Korozja 25.06.2015 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Szukam informacji jak przykleić do ściany laminat. Czy osoby posiadające w kuchni nad blatem płytę meblową, laminowaną, mdf, hpl itd mogłyby zdradzić jak została u nich zamontowana. Chodzi mi jaki rodzaj kleju został użyty do przyklejenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz550 05.07.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Mam dylemat z wyborem szkła pomiędzy meble kuchenne. Aneks kuchenny wraz z salonem tworzą otwartą przestrzeń. Większa część ścian "Muśnięcie wiatru" Śnieżki; jedna ściana w części salonu "Zamki na piasku". Krzesła na przedstawionych zdjęciach są tymczasowe (będą ecru - już zamówione). Kolorystyka mieszkania jak na przedstawionych zdjęciach. Planuję wprowadzić turkus w dodatkach. Nic interesującego z tym akcentem kolorystycznym nie znalazłem, więc postanowiłem coś w miarę neutralnego i zastanawiam się ostatnio nad grafiką miasta czarno-białego. Czy to dobry pomysł? Proszę o rady. Może ktoś zasugeruje z własnego doświadczenia jakiś wzór? Dodam tylko, że to mieszkanie dla młodego chłopaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 06.07.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Szukam informacji jak przykleić do ściany laminat. Czy osoby posiadające w kuchni nad blatem płytę meblową, laminowaną, mdf, hpl itd mogłyby zdradzić jak została u nich zamontowana. Chodzi mi jaki rodzaj kleju został użyty do przyklejenia. Korozja ja mam panel wykonany z klepki dębowej i stolarz przykleił go na klej do parkietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kdrozd 07.07.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 A tak nawiązując do głównego tematu co teraz jest modne aby właśnie położyć między szafkami w kuchni na scianie, dalej kafle czy jakiś inny materiał? Chodzi mi o to aby dobrze i szybko można było wyczyścić ale też żeby nie było problemu z położeniem materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanaetacie 07.07.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Ja wciąż polecam kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VUITTON 27.10.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 (edytowane) Proszę o radę dotyczącą wykończenia ściany w kuchni nad blatem - nie chcę płytek, nie chcę jednolitej szyby ani tapety. Ściana jest już pomalowana farbą taką jak cała kuchnia. Dodam, że używam płyty indukcyjnej. Czy dobrym pomysłem byłoby np. kupić zwyczajne ramki, w środku umieścić cytaty, zdjęcia lub przepisy i przywiesić te ramki jedna za drugą pomiędzy dolnymi a górnymi szafkami? Jakieś minusy takiego spersonalizowanego pomysłu?A może fotolaminat kuchenny? Ktoś ma i poleca albo odradza? Fototapeta w kuchni? Edytowane 27 Października 2015 przez VUITTON literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spchod 10.11.2015 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 A może zastosować płyty z kamienia naturalnego, na przykład granitu czy marmuru ? Myśleliście nad takim rozwiązaniem ? jest to bardzo wytrzymałe rozwiązanie, bo kamień ma bardzo dobre właściwości. A dobrze zaimpregnowany będzie długo służył no i świetnie wyglądał dzięki różnorodnej kolorystyce. Dzięki niej z łatwością można dopasować odpowiedni do całej aranżacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrycja1988 06.12.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Też miałem problem z brudzącą się ścianą nad blatem, szczególnie za zlewozmywakiem i za płytą kuchenki. Ponieważ kuchnię mamy urządzoną w kolorze białym, to ostatecznie zdecydowałem się na cienką płytę pleksi, bo nie jest taka droga, łatwo się czyści i można ją zdjąć w razie czego i zmienić na coś innego. Możesz pokazać jak to wygląda? I ile kosztuje/gdzie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 07.12.2015 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Ewentulanie można zastosowac fototapet za szkłem. Jest to o wiele ciekawsze rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 08.12.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Ja proponuję płytki.U mnie jest duża płytka rektyfikowana 30x60 i sprawuje się świetnie.Myję wtedy kiedy chcę ,fugi niewidoczne, naprawdę polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meszek 03.01.2016 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 my dalismy modne ostatnio kafelki biale (paradyż tamoe), mam nadzieje ze mi sie nie znudza narazie jestem zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 03.01.2016 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Urokliwie, życzę przyjemnego użytkowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meszek 03.01.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Urokliwie, życzę przyjemnego użytkowania! dziekuje bardzo to nasze pierwsze mieszkanie, wiec emocje sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 03.01.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Wiem coś o tym, zwłaszcza w temacie kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasad 03.01.2016 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 A co na ścianę jeśli brak szafek wiszących i jak to zakończyć? Wszystko wytynkowane, kuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.01.2016 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 wszystko możesz mieć. Ja u siebie mam tapetę winilową, bo mieliśmy nierówno położony tynk (kuliśmy)W czym problem? płytkihttp://www.shokodesign.com/uploads/2/8/8/5/28855521/_______6055518_orig.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-hWfs7Gq_-G0/UHFOs-UOGyI/AAAAAAAACIw/wHlBuHdKSA0/s640/husman3.jpg płyta meblowa/fornirowana/płytki: http://st.hzcdn.com/simgs/1e811ab50f319371_4-1197/industrial-kitchen.jpg cegła:http://www.interioridea.net/wp-content/uploads/2014/08/Scandinavian-Kitchen-with-Brick-Wall.jpghttp://s2.domideco.pl/5/5c/5c9a3b4b2681aa6712ba958865a6b526_800.jpg szkło:http://dekordia.pl/user_pliki/28866.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.01.2016 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 farba zmywalna:http://www.domplusdom.pl/sites/default/files/imagecache/the_look_gallery/images/look/Antonow_4.jpg polecam google:https://www.google.pl/search?q=kuchnia+bez+szafek+górnych&client=opera&hs=bXY&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj4o_rw1o7KAhVE4XIKHbrtCAEQ_AUIBygB&biw=1920&bih=982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasad 04.01.2016 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Najbardziej podoba mi się zdjęcie ze szkłem. Chciałam uniknąć płytek, nijak mi nie pasują. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja12 05.01.2016 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 najbardziej podobają mi się zdjęcia ze szkłem i z cegłą. Bardzo fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nelmis 03.03.2016 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Dzień Dobry,Mam nową kuchnię fronty góra lacobel jasny szary, na dole płyta mdf orzech kalifornijski. Uparłam się żeby przykleić między szafkami białą płytę lacobel, tylko że posiadam płytę gazową. Czy mogłabym do tej płyty przykręcić szkło hartowane w miejscu płyty gazowej?W starej kuchni przy płycie gazowej miałam zwykły mdf i nie było żadnego problemu z użytkowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts