wikula 14.09.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 aha i jeszcze wszystko zalezy aki styl bedzie miala nasza kuchnia do nowoczesnej pasuje mleczna szyba czy blacha ale juz do kuchni raczej tradycyjnej plytki )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 15.09.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witam.Jezeli chcesz nie zrujnowac portfela wystrczy kupic kolki rozporowe z chromowanymi kapturkami w Castoramie specjalnie do tego celu wielkosci 2 zlotowki.Wiem ze sa drozsze sytemy montazu ale sa o wiele drozsze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 17.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Proszę bardzo szkło między szafkami: http://img101.imageshack.us/img101/8948/galeria02dth2.jpg A więcej na stronie tej firmy:http://www.kuchnie.kast.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 18.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Płytka granitowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulla 16.11.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Cześć ja u siebie w kuchni zastosowałam płytę meblową 3 mm w kolorze calvadosu. Płyty meblowe są w różnych kolorach i można dopasować do koloru kuchni. Wygląda fantastycznie. A czy nie boisz się, że wilgoć w kuchni im zaszkodzi? Nie tylko ta z oparów, ale zachlapanie itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 16.11.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 granit jest polerowany łatwy w utrzymaniu, pare takich realizacjii już robilem i klienci nie maja uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesaw 16.11.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 super wyglada okno takie waskie ale to niestey tylko w domkach jednorodzinnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mziemianski 20.11.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 oto nasza szyba pod okapem, koszt wykonania ~300PLN (ciecie, szlifowanie, wiercenie otworow) zamacowanie okolo 30 PLN foto:http://img180.imageshack.us/my.php?image=dscf4742ed6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 20.11.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Maciej a mozesz zdradzic gdzie wykonywałes kuchnię, może jakies zdjecie wieksze. Jaka była cena z blat granitowy- granit strzegomski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mziemianski 20.11.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 czesc, dom kupilem juz z gotowa kuchnia z blatami juz gotowymi - z tego co wiem to granit na blatach byl robiony u kamieniarza gdzies w okolicy Poznania (nie mam pojecia jaki to jest granit ) co do mebli to byly robione przez lokalnego stolarza (okolice Poznania), dla zainteresowanych moge podac kontakt wiecej fotek moge Ci podeslac na maila napisz na gg adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.11.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 super wyglada okno takie waskie a ja tak miec będę a jak juz będzie gotowe będę wam się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 22.05.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Niedługo będę w wyposażać wnętrze mego domku. Nie chcę jednak płytek pomiędzy meblami w kuchni( od blatu do wiszących szafek). Jeżeli możecie podzielić się pomysłami będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 22.05.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Od architekta wnetrz slyszelismy ,ze Flugger ma jakas farbe,ktora z powodzeniem stosuje sie zamaist kafli.Niestety nie znam wiecej szczegolow,ale przy najblizszej okazji moge sie zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel1309 22.05.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 w poradniku muratora "zrób to sam" 2/2007 jest mowa o tym -szkło -plexa -stal -lustro -sklejka -"akwarium" wypełnione nasionami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 23.05.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 rozumiem doskonale, płytki na całej ścianie kojarzą mi się ciut ze sklepem mięsnym wszystko zależy od mebli jakie wybierzesz, więc najpierw wybierz meble:) do listy poprzednika dodam jeszcze: - panele - dekoracyjne płytki imitujące kamień.. - płyty jak blaty od szafek do wysokości 20, 30cm - tylko pok okapem potrzebujesz więcej na ścianie Nie trzeba kłaść płytek od blatu do górnej szafki - wystarczy 30cm, pięknie wyglądają płytki w formacie 30x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 24.05.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 rozumiem doskonale, płytki na całej ścianie kojarzą mi się ciut ze sklepem mięsnym wszystko zależy od mebli jakie wybierzesz, więc najpierw wybierz meble:) do listy poprzednika dodam jeszcze: - panele - dekoracyjne płytki imitujące kamień.. - płyty jak blaty od szafek do wysokości 20, 30cm - tylko pok okapem potrzebujesz więcej na ścianie Nie trzeba kłaść płytek od blatu do górnej szafki - wystarczy 30cm, pięknie wyglądają płytki w formacie 30x60 Dzięki serdeczne za podpowiedź. planuję meble w kolorze śmietankowym, waniliowym. Pomyslałam także na stiukiem, i dla zabezpieczenia umocowałabym taflą szkła w profilach. Sciany dla kontrastu będą ciemniejsze i chcę aby szafki na nich się odbijały. Jak już będzie kuchnia to postaram się zamieścić jej zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 24.05.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Mam ten sam problem z płytkami. Szukam alternatywy.. Generalnie szawki w kolorze wenge. Szukam bez większych sukcesów pasujących i satyasfakcjonujących mnie płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 24.05.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam.Polecem szklo jest praktyczne a przy odrobinie fantazji mozna robic z tym cuda np tlem pod szyba moga byc wielkoformatwe fotografie widzialem tez pomalowana szybe w metliku b.mocno kontrastujaca z caloscia zarabiscie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 25.05.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Witam.Polecem szklo jest praktyczne a przy odrobinie fantazji mozna robic z tym cuda np tlem pod szyba moga byc wielkoformatwe fotografie widzialem tez pomalowana szybe w metliku b.mocno kontrastujaca z caloscia zarabiscie.. Coraz bardziej przekonuję się do szkła. Tylko czy to musi być hartowane szkło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 25.05.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Mam pomalowaną ścianę w kuchni, (mam też płytki, ale nie wszędzie). Farba jest super zmywalna dulux do kuchni i łazienek, czyści się pięknie.Druga ściana pomalowna z decorala do kuchni i łazienek, ale to już nie to co dulux. Chciałam także mieć szkło , ale przeraziła mnie cena około 1000 za metr.Płytki mam imitację trawertynu z Gali 30na 60cm prezentują się super, typowych do kuchni nie chciałam bo mi się nie podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts