Andrzej Wilhelmi 12.10.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 ... co to za bzdury piszesz? Duże dzięki za wnikliwą i wielce merytoryczną ocenę mojej wypowiedzi. Miałbym tylko małą prośbę: miarkuj się w ocenie mojej wiedzy bo nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrekzbronami 14.10.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Duże dzięki za wnikliwą i wielce merytoryczną ocenę mojej wypowiedzi. Miałbym tylko małą prośbę: miarkuj się w ocenie mojej wiedzy bo nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. Pozdrawiam. Nie będę z Tobą dyskutował - to, że masz jakiś tytuł ni oznacza, że pozjadałeś wszystkie rozumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 14.10.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Oczywiście, że nie będziesz dyskutował bo nie dorównujesz mi poziomem wiedzy. Dalsza wymiana poglądów z Tobą to tak jak rozmowa ze ślepym o kolorach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrekzbronami 15.10.2010 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Oczywiście, że nie będziesz dyskutował bo nie dorównujesz mi poziomem wiedzy. Dalsza wymiana poglądów z Tobą to tak jak rozmowa ze ślepym o kolorach. Pozdrawiam. Niech żyje SKROMNOŚĆ! Wybacz MISZCZU, że w ogóle coś napisałem w tym wątku (buahahahahaha). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.10.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Oczywiście, że wybaczam. Forum jest dla wszystkich nawet dla tych, którzy nie mają zielonego pojęcia o tym co piszą. Zawsze możesz wypisywać bzdury jak się pod nimi czytelnie nie podpisujesz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts