ma 23.03.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 wydaje mi sie, ze ten problem nie rozwiaze sie ot tak po prostu lub wedlug naszej recepty. Albo trzeba wykrzesac z siebie duzo dobrej woli i liczyc na to, ze druga strona tego chce, albo nie zauwazyc mozliwych rozwiazan i odciac sie od sprawy. Jesli odciac sie, to juz sposob dowolny - im bardziej abstrakcyjny, tym skuteczniejszy.Niestety, nie w kazdej sprawie wlasna dobra wola wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 29.06.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Pewnie już - jak to mówią - "po ptokach" ale czy dowiemy się jak ta sprawa się skończyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 29.06.2004 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Byłam asertywna Chrzesą ma zostać ktoś inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 29.06.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Rety! Nino! W życiu bym się nie spodziewał tak szybkiej odpowiedzi! A tak na marginesie - rozmawiałaś moze z JEJ mężem? Czyli WŁASNYM kuzynem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 29.06.2004 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Nie rozmawiałam. Nie dałam możliwości żeby mnie poproszono o bycie chrzesną. Całą sprawę załatwila za mnie ciocia, młodsza siostra mojej mamy, której zwierzyłam się ze wszystkiego... Ciocia na jakiejś wizycie podpytała mamę kuzyna o plany... jak się potwierdziły moje przeczucia, ciocia podpowiedziała, żeby raczej zmieniono plany... I tym sposobem ja staram się być miła (obojętna) dla żony kuzyna, a nie unikać jej. Wolę takie rozwiązanie. Myślę, żę nikomu nie zrobiłam nic złego w ten sposób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts