anpi 04.07.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 No dobrze, ale co to za firma ECA? Ma ktoś te grzejniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 04.07.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 No to dalej o gwarancji: Jak na Allegro ustalić warunki gwarancji? Na jakiej podstawie? A choćby rękojmia? Z etykiet widać, że chodzi o grzejniki o wysokości 300 mm -zwykłe 22. Firma ECA oby nie hECA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 04.07.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 No to dalej o gwarancji: Jak na Allegro ustalić warunki gwarancji? Na jakiej podstawie? A choćby rękojmia? Z etykiet widać, że chodzi o grzejniki o wysokości 300 mm -zwykłe 22. Firma ECA oby nie hECA.... Napisałem do sprzedawcy, żeby mi przysłał treść karty gwarancyjnej. Jak dostanę - dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laspalmas 04.07.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 mały napisał: Radzę bardzo dokładnie poczytac warunki gwarancji.Żeby się nie okazało że musisz zawieć osobicie grzejniczek do Niemiec. a bogusław na to: Akurat jeśli chodzi o Niemcy to nie ma tam problemu z prostymi produktami typu grzejniki No ja bym się trochę zgarbił jakbym miał z grzejnikiem za 200 zł jechać 1000 km żeby go reklamować a potem odebrać naprawiony [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 04.07.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Nie martw się laspalmas. Są firmy kurierskie, nie takie znowu drogie. Mały, jeszcze się nie zdarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 04.07.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Nie martw się laspalmas. Są firmy kurierskie, nie takie znowu drogie. Mały, jeszcze się nie zdarzyło. Czy może masz coś wspólnego ze sprzedawcą tych grzejników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.07.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Nie martw się laspalmas. Są firmy kurierskie, nie takie znowu drogie. Mały, jeszcze się nie zdarzyło. Czy może masz coś wspólnego ze sprzedawcą tych grzejników? No tak i znów Bogu "opr" za Regulusy, a teraz za Ecę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 04.07.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Nie martw się laspalmas. Są firmy kurierskie, nie takie znowu drogie. Mały, jeszcze się nie zdarzyło. Czy może masz coś wspólnego ze sprzedawcą tych grzejników? Bogusław jest "cichym" producentem regulusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.07.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Nie martw się laspalmas. Są firmy kurierskie, nie takie znowu drogie. Mały, jeszcze się nie zdarzyło. Czy może masz coś wspólnego ze sprzedawcą tych grzejników? Bogusław jest "cichym" producentem regulusów tajemniczy "szpieg z krainy deszczowców"... don pedro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 04.07.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Coś dyskusja schodzi na boczne tory, a ja nadal nie wqiem nic o firmie ECA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.07.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Coś dyskusja schodzi na boczne tory, a ja nadal nie wqiem nic o firmie ECA A nie lepiej zamiast kombinować polegac na firmach sprawdzonych? PS- czy wkładka termostatyczna jest w cenie? A uchwyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 04.07.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Coś dyskusja schodzi na boczne tory, a ja nadal nie wqiem nic o firmie ECA A nie lepiej zamiast kombinować polegac na firmach sprawdzonych? PS- czy wkładka termostatyczna jest w cenie? A uchwyty? No dobra, a jakie najtańsze sprawdzone grzejniki polecasz? Niestety muszę się już liczyć z każdą złotówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.07.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Coś dyskusja schodzi na boczne tory, a ja nadal nie wqiem nic o firmie ECA A nie lepiej zamiast kombinować polegac na firmach sprawdzonych? PS- czy wkładka termostatyczna jest w cenie? A uchwyty? No dobra, a jakie najtańsze sprawdzone grzejniki polecasz? Niestety muszę się już liczyć z każdą złotówką Teraz sie liczyć? Żeby potem zapłacic podwójnie jak np ja?Warto? Podaj na pw rozmiary potrzebnych grzejników wraz z typami(v czy k) to podam jakieś ceny . Będziesz miała świadomośc co ile może kosztować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 04.07.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Anpi! Czy ci na allegro mają cały typoszereg grzejników, czy tylko 30x1200 ? ECA nie jest znaną w Polsce marką. Może być produktem marketowym, czyli grzejnikami wyprodukowanym tanio (czytaj: z gorszych materiałów i w okrojonej technologii) pod zamówienie jakiejś sieci. Jak widzisz nikt ich nie zna. Tak sobie myślę Z grzejnikami jest tak jak z oponami w samochodzie. Opony mają znaczny wpływ na ekonomikę jazdy, na przebieg (dystans) możliwy do pokonania, na jej bezpieczeństwo, a jednak mało kto z amatorów zwraca na nie uwagę. Każdy skupia się na silniku (kotle) i na bajerach, zapominając, że nawet z najlepszym silnikiem przy kiepskich oponach jazda wychodzi drożej i znacznie mniej pewnie..... Może wynika to z faktu, że instalację c.o. buduje się przeważnie wówczas, gdy inwestor jest już mocno wypłukany finansowo i brakuje mu przysłowiowego rzutu na taśmę, by zamieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LamiaReno 05.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 co Was przekonało do stalowych grzejników? instalacja z miedzi? a jak ktoś ma plastik to co polecacie? i dlaczego nie alu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.11.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 podciągam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prezo 11.11.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Wszystko trzeba zlikwidować, zeby nic nie było ani jednej firmy, ani papierosów ani narkotyków żeby nic nie było, zadnych grzjników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.11.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 a Radson?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.11.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 też bardzo dobre,ale daję je tylko wtedy gdy jest mało miejsca na grzejnik i potrzeba dać coś o dużej wydajności z m2ta duża wydajność, niestety nie zawsze jest zaletą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.11.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 szukam dobrych i ładnych grzejników, o małych rozmiarach (w sensie estetyki), więc chyba muszą być o większej wydajnościkocioł mam kondensacyjny (nie wiem czy ma to coś do rzeczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts