arbea 05.10.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Zwracam się do Was o pomoc, podpowiedzcie jak można położyć płytki gresowe wysoki poler w formacie 40x40 przy krzywiznach ścian. Podłoga jest w kształcie litery L i na szerokości występuje różnica nawet 10cm (stary dom) Dziękuję za cenne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniia01 07.10.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Miałam podobny problem. W łazience podłoga w kształcie litery L i krzywe ściany, płytki 33,3x 33,3. Nie chciałam karo więc zdecydowałam się na położenie płytek równolegle do ścian. Teraz bardzo żaluję tej decyzji, od razu jak się wejdzie do środka widać że ściany nie są równoległe. Przed położeniem płytek nawet nie byłam świadoma że jest tak krzywo:( lepiej wygladałoby karo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.10.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 pod ścianami ułożyć opaskę z wyprofilowanych desek drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barrabash 10.12.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 TO będzie tak.... 1 znajdujemy najwyzszy punkt podlogi 2 rozbijamy od tego punktu symetrie i katy, 3 układamy hmm do krzywych kątów i podłog jakies 8 lat praktyki w plytkach potrzeba heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts