SebaMat 26.03.2018 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 (edytowane) My kupujemy mieszkanie pod Wawą w Piasecznie – od . Słyszałam sporo dobrego o ich inwestycjach, więc czuję się pewnie. Edytowane 26 Marca 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 26.03.2018 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Po oddaniu S8 z Wrocławia jest teraz dobry dojazd do Piaseczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suchyyy 01.08.2018 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 Ma ktoś jakieś informacje o deweloperze K2 Residential? Budują na Wilanowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 20.08.2018 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Polecam z doświadczenia . To moje drugie mieszkanie w warszawie, ale pierwsze od tego dewelopera i naprawdę czuje rożnice. Z budowanym przez kogo porównujesz? Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2018 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2018 Osiedle Wilno....to jest na targówku..polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maska1 15.10.2018 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2018 (edytowane) Ciężko jest znaleźć dobrego dewelopera, który spełni nasze oczekiwania w rozsądnej cenie. Trochę mi zajęło to czasu, ale gdzieś przeczytałem o i ich oferta bardzo przypadła mi do gustu. Mieszkanie już odebrałem, teraz jestem w trakcie urządzania go, nie znalazłem jakichś niedoróbek, więc nie muszę nic po nich poprawiać Edytowane 30 Października 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynkass 18.01.2019 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Na pewno nie polecam Agena Development. Inwestycja przy Kamiennej 1 w Warszawie to tragedia - w 2 z 3 klatek instalacja wentylacyjna emituje podczas wietrznej pogody tak nieznośny hałas, że nie da się tego wytrzymać (chodzi o źle zamontowaną metalową, ruchomą klapkę, która uderza o pozostałą część instalacji przy wietrze). Nie kupiłabym mojego mieszkania, gdybym miała świadomość, że tak to będzie wyglądało. Oczywiście Agena od ponad 2 lat skutecznie ignoruje wszelkie apele o rozwiązanie tego problemu, na co posiadam dowód w postaci komunikacji mailowej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajtek27 10.05.2019 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 (edytowane) Jak dla mnie jest bez konkurencji. Kupuje mieszkania pod inwestycje, więc już nabrałem trochę doświadczenia i wiedzy w tej kwestii i mogę śmiało powiedzieć, że z nimi zakup poszedł mi najsprawniej. Edytowane 10 Maja 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beefree 16.05.2019 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 A na Wilanowie? Ktoś coś wie? Niewiele się tam buduje w porównaniu do innych dzielnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basienia 17.05.2019 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Może sprawdź sobie Wilanie? Dopiero się buduje, warto tam przedzwonić/napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryska777 23.05.2019 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 Popieram osobę wyżej, porządna firma tam buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter84_WWA 23.05.2019 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2019 Osiedle Nowe Południe na Mokotowie. Kończymy właśnie wykańczanie, a jakoś z 2 miesiące temu odbieraliśmy klucze(bez zastrzeżeń). +/- 2 tygodnie i wprowadzamy się tu z rodziną. Z tego co wiem pozostały ostatnie mieszkania więc to idealne miejsce dla osób, które chcą mieszkanie na już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beefree 17.06.2019 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Okej, a to osiedla zamknięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basienia 19.06.2019 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Okej, a to osiedla zamknięte? W sumie nie wiem o co pytasz, ale Wilania na Wilanowie jest dopiero w budowie. Oglądałam na stronce i chyba nie mają zamiaru zamykać zewnętrznym płotem, no ale za to budynki mają stać jakoś tak luźno – no przynajmniej na wizualizacji jest sporo zieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josnow 23.06.2019 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Nie czaję tej presji na zamykane osiedla. Jak ktoś będzie miał takie życzenie to i tak wejdzie oprócz zamykanych klatek, monitoringu pewnie będzie i ochrona, więc czym tu się przejmować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narzekacz 10.07.2019 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Dzieciaki będą biegać po osiedlu i tak i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldomi 15.07.2019 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 Patrząc na poprzednią inwestycję Polnordu (Brzozowy zakątek), Wilania i Wiktoria mogą być naprawdę atrakcyjnymi osiedlami, o ile dobrze rozwiążą sprawę odległości od obwodnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narzekacz 18.07.2019 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Ja tam bym to określił na plus/minus, bo przy ważnych trasach ceny nieruchomości z upływem czasu rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josnow 19.07.2019 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 A minus bo ryzyko hałasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter84_WWA 21.08.2019 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 Jakiś czas temu pisałem o tym, że w Nowym Południu na Mokotowie kończymy wykańczanie. Mija 3 miesiąc mieszkania i zdecydowanie polecam pod każdym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts