Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

cieszynianka ty chyba nie masz co robić ,

co drugi post to widze twoje linki do tematów które już były , masz jakąś satysfakcje z tego ,nie kapuje o co ci chodzi

a może by tak kolega wzrok zwrócił w lewo nieco- jeszcze, jeszcze - o , tak , teraz dobrze .... i proszę przeczytać co jest napisane pod nickiem cieszynianki .... głośno i wyraźnie przeczytaj .... tak, tak - nie mylisz się : "encyklopedia linków" ... czyli takie ma kobita zadanie .... żeby ludziska nie zakładali stopięćdziesiątego pytania w tym samym temacie jeno poszukali najpierw na forum , a Ona to ułatwia ....

jeszcze jakieś wątpliwości? :roll:

• Odpowiedzi 671
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

co drugi post to widze twoje linki do tematów które już były , masz jakąś satysfakcje z tego ,nie kapuje o co ci chodzi

a może by tak kolega wzrok zwrócił w lewo nieco- jeszcze, jeszcze - o , tak , teraz dobrze .... i proszę przeczytać co jest napisane pod nickiem cieszynianki .... głośno i wyraźnie przeczytaj .... tak, tak - nie mylisz się : "encyklopedia linków" ... czyli takie ma kobita zadanie .... żeby ludziska nie zakładali stopięćdziesiątego pytania w tym samym temacie jeno poszukali najpierw na forum , a Ona to ułatwia ....

jeszcze jakieś wątpliwości? :roll:

za co powinniśmy podziękować, bo wyszukiwarka na forum do łatwych nie należy

Eeej, bo Wy nic nie rozumiecie :roll:

Jak się nie przeczyta tych stu sześćdziesięciu wątków, co już były, to można sobie tkwić w błogim przeświadczeniu, że duże płytki to taki... jak to było?... aaaa, już mam, "powiew świeżej myśli" :lol: :wink:

Ja aktualnie między szafkami w kuchni mam plasterek salami... nie wiem czy to "coś fajnego" ale jeszcze nie znalazłem sposobu żeby go wyjać :roll:

:o :lol: :lol: :lol:

Dżisuss, oplułam monitor..Aleś mi przed snem radoche sprawił 8)

Co do cieszynianki, dobra robota! Często korzystam z podanych linków ale nie miałam okazji podziękować. Muchas gracias.

Ja aktualnie między szafkami w kuchni mam plasterek salami... nie wiem czy to "coś fajnego" ale jeszcze nie znalazłem sposobu żeby go wyjać :roll:

:o :lol: :lol: :lol:

Dżisuss, oplułam monitor..Aleś mi przed snem radoche sprawił 8)

Co do cieszynianki, dobra robota! Często korzystam z podanych linków ale nie miałam okazji podziękować. Muchas gracias.

Radocha nie radocha, ale problem jest powazny bo to salami ma termin przyadności do 6-tego grudnia :roll:

widzę ,ze na tym forum już swojego zdania nie można wyrazić , od razu wszyscy atakują , co dziwne najbardziej baby,którym sie wydaje, ze jak dały rady rozpalić w piecu to są górą ,chciałbym widzieć mężów tych kobiet ,zapewne siedzą pod pantoflem i nie mają prawa głosu

a ja widzę, że ktoś nie potrafi przyjąć krytyki na klatę :evil:

Widzę też, że ktoś nie potrafi precyzyjnie nadać tematu swojemu postowi :wink:

Bardziej wartościowe jest odkopanie watku i podpisanie się pod nim, niż mnożenie wątków.

widzę ,ze na tym forum już swojego zdania nie można wyrazić , od razu wszyscy atakują , co dziwne najbardziej baby,którym sie wydaje, ze jak dały rady rozpalić w piecu to są górą ,chciałbym widzieć mężów tych kobiet ,zapewne siedzą pod pantoflem i nie mają prawa głosu

a u Ciebie to pewnie odwrotnie , hę?

jesli u Ciebie w domu każdy przytyk żony kończy sie jak tu - gorzkimi żalami to współczuję szczerze - żonie .... :roll:

pokazałam Ci tylko dlaczego cieszynianka daje w każdym wątku linki bo tego nie rozumiałeś - to o co Ci kaman ? przecież tym razem nie byłam agresywna ... :roll:

acha ... i co ma to że potrafię zając się własnym piecem do tego czy mi mąż pod pantoflem siedzi?

kurde - nie jarzę ... ide kawy się napić, może mi się nieco rozjaśni .... :-?

widzisz, a nie dalej jak 2 dni temu wołali cieszkę we wontku o bramach :wink: , żeby wesoło było dzisiaj jest kolejny, nowy na pierwszej stronie, znowu o bramach :roll:

od tego jest forum, żeby się opiniami wymieniac. Cieszka ma zawsze asy w rękawie :lol: :lol: :lol:

tak na marginesie ,wiem że już wszystko było na tym forum , ale czasami przydaje sie powiew świeżej myśli a nie tylko te odgrzane

:o nie rozumiem w ogóle gościa.... :roll:

A "powiew świeżej myśli" nie może odbyć się w temacie już istniejącym? Zakładanie n-tego wątku na ten sam temat po pierwsze utrudnia poszukiwanie potrzebnych informacji (każdemu by się zapewne odechciało gdyby wyszukiwarka wyświetliła kilkadziesiąt wątków na dany temat) A po drugie, nawet po tym temacie można zauważyć jak forumowicze (szczególnie Ci co już jakiś czas tu siedzą) reagują na nowe wątki które już wałkowane były tyle razy.. :-? I wcale się nie dziwię. Ja rozumiem że o wiele łatwiej jest wrzucić nowy temat i czekać na odpowiedzi niż przejrzeć naście/dziesiąt wątków już istniejących, ale zrozumcie w końcu, że właśnie przez takie lenistwo tych wątków jest coraz więcej i więcej... :evil: Dlatego popieram inicjatywę cieszynianki - czytać to co już jest, a jak mimo to są jakieś wątpliwości to się dopisywać! :p

P.S. Też potrafię napalić w piecu, a mój facet nie jest pantoflem i ma takie samo prawo głosu jak ja :-?

P.S. Też potrafię napalić w piecu, a mój facet nie jest pantoflem i ma takie samo prawo głosu jak ja :-?

prawdziwy facet nie ma problemu z tym, że ma taką kobietę, bo nie ma problemu ze sobą, a ten który ma kupuje sobie sportowe auto :wink:

widzisz, a nie dalej jak 2 dni temu wołali cieszkę we wontku o bramach :wink: , żeby wesoło było dzisiaj jest kolejny, nowy na pierwszej stronie, znowu o bramach :roll:

od tego jest forum, żeby się opiniami wymieniac. Cieszka ma zawsze asy w rękawie :lol: :lol: :lol:

:o Chyba przegapiłam, ostatnio miałam mało czasu na forumowe buszowanie. Najlepiej zawołać w razie czego na priva (już tak robili i wtedy odpisałam) i podać link do wątka, albo życzenie. Jak znajdę to podam :wink:

• 5 weeks później...
a dołączają służbę do mycia fug??

hehe:) Takie kamienie mam czesciowo w lazience na podlodze, beda zalane epoksydem. Ale na sciane pewnie rozwiazanie nie do zrobienia... moze fuga epoksydowa? Ale nie chcialabym tego czyscic i tak, zwlaszcza nad kuchenka;)

Ewentualnie kamyczki zafugowane, a na to szyba :)

• 2 weeks później...