daggulka 04.12.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 cieszynianka ty chyba nie masz co robić , co drugi post to widze twoje linki do tematów które już były , masz jakąś satysfakcje z tego ,nie kapuje o co ci chodzi a może by tak kolega wzrok zwrócił w lewo nieco- jeszcze, jeszcze - o , tak , teraz dobrze .... i proszę przeczytać co jest napisane pod nickiem cieszynianki .... głośno i wyraźnie przeczytaj .... tak, tak - nie mylisz się : "encyklopedia linków" ... czyli takie ma kobita zadanie .... żeby ludziska nie zakładali stopięćdziesiątego pytania w tym samym temacie jeno poszukali najpierw na forum , a Ona to ułatwia .... jeszcze jakieś wątpliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 04.12.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 cieszynianka ty chyba nie masz co robić , co drugi post to widze twoje linki do tematów które już były , masz jakąś satysfakcje z tego ,nie kapuje o co ci chodzi a może by tak kolega wzrok zwrócił w lewo nieco- jeszcze, jeszcze - o , tak , teraz dobrze .... i proszę przeczytać co jest napisane pod nickiem cieszynianki .... głośno i wyraźnie przeczytaj .... tak, tak - nie mylisz się : "encyklopedia linków" ... czyli takie ma kobita zadanie .... żeby ludziska nie zakładali stopięćdziesiątego pytania w tym samym temacie jeno poszukali najpierw na forum , a Ona to ułatwia .... jeszcze jakieś wątpliwości? za co powinniśmy podziękować, bo wyszukiwarka na forum do łatwych nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.12.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Eeej, bo Wy nic nie rozumiecie Jak się nie przeczyta tych stu sześćdziesięciu wątków, co już były, to można sobie tkwić w błogim przeświadczeniu, że duże płytki to taki... jak to było?... aaaa, już mam, "powiew świeżej myśli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 04.12.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ja aktualnie między szafkami w kuchni mam plasterek salami... nie wiem czy to "coś fajnego" ale jeszcze nie znalazłem sposobu żeby go wyjać Dżisuss, oplułam monitor..Aleś mi przed snem radoche sprawił Co do cieszynianki, dobra robota! Często korzystam z podanych linków ale nie miałam okazji podziękować. Muchas gracias. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 05.12.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ja aktualnie między szafkami w kuchni mam plasterek salami... nie wiem czy to "coś fajnego" ale jeszcze nie znalazłem sposobu żeby go wyjać Dżisuss, oplułam monitor..Aleś mi przed snem radoche sprawił Co do cieszynianki, dobra robota! Często korzystam z podanych linków ale nie miałam okazji podziękować. Muchas gracias. Radocha nie radocha, ale problem jest powazny bo to salami ma termin przyadności do 6-tego grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 05.12.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 widzę ,ze na tym forum już swojego zdania nie można wyrazić , od razu wszyscy atakują , co dziwne najbardziej baby,którym sie wydaje, ze jak dały rady rozpalić w piecu to są górą ,chciałbym widzieć mężów tych kobiet ,zapewne siedzą pod pantoflem i nie mają prawa głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.12.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 widzę ,ze na tym forum już swojego zdania nie można wyrazić , od razu wszyscy atakują , co dziwne najbardziej baby,którym sie wydaje, ze jak dały rady rozpalić w piecu to są górą ,chciałbym widzieć mężów tych kobiet ,zapewne siedzą pod pantoflem i nie mają prawa głosu a ja widzę, że ktoś nie potrafi przyjąć krytyki na klatę Widzę też, że ktoś nie potrafi precyzyjnie nadać tematu swojemu postowi Bardziej wartościowe jest odkopanie watku i podpisanie się pod nim, niż mnożenie wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.12.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 widzę ,ze na tym forum już swojego zdania nie można wyrazić , od razu wszyscy atakują , co dziwne najbardziej baby,którym sie wydaje, ze jak dały rady rozpalić w piecu to są górą ,chciałbym widzieć mężów tych kobiet ,zapewne siedzą pod pantoflem i nie mają prawa głosu a u Ciebie to pewnie odwrotnie , hę? jesli u Ciebie w domu każdy przytyk żony kończy sie jak tu - gorzkimi żalami to współczuję szczerze - żonie .... pokazałam Ci tylko dlaczego cieszynianka daje w każdym wątku linki bo tego nie rozumiałeś - to o co Ci kaman ? przecież tym razem nie byłam agresywna ... acha ... i co ma to że potrafię zając się własnym piecem do tego czy mi mąż pod pantoflem siedzi? kurde - nie jarzę ... ide kawy się napić, może mi się nieco rozjaśni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 05.12.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 cieszynianka ty chyba nie masz co robić , co drugi post to widze twoje linki do tematów które już były , masz jakąś satysfakcje z tego ,nie kapuje o co ci chodzi widzisz, a nie dalej jak 2 dni temu wołali cieszkę we wontku o bramach , żeby wesoło było dzisiaj jest kolejny, nowy na pierwszej stronie, znowu o bramach od tego jest forum, żeby się opiniami wymieniac. Cieszka ma zawsze asy w rękawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 05.12.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ja aktualnie między szafkami w kuchni mam plasterek salami... nie wiem czy to "coś fajnego" ale jeszcze nie znalazłem sposobu żeby go wyjać Pokulałam się!! Zdecydowanie uważam, że SALAMI to jest COŚ FAJNEGO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 05.12.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 cieszynianka ty chyba nie masz co robić , co drugi post to widze twoje linki do tematów które już były , masz jakąś satysfakcje z tego ,nie kapuje o co ci chodzi tak na marginesie ,wiem że już wszystko było na tym forum , ale czasami przydaje sie powiew świeżej myśli a nie tylko te odgrzane nie rozumiem w ogóle gościa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 05.12.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 A "powiew świeżej myśli" nie może odbyć się w temacie już istniejącym? Zakładanie n-tego wątku na ten sam temat po pierwsze utrudnia poszukiwanie potrzebnych informacji (każdemu by się zapewne odechciało gdyby wyszukiwarka wyświetliła kilkadziesiąt wątków na dany temat) A po drugie, nawet po tym temacie można zauważyć jak forumowicze (szczególnie Ci co już jakiś czas tu siedzą) reagują na nowe wątki które już wałkowane były tyle razy.. I wcale się nie dziwię. Ja rozumiem że o wiele łatwiej jest wrzucić nowy temat i czekać na odpowiedzi niż przejrzeć naście/dziesiąt wątków już istniejących, ale zrozumcie w końcu, że właśnie przez takie lenistwo tych wątków jest coraz więcej i więcej... Dlatego popieram inicjatywę cieszynianki - czytać to co już jest, a jak mimo to są jakieś wątpliwości to się dopisywać! P.S. Też potrafię napalić w piecu, a mój facet nie jest pantoflem i ma takie samo prawo głosu jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 05.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 widzę ,ze na tym forum już swojego zdania nie można wyrazić , od razu wszyscy atakują , co dziwne najbardziej baby,którym sie wydaje, ze jak dały rady rozpalić w piecu to są górą ,chciałbym widzieć mężów tych kobiet ,zapewne siedzą pod pantoflem i nie mają prawa głosu P.S. Też potrafię napalić w piecu, a mój facet nie jest pantoflem i ma takie samo prawo głosu jak ja prawdziwy facet nie ma problemu z tym, że ma taką kobietę, bo nie ma problemu ze sobą, a ten który ma kupuje sobie sportowe auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.12.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 cieszynianka ty chyba nie masz co robić , co drugi post to widze twoje linki do tematów które już były , masz jakąś satysfakcje z tego ,nie kapuje o co ci chodzi widzisz, a nie dalej jak 2 dni temu wołali cieszkę we wontku o bramach , żeby wesoło było dzisiaj jest kolejny, nowy na pierwszej stronie, znowu o bramach od tego jest forum, żeby się opiniami wymieniac. Cieszka ma zawsze asy w rękawie Chyba przegapiłam, ostatnio miałam mało czasu na forumowe buszowanie. Najlepiej zawołać w razie czego na priva (już tak robili i wtedy odpisałam) i podać link do wątka, albo życzenie. Jak znajdę to podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.01.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a dołączają służbę do mycia fug?? hehe:) Takie kamienie mam czesciowo w lazience na podlodze, beda zalane epoksydem. Ale na sciane pewnie rozwiazanie nie do zrobienia... moze fuga epoksydowa? Ale nie chcialabym tego czyscic i tak, zwlaszcza nad kuchenka;) Ewentualnie kamyczki zafugowane, a na to szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cynik z Cynosarges 06.01.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ja mam płytki klinkierowe Korzilius (dwie ściany). Wygląda świetnie, tak jakby sciany były wykonane z cegły. I są bezproblemowe w utrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 06.01.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 położylismy gres porcelanowy petra (prod. zirconio),efekt łupka + kuchnia wenge,ladny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 15.01.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ja mam chęć na fototapetę, tylko nie wiem czym ją zakryć- szkłem czy plexi?Ma ktoś doświadczenie w tym temacie? Nie wiem jak będzie reagowała plexi po ochlapaniu wrzątkiem bądź poddana działaniu pary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.01.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Z tego, co sie dowiadywałam, wynika, że plexi zupełnie odpada za płytą grzewczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 15.01.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Hmm... Więc co nadawało by się? Może jakieś hartowane szkło? Mam niezłą zagwozdkę, bo kilka fotek fototapety między blatem a szafkami widziałam, ale nikt nie napisał czy owa fototapeta jest przykryta;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts