cekin 01.09.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Musialam robic na wymiar. Stolarz byl jedynym "fachowcem', ktorego chcialam zatluc golymi rekami. Nastepna kuchnie kupie w Ikei:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 02.09.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 ja mam na ścianie płyty z "IKEA", nazywają się FASTBO, są dwukolorowe, oczywiście po jednej jakieś dziwne szlaczki, ale po drugiej biel, idealnie pasująca do reszty, mój stolarz twierdzi, ze wytrzyma mi na długo być może docelowo będzie szyba hartowana, taki był plan na początku koszt 1 płyty [wymiary 60 na 50 cm- chyba...] - 40 zł, trzeba je przykleić klejem tutaj trochę ją widać: http://i294.photobucket.com/albums/mm94/gotowanie/DSCN5546.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p.u-m.a 30.09.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witam serdecznie,mam ogromny problem i proszę o wsparcie Na ścianie między górnymi i dolnymi szafkami kuchennymi mam położone płytki,wszystko byłoby ok gdyby nie fakt,że kierowana inspiracją katalogową zrobiłam je do 3/4 wysokości.W rezultacie teraz ma zachlapaną ścianę tłuszczem powstałym podczas smażenia,i co jeszcze tam jest..można książkę napisać. chcę teraz naprawić jakoś ten błąd,ale zupełnie nie wiem jak,myślałam o szkle,ponoć teraz modne,ale znowu ten tłuszcz..chyba nie zda egzaminu,pozostaje chyba dołożyć płytek..chyba że macie jakieś pomysły,bo za nic nie moge zetrzeć tych plam ze ściany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 30.09.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 A dlaczego szkło nie da rady z tłuszczem?Ale chcesz dołożyć pas szkła nad kafelkami??? Kiepsko to będzie wyglądało.A nie lepiej zainwestować w dobrą farbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chloe 30.09.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 ja też nie do końca rozumiem, chcesz zlikwidować płytki i zastąpić je czymś? opcji jest sporo, farba przeznaczona do kuchni, tapeta, szkło, lacobel. Dużo już było na ten temat w innych wątkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 30.09.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 (edytowane) . Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p.u-m.a 30.09.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 ja myślałam o takim szkle gdzie jest przestrzeń między ścianą a szybą,no ale para i tłuszcz na pewno dostała by sie pod szybę i znowu byłoby to samo,a farbę mam Nobilesa albo Duluxa już nie pamiętam,niby z silikonem a nie schodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 30.09.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Te są do duszy. Joliska poleca sprawdzonego u siebie Benjamina Moora, ceramiczną do kuchni. Zgadza się Joliska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.09.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Jaksie, ja już nawet nie piszę, bo w końcu dostanę bana za nachalną reklamę Pewnie że BM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p.u-m.a 01.10.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 jaksie,joliska dzięki bardzo spróbuję ceramicznej obędzie się bez większej ingerencji uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 01.10.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Możecie pokazać jak wyglądają u was te miejsca pomiędzy szafkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 05.10.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/lh/yj/sbp0/4beKohacwGfIQdEaAB.jpg ja polozylam bialy laminat o grubosci ok 16 mm a taki laminat może być za kuchenką gazową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastia03 05.10.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 ja szczerze odradzam stal nierdzewna, super to wyglada ale gorzej czysci. Trudno doczyscic aby nie było widac ruczów scierka! Juz rózne srodki probowałam, i teraz wiem ze nastepnym razem pewnie bedzie jakies szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cekin 05.10.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 nie ma problemu z laminatem, o ile pamietam byl dobierany o duzych parametrach niepalnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 06.10.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Co to za laminat. Skąd? Można prosić o jakiś link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 10.10.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 ja też zapytam o laminat i stopień niepalności, gdyż planuję kuchenkę gazową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.10.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ja mam lacobel srebrny a czy jest drozszy nie powiedziała bym zapłąciłam 500 zł za szybę 3m na 50cm napewno lepszy jest niz płyta mdf mam tez taka i powiem że dopiero na niej jak sie pojawia to juz wcale nie domyje tego nawet z wody nie da sie tych kropek usunąc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 11.10.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Mi marzy się to samo na blacie i ścianie nad blatem. Bardzo podobają mi się takie kuchnie, tylko jeśli położe granit na blat i ścianę to będzie za drogo i nie mogę sobie na taki wydatek pozwolić. Płytek kuchennych nie cierpię, więc chyba zostaje mi szkło w miarę podobne kolorystycznie do blatu i tyle. Kurcze trudne decyzje kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 12.10.2010 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 ja mam lacobel srebrny a czy jest drozszy nie powiedziała bym zapłąciłam 500 zł za szybę 3m na 50cm napewno lepszy jest niz płyta mdf mam tez taka i powiem że dopiero na niej jak sie pojawia to juz wcale nie domyje tego nawet z wody nie da sie tych kropek usunąc . Jaki masz dokładnie ten lacobel, bo jedni piszą, że nie nadaje się przy płycie, a inni mają. Gdzie kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 12.10.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Jaki masz dokładnie ten lacobel, bo jedni piszą, że nie nadaje się przy płycie, a inni mają. Gdzie kupowałaś? hmmm mnie montował tą szybe ten sam Pan co meble czy sie nadaje czy nie hmm przecież na niej nie gotujesz nie ma tam takiej temperatury bez przesady a jak daja front meblowy to też można powiedzieć że może się zapalić to takie gadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts