szczukot 16.09.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam Mam barierke (na zewnatrz) ktora byla malowana proszkowo miedzia antyczna. Bardzo popularna farba w sumie, strukturalna i pasuja do wszystkiego. No i ma ona kilka zarysowan. Struktury gruboziarnistej oczywisicie juz nie odtworze, ale jaka farba do tego pasuje kolorustycznie aby domalowac pedzelkiem ?? Normalnie nie mam pojecia jak kolor do tego dopasowac i jaki typ farby, aby to jakos zamaskowac. Nic nie pasuje Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 16.09.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Pytałeś w hurtowniach o taką farbę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 16.09.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Taka farba jest dostepna, ale to farba proszkowa. Co mi po niej ? Cos mozna z nia zrobic samemu ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 24.09.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Nikt nie pomoze ? Bo przetestowalem kolejne (np Hammerrite braz mlotkowy) i lipa na maksa ciagle Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 24.09.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ale czy aby uzyskac "miedz antyczna" to uzywa sie farbe mlotkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 24.09.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 (edytowane) W markietach widziałam takie kolory i chyba nawet strukturę miały, tam gdzie farby do metali.to sie nie nada?http://www.hammerite.pl/products/p7.html Edytowane 24 Września 2010 przez martadela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 24.09.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Nie, Wlasnie taka dzisiaj testowalem. Ciemny braz. Lipa na maksa Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 24.09.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 A czemu brąz, miedź też tam jest w spisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 24.09.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ta miedz to jest taki jasny braz jakby. A miedz antyczna, to jest taki kolor jakby beazowo-czerwony, przeplatany nitkami czarnegoCos takiego : http://www.parapety.bydgoszcz.pl/miedz_antyczna-1.jpgW realu jest wiecej czarnego na tym. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts