aha26 03.09.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Bardzo lubie styl elektyczny we wnętrzach,kuchnia moja bedzie w stylu nowoczesnym,ale bardzo by, chciala zeby w jadalni obok tej nowoczesnej kuchni stanęła stara duza witryna ze szklem/kredens..oczywoscie nie musi to byc takie stare latami ,moze byc stylizowane na stare....i tetraz nie wiem czy to tylko na targu ze straociami moge dostac? Jezeli ktoś z Was wie gdzie jest wybor takich witryn to prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 03.09.2010 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 prypomnialam sobie ,ze na allegro cos takiego moze byc,poszukalam i znalazlam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.09.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 aha ostanio taka widziałam w domu mojej babci ale niestety ona już dobrych kilka lat nie żyje i nawet nie wiem co obecni lokatorzy z nia zrobili, bo sama bym ją z chęcią przygarneła ale tak jak duś pisała szukaj na targach staroci albo wśród rodziny bądź u sąsiadów chyba że na allegro już coś upolowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 03.09.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Bardzo lubie styl elektyczny we wnętrzach,kuchnia moja bedzie w stylu nowoczesnym,ale bardzo by, chciala zeby w jadalni obok tej nowoczesnej kuchni stanęła stara duza witryna ze szklem/kredens..oczywoscie nie musi to byc takie stare latami ,moze byc stylizowane na stare....i tetraz nie wiem czy to tylko na targu ze straociami moge dostac? Jezeli ktoś z Was wie gdzie jest wybor takich witryn to prosze o namiary w Warszawie antyki są [piękne!] na rogu ulicy Okrąg i Ludnej ktoś z mojej rodziny wyszperał u znajomych znajomych, mały kredens rzeźbiony to koszt minimum 6 000 zł [i to własnie bez pośredników] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 04.09.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 dzięki dziewczyny ....mysle,ze jak poszperam to coś znajde co mnie zachwyci:-)....a w poniedzialek przejade się na ten róg Ludnej ,moze tam cos znajde:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
citizen girl 05.09.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Na Ludnej (Okrag) jest faktycznie fajny antykwariat. Chyba nazywa sie Antik Bazar. Ceny nie sa niskie, ale mozna sie targowac, chociaz lekko nie jest:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.09.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 ktoś chce przygarnąć stary kuchenny stół drewniany? Do totalnego odnowienia (oskrobać kilkanaście warstw farby, wymienić blat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts