Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Fronty mebli ciemna zebrka, listwy aluminiowe zamiast uchwytów. Widziałam płytki Aparici zebra beżowe z taką zebrową fakturą, ale czy tej zebry nie będzie za dużo??? Może po prostu listwa aluminiowa ale czy to jest praktyczne???

Pierwszy raz w życiu urządzam kuchnię, do tego nie mam zupełnie talnetu do projektowania.

Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi!!!

• Odpowiedzi 671
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ciekawie wygląda szkło i plexi. Kiedys widziałam mieszkanie Anety Kręglickiej włascicielki restauracji w warszawie. Ona w kuchni zamisat płytek miała suszone zioła i kwiaty oprawione w ramki. Pamiętam, że bardzo mi się to podobało.

Peronda Metropolis. Odbijają niemal jak lustro a jednak to gres i to taki 1cm grubości. Płytka ma 60 cm x 60 cm i w mojej opinii nie mieści się w kategorii "płytki kuchenne"

Piękne te płytki, czy możesz pokazać trochę więcej kuchni? I jeszcze jedno pytanie - czy te płytki są zabójczo drogie?

aka

Peronda Metropolis. Odbijają niemal jak lustro a jednak to gres i to taki 1cm grubości. Płytka ma 60 cm x 60 cm i w mojej opinii nie mieści się w kategorii "płytki kuchenne"

Piękne te płytki, czy możesz pokazać trochę więcej kuchni? I jeszcze jedno pytanie - czy te płytki są zabójczo drogie?

aka

No przecież żyje... ;)

Pewnie jak bym sobie chciała wyłożyć hol to by mnie cena zabiła:) Nie pamietam dokładnie, ale coś około 170 zl za m2. Na żywo widziałam w salonie płytek za ok 200 zł, ale zamawiałam w sklepie internetowym.

Kuchnia jeszcze w wykończeniowym nieładzie, ale tu widać kawałek.

http://images39.fotosik.pl/58/2fba7c56e97d7fcamed.jpg

http://images50.fotosik.pl/62/89a4628e24745d81med.jpg

U mnie będą meble z lakierowanego mdf-u białe, blat orzechowy i też miałam problem ze ścianą. Miotałam się od lacobelu, tapety, aluminium, czegoś blatopodobnego, po farbę. I zdecydowałam się na farbę - na 95% będzie to Benjamin Moore dedykowany do kuchni i łazienek, z powłoką ceramiczną. Zna ją ktoś???