czasie sporo można naczytać się w necie na ich temat, niestety jest sporo komentarzy negatywnych. Tak to już jest, że przeważnie piszą ludzie zirytowani jakąś sytuacją która ich bezpośrednio dotyczy a milczą pozostali. Jeśli to wszystko prawda co piszą mniej życzliwi to niestety pomimo wielkiego szacunku do wiedzy Pani Anety i Pana Mariusza w tym sezonie ewidentnie strzelili sobie gola. Brak terminowych wysyłek czy też brak lub nieterminowe odpowiedzi na zapytanie klientów działają w ten a nie inny sposób, dodatkowo linia obrony Pani Anety poprzez atak na innym forum jest całkowicie chybiona w mojej opinii.Ale żeby nie było za prosto sam zamówiłem sporo traw u Pani Anety i całe moje zamówienie było zrealizowanie rzetelnie, mało tego, dostałem propozycję zamiany kilku traw na inne ze względu na moje miejsce zamieszkania i warunki pogodowe. Za każdym razem kiedy pisałem do Pani Anety odpowiedź zwrotną dostałem najpóźniej w nocy dnia następnego. Materiał jaki dostałem jest w dobrym stanie i nie mogę nic złego o nich powiedzieć. Więc reasumując, myślę że u Państwa Surowińskich będzie już tylko lepiej i polecam zakupy u Pani Anety bo należy szanować ludzi za ich wiedzę i pozytywne zakręcenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 03.06.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 A macie sprawdzonych sprzedawców Żywotników czyli Tuji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.06.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ja korzystam z sadowniczy.pl Sprawdż moje wcześniejsze posty. chyba w pierwszym dawałam listę szkółek, i nie tylko, internetowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lord_black 04.06.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 http://e-centrumogrodnicze.pl/ Tutaj możesz sprawdzić. Tylko, że teraz pewnie tylko mają w doniczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.07.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 (edytowane) Poszukuję sprawdzonej szkółki drzew i krzewów ozdobnych, która prowadzi sprzedaż wysyłkową.Interesują mnie takie, które mają w swojej ofercie sprzedarz brzozy pożytecznej Betula utilis 'Doorenbos'.Jeśli wiecie o szkółkach godnych polecenia, proszę podajcie namiary. Edytowane 30 Lipca 2012 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.07.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Dzięki Elfir i przepraszam za zaśmiecanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.07.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 W przypadku drzew jest problem z wysyłką - bo jak to logistycznie zrobić? Opakować drzewo, by kurier nie połamał i znaleźć odpowiedni samochód - na długość. Zwykle wozi się drzewko otwartymi furgonetkami i one zwisają poza kastę. Może znaleźć w miarę przytomny sklep ogrodniczy na miejscu i zamówić u nich, niech sprowadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.07.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Byłam w okolicznych szkółkach i odpowiedź była jedna: mieliśmy i już nie będziemy sprowadzać, bo się nie sprzedają. Znalazłam w TEJ szkółce brzoze, ale zastanawia mnie czy oni sprzedają sadzonki 70 cm czy od 20 do 70cm. Jeśli to drugie to śmieszne mi się wydaje dostać 20 cm badylek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.k 30.07.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 rere79, cyfry po "Pa" oznaczają wysokość szczepienia (dla form piennych, szczepionych na pniu).p11 to naprawdę mały pojemnik o wymiarach 11x11x12 i pojemności ok 1l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.k 30.07.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Byłam w okolicznych szkółkach i odpowiedź była jedna: mieliśmy i już nie będziemy sprowadzać, bo się nie sprzedają. A zatem nie byłas w szkołkach, tylko w centrach ogrodniczych. Znajdź najbliższą szkołkę i tam sprawdź. Albo poszukaj w najbliższej szkółce przez stronę związku szkółkarzy" http://zszp.pl/?id=203&lang=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.07.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 rere - a ty skąd jesteś? Swoją drogą zastanawiam się dlaczego się nie sprzedają? W Poznaniu idą szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.07.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 rere79, cyfry po "Pa" oznaczają wysokość szczepienia (dla form piennych, szczepionych na pniu). p11 to naprawdę mały pojemnik o wymiarach 11x11x12 i pojemności ok 1l. Dziękuję za uświadomienie. Co prawda czytałam u nich o tym, ale jakoś nie zajarzyłam. Blondynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.07.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Jak już pisałam - to muszą być małe sadzonki, bo drzewa nie ma jak wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagoda10 30.07.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ja zamawiałam na allegro ładne i duże trzmielinki doszły w super stanie a cena była genialna - ok 3zł za sztukę -w ogrodniczym taka sam kosztowała 15zł i w górę.. Polecam na próbę wziąść coś a później domówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.07.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Elfir, ja małopolska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.k 30.07.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Elfir, ja małopolska. http://zszp.pl/index.php?id=199&rco=Betula+utilis+var.+jacquemontii<r=&lang=1&pco1=6&pco2=0&pco3=0&pco4=0&wysw=1&sco= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashca 31.07.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Nie polecam : asiagaw z allegro (z Ełku)- zamówiłam u nich jeżówki pełne po 24 zł za szt. a po zakwitnięciu okazało się, że to zwykłe jeżówki, takie po 3,50 zł za sztukę. A to już można podciągnąć pod oszustwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 31.07.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 dalej poszukuję namiaru na wysyłkowe z iglastymi ( ale nie z wymienionych ) - połowy roślin nie mogę dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.08.2012 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 dalej poszukuję namiaru na wysyłkowe z iglastymi ( ale nie z wymienionych ) - połowy roślin nie mogę dostać Duduś, a te z mojej listy sprawdzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts