e-mól 25.09.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Super bryła wizki ideał, czekam z niecierpliwością na realizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.09.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Nowoczesne ogrody - Sam pewnie zauważasz jak mało jest wokoło nowoczesnej architektury - a trudno proponować minimalistyczny ogród przy dworku Poza tym wielu ludzi woli tradycyjne ogrody. A kiedy projektowałam już ogród przy nowoczesnym budynku, to właściciel nowoczesność wyobrażał sobie jako połać trawnika i rząd "tujek" dookoła. I skasował w projekcie wszystkie nietypowe, oryginalne rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.09.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Witaj Marku! Twój projekt jest jednym z lepszych, które widziałam na tym forum Cieszę się, że do Ciebie trafiłam, bo znalazłam to, co w końcu naprawdę mi się podoba. Piękne inspiracje ogrodów. Jeśli chodzi o łazienkę, zdecydowanie najbardziej podoba mi się opcja nr 2 z wolnostojącą wanną. Będę podglądać Twoje poczynania. Pozdrawiam, lullaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 25.09.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Elfir, masz racje - mało jest nowoczesnej architektury.Moja wybranka serca, choć ceni sobie nowoczesna architekturę, to ogród raczej naturalistyczno-wiejski . Jeszcze nie do końca przyklepany układ miedzy nami- podjazd,przód domu i okolice tarasu - geometrycznie i raczej oszczednie z przesuwanym iduzymi donicami. Jedna na pewno to donica z drzewkiem oliwnym, na sezon zimowy chowanym do domu plus trawy ozdobne.Tył ogrodu raczej swobodnie z warzywniakiem. Jak widać z praca nie masz problemów , terminy pozajmowane, nic tylko pogratulować. lullaby- dziekuje.Ja zdecydowanie wolałbym dom parterowy, ale u mnie nie było takiej opcji.Parterowy z płaskim dachem oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.09.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 obejrzyj sobie ogrody tego projektanta - niby nowoczesne, ale z nutka naturalizmu:http://www.anthonypaullandscapedesign.com/gardens_huf_house.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 26.09.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Witam, czy moglbys podac jakie sa wymiary bryly ( po podlodze i wysokosc), ktora ma dach dwuspadowy ?? Mecze sie z bardzo podobnym projektem, waska dzialka i konieczny dach dwuspadowy i badam wplyw podniesienia sciany kolankowej na wyglada calej bryly. Przy okazji ile wysokosci ma Twoja sciana kolankowa ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 26.09.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Cześć,proszę bardzogłówna bryła 15 x 5,65ściana kolankowa 140 cmwysokość 8 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 26.09.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 To jeszcze dopytam o odwodnienie dachu. Ja mam u siebie rynne wcisnieta w styk sciany i dachu i narazie jakis oproblemow z tym nie ma, natomiast przy nastepnej realizacji chciailbym juz nie dziurawic muru i wyjsc z tym poza obrys budynku, stad moje pytanie (ze wzgledu na rozne obawy) jak to rozwiazesz u siebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 29.09.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Elfir,dziekujeAnthony Paul rulez, a do tego jakie miejscówki-super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 07.10.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Świetny projekt i odważne wnętrza. Zaglądam od jakiegoś czasu. Bardzo ciekaw jestem rzutów i może źle szukałem, ale nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 08.10.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Też szukałem. Nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 08.10.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Bo rzutow nie ma, mam wewnetrzna niechec przed pokazaniem rzutow.Prosze wybaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 08.10.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ależ nie ma czego . Sporo forumowiczów tak ma i zastanawiam się, czy nie ma w tym pewnej racji. Rzuty projektu indywidualnego dają duży wgląd w to, jak ktoś żyje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.10.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Cześć, proszę bardzo główna bryła 15 x 5,65 ściana kolankowa 140 cm wysokość 8 m Marek, ta ścianka kolankowa na 1,4 już po wykończeniu? Wymurowaną miałam 1,42. Po ociepleniu wełną, przykręceniu płyt wyszło mi 1,28m. Ale jest to wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 09.10.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Tak orientacyjnie 140 po wykonczeniu, wybudowana jest trochę wyżej.To fajnie, ze 128 cm jest ok.I tak wiekszosć skosów w to szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 12.10.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Piękny dom, piękne wnętrza i piękny ogród się zapowiadają... Dalej podglądam i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 14.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Polina, patrzac na Twojego avatara to szykuje sie piekność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 14.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Dziękuję... Do Twojego domku mój się nie umywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 14.10.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 cięzko ocenic, bo Twojego dobrze nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 14.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Super, że w naszym lekko zapyziałym mieście powstaje taka piękność Kibicuję i trzymam kciuki za realizację w zgodzie z założeniami. Co do ogrodu: mam nadzieję, ze jeden taki, minimalistyczno-geometryczny już wkrótce powstanie- u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts