Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie można kupic stray kredens/witrynke?

aha26

Recommended Posts

Bardzo lubie styl elektyczny we wnętrzach,kuchnia moja bedzie w stylu nowoczesnym,ale bardzo by, chciala zeby w jadalni obok tej nowoczesnej kuchni stanęła stara duza witryna ze szklem/kredens..oczywoscie nie musi to byc takie stare latami ,moze byc stylizowane na stare....i tetraz nie wiem czy to tylko na targu ze straociami moge dostac? Jezeli ktoś z Was wie gdzie jest wybor takich witryn to prosze o namiary

aha ostanio taka widziałam w domu mojej babci ;)

ale niestety ona już dobrych kilka lat nie żyje i nawet nie wiem co obecni lokatorzy z nia zrobili, bo sama bym ją z chęcią przygarneła :cool:

ale tak jak duś pisała szukaj na targach staroci albo wśród rodziny bądź u sąsiadów ;)

chyba że na allegro już coś upolowałaś :)

Bardzo lubie styl elektyczny we wnętrzach,kuchnia moja bedzie w stylu nowoczesnym,ale bardzo by, chciala zeby w jadalni obok tej nowoczesnej kuchni stanęła stara duza witryna ze szklem/kredens..oczywoscie nie musi to byc takie stare latami ,moze byc stylizowane na stare....i tetraz nie wiem czy to tylko na targu ze straociami moge dostac? Jezeli ktoś z Was wie gdzie jest wybor takich witryn to prosze o namiary

w Warszawie antyki są [piękne!] na rogu ulicy Okrąg i Ludnej

ktoś z mojej rodziny wyszperał u znajomych znajomych, mały kredens rzeźbiony to koszt minimum 6 000 zł [i to własnie bez pośredników]