Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 169
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 months później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
Ciężko jest znaleźć dobrego dewelopera, który spełni nasze oczekiwania w rozsądnej cenie. Trochę mi zajęło to czasu, ale gdzieś przeczytałem o :spam: i ich oferta bardzo przypadła mi do gustu. Mieszkanie już odebrałem, teraz jestem w trakcie urządzania go, nie znalazłem jakichś niedoróbek, więc nie muszę nic po nich poprawiać Edytowane przez Greengaz

• 3 months później...
Na pewno nie polecam Agena Development. Inwestycja przy Kamiennej 1 w Warszawie to tragedia - w 2 z 3 klatek instalacja wentylacyjna emituje podczas wietrznej pogody tak nieznośny hałas, że nie da się tego wytrzymać (chodzi o źle zamontowaną metalową, ruchomą klapkę, która uderza o pozostałą część instalacji przy wietrze). Nie kupiłabym mojego mieszkania, gdybym miała świadomość, że tak to będzie wyglądało. Oczywiście Agena od ponad 2 lat skutecznie ignoruje wszelkie apele o rozwiązanie tego problemu, na co posiadam dowód w postaci komunikacji mailowej :/

• 3 months później...
Osiedle Nowe Południe na Mokotowie. Kończymy właśnie wykańczanie, a jakoś z 2 miesiące temu odbieraliśmy klucze(bez zastrzeżeń). +/- 2 tygodnie i wprowadzamy się tu z rodziną. Z tego co wiem pozostały ostatnie mieszkania więc to idealne miejsce dla osób, które chcą mieszkanie na już.

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...