Marczysław 18.06.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Ja mam folię samoprzylepną, która wyglada jak metal. Wyglada b. fajnie, każdy kto nas odwiedzał gratulował pomysłu i efektu . Są folie gładkie i z różnymi wzorami/tłoczeniami. Jest niezykle łatwa w utrzymaniu czystosc, wystarczy przejechac suchą czy wilgotną szmatką i juz. Mąż samodzielnie ją nakleił, a po upływie 6 lat nic sie nie dzieje. Ale ... nie nadaje sie do płyty gazowej, tylko elektryczna wchodzi w grę. Witam, a możesz wrzucić fotki??? Gdzie się kupuję taką folię? ... Tam gdzie tapety??? Pozdrawiam, Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 20.06.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 A ja od 4 lat mam tapete.Taka troszke lepsza,nie pamietam nazwy.Mialo byc tylko na chwile,ale poniewaz nie niszczy sie,wyglada dobrze zostalo.Nad zlewtm tylko troszke sie przetarlo. Tapetka ma w/g mnie ta przewage,ze latwo ja mozna zmienic,kiedy sie zmieni gust ,jest ciepla,przytulna-jesli ktos lubi takie klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.06.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 A czy ktoś ma namiar na firmę lub szklarza, który zrobi takie szyby na terenie podkarpacia?jak jest z właściwościami takiej szyby, czy jest ona hartowana? albo "bezpieczna" tzn. w momencie gdy się stłucze rozpadnie się na drone kawałeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina1719502159 20.06.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 ja polecam stiuk - ja mam wprawdzie płytki ale ostatnio moja siostra zrobiła sobie właśnie stiuk w kuchni - jedynie miejsce nad kuchenką musiała sobie zabezpieczyć szybą i wszystko wygląda świetnie aż jej zazdroszczę Polecam stronkę wykonawcy (który robił u mnie trawertyn i tynk strukturalny a u siostry właśnie ten stiuk) - można tam też znaleźć kuchnię w stiuku : http://www.powloki_dekoracyjne.republika.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 22.06.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 *karolina* nawet nie wiedziałam co to szary wygląda bardzo nowocześnie! jaki jest koszt stiuku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina1719502159 22.06.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Z tego co pamiętam to siostra zapłaciła chyba ok. 90zł. za m2 - materiał + wykonanie (ale nie dam głowy). Najlepiej zapytać wykonawcy - bo z tego co się orientuję to ceny są bardzo różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 26.06.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 witam jestem tu nowa marzylismy o kuchni z płytą meblową między górnymi a dolnymi szafkami ,dostaliśmy dziś wycenę i totalna załamka -samo to ustrojstwo stoi 2800. mamy dylemat ;płakać i płacić czy poszukać płytek udających drewno i zrobić namiastkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 26.06.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 2800? przegięcie.. walnij wizualkę..forumowiczę wymyślącoś lepszego niż drewnopodobne płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 26.06.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ja tez uwazam ze z ta cena cos nie tak, moze sprobuj dopytac jeszcze u jakiejs konkurencji? A moze odezwie sie ktos kto robil taka plyte i zdradzi cene... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 27.06.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 najbardziej wkurza ,że pod koniec budowy kiedy kaski juz niewiele pojawia się taki duży wydatek jak kuuuuuuchnia a człowiek już finansowo goni własny ogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhaba 29.06.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Ja mam folię samoprzylepną, która wyglada jak metal. Wyglada b. fajnie, każdy kto nas odwiedzał gratulował pomysłu i efektu . Są folie gładkie i z różnymi wzorami/tłoczeniami. Jest niezykle łatwa w utrzymaniu czystosc, wystarczy przejechac suchą czy wilgotną szmatką i juz. Mąż samodzielnie ją nakleił, a po upływie 6 lat nic sie nie dzieje. Ale ... nie nadaje sie do płyty gazowej, tylko elektryczna wchodzi w grę. Witam, a możesz wrzucić fotki??? Gdzie się kupuję taką folię? ... Tam gdzie tapety??? Pozdrawiam, Asia Niestety nie umiem wklejac tutaj zdjęć . Ale moge wysłać na priv. , tylko po powrocie z wakacji Folię kupiłam w Mikomaxie. Arkusz kosztował ponad 400 zł. wystarczył mi na 3-4 mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MASZP 29.06.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Mozaika metalowa, doskonała do wykończenia kuchnihttp://www.dunin.com.pl [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 19.07.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 na forum p.t.,,pochwalcie się swoimi kuchniami,,Marzanna pokazała swoją kuchnię.Jest tam fajny pomysł na to żeby płytki wyglądały nie sztampowo-może to jakaś alternatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 My mamy szybę hartowaną. Czekaliśmy i czekaliśmy , aż się doczekaliśmy i wreszcie mogę smażyć kotlety bez obawy, że mi się ściana zachlapie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 19.07.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 MarczysławFolię kupisz w kazdym markecie budowlanym,lub sklepie z tapetami.Ja nie bedę oryginalna.Miałam w kuchni tapetę winylową i w nowym domu też ją połozę.Dlaczego? Bo zanim sie zdecyduję, gdzie mają wisiec te wszystkie duperele nad blatem...To w kazdym innym materiale poczyniłoby szkody nieodwracalne.A poza tym, tapety mają super wzory.No bo gdzie ja znajdę piękne kwiaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 24.07.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Ja teraz mam tapete juz 5 lat i nic, taka lepsza zmywalna. Planuję szybkę - meble zamówione, a szybka po meblach mam nadzieję.Sonika powiedz jak oni to montują, na klej, silikon. Najpierw blat później szyba, czy odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 25.07.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Mam pomalowaną ścianę w kuchni, (mam też płytki, ale nie wszędzie). Farba jest super zmywalna dulux do kuchni i łazienek, czyści się pięknie.Druga ściana pomalowna z decorala do kuchni i łazienek, ale to już nie to co dulux. Chciałam także mieć szkło , ale przeraziła mnie cena około 1000 za metr. Płytki mam imitację trawertynu z Gali 30na 60cm prezentują się super, typowych do kuchni nie chciałam bo mi się nie podobały. czy mozesz zamiescic fotki kuchni tam gdzie sa plytki???bardzo mnie interesuje wlasnie ta kolekcja z Gali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.07.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Wystarczy odpowiednia farba.Najlepiej emalia dobrej firmy(np.Para).Duluxa nie polecam.My mamy w kuchni płytki tylko na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagNati 29.07.2007 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Pomóżcie mi proszę w wyborze co najlepiej dać na ścianę pomiędzy blatem a szafkami górnymi. Za nic nie chcę płytek. Więc co? Szyba? Pleksi? Tapeta? A może wystarczy farba? Pokażcie mi Wasze ściany i napiszcie jak się z nimi "żyje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.07.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 ... Za nic nie chcę płytek. ... Alergię masz na ceramikę ??? . U mnie w bloku była lamperia (bardziej pasowałoby lumperia) czyli olejna na tynku. Źle mi się z tym żyło i okleiłem płytkami. Przy obecnie dostępnej gamie ceramiki coś znajdziesz. Szyba? OK ale pleksi czy tapeta - nie za bardzo. Pleksi porysujesz prędzej czy później tapeta - no to niech będzie że ja mam alergię na tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts