szczukot 27.09.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 WitamZnalazlem np cos takiego :http://www.sklepbaterie.pl/?p=2834&o=baterie_sztorcowe_tres_1_30_462 Jak to dziala ? Dwa weze podlacza sie normalnie do cieplej i zimnej wody, a trzeci do wody filtrowanej ? Ale jak sie ta wode wlacza aby leciala zamiast zimnej/cieplej ?? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 28.09.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Może tą dźwigienką na końcu wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mushasi 06.10.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Trzeba opis techniczny zobaczyć Ogólnie działa na zasadzie przełącznika prawa lewa strona i centrum, końcówka kranu to wylew ciągły bądź prysznicowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 19.12.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Musze napisac do nich zapytanie - bo inaczej sie nie dowiem Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 20.12.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Musze napisac do nich zapytanie - bo inaczej sie nie dowiem Fantom dokładnie tak bo obecnie jest tyle różnych modeli że możemy sobie tu długo gdybać a okaże się że jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 20.12.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Tyle modeli ? Ja znalazlem tylko dwa. Ten o ktorym pisze i jakis o nazwie 3-way.Znasz jeszcze jakies ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 21.12.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 w co jednym domu zakładam inne, dwu drogowe, trzy drogowe, z wrzątkiem, na fotokomórki, na podczerwień, za każdym razem biorę instrukcję i robię to dokładnie według niej po czym wypuszczam to z mojej pamięci, bo wystarczy że jedna literka jest inna w symbolu i można narobić se wstydu przed klientem, że coś nie działa tak jak mu naopowiadał sprzedawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.12.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 A daj jakis przyklad przynajmniej firmy ktora ma takie cos w ofercie Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 22.12.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Przykro mi ale nie mam już czasu na szukanie po katalogach, bo wyjeżdżam na święta do rodzinki, jak poczekasz to po świętach po patrze za jakimiś normalnymi, bo ostatnio montowałem FERRO przeliczając na złote po 1600 za sztukę . Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 10.02.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Podciagne temat. Zna ktos jakies baterie tego typu ?? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 25.02.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 No to kupilem :http://www.sklepbaterie.pl/?p=2920&o=baterie_sztorcowe_tres_1_30_455W tej przynajmniej wiem o co chodzi - ma dwa osobne zawory do cieplej/zimnej i do filtrowanej Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts