malkul 28.06.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Mirelko - piękna trawka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.06.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Mirelko my jeszcze kilka lat temu jak wyjeżdżaliśmy bralismy na sze dwa maine coony ze sobą, zupełnie dobrze sobie radziły, a teraz mam ten sam dylemat co Ty co z kotami psem Babcią, trwnikiem, kwiatkami ? Szkoda, ze blisko siebie nie mieszakamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.06.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Mirelko będzie dobrze a Ty masz myśleć o wypoczywaniu i niczym więcej!!! Jak wrócisz raz dwa wszytko ogarniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.06.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 To może ja za wysoko koszę ? Wszędzie pisze 3-4 cm . Dużo zależy od gatunku trawy, który dominuje w trawniku. Niektóre trawy drewnieją wyżej (np. życica) inne niżej (kostrzewa czerwona). I dlatego wysokość koszenia dobiera się do składu gatunkowego. Poza tym, jeśli raz trawie pozwoliło się wyrosnąc wyżej, wyżej zaczyna drewnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.06.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ojej ja mam to samo z wyjazdami zawsze koty zostawialiśmy u mamy i one dobrze się tam czuły a ja i tak codziennie dzwoniłam i pytałam jak się mają Będzie dobrze zwierzaki sobie poradzą Oczywiście niezmiennie czekam na relację z fotelowego frontu Napisz ile razy musiałaś malować i czym lakierowałyście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Mirelka gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.07.2012 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Dzień dobry . Przywitam się tylko, po dwudziestym nadrobię i coś więcej napiszę (mam wieeelkie zaległości w pracy ... i w ogrodzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.07.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Cześć kochana Tęskniłam Wypoczęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.07.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 właśnie!! Mirelko ja mam dwa kotłujące się / kochające się kotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.07.2012 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Zapomniałam karty więc fotek nie będzie. Tak wypoczęłam baaardzo. Spędziliśmy cudowne dwa tygodnie. Ekipa jak co roku dopisała. Przeżyłam wspaniały romantyczny zachód słońca sam na sam z mężem (So sprzedaliśmy znajomym) z winem, szklanymi kieliszkami i czekoladą z dużymi orzechami. Cudnie było. Cudną też niespodziankę nam zrobili znajomi : byliśmy wieczorem na plaży (2 km pieszo w pięknym lesie) a oni dojechali bryczką konną z: workiem drewna, ogórkami małosolnymi, kiełbaskami, winem, kawą. Razem 5 rodzin z dziećmi. I rozpaliliśmy super ognisko na plaży podczas zachodu słońca. Niesamowite przeżycie. Wkoło pełno naszych dzieci, plaża szeroka, pusta. I nasza paczka wkoło ognia. Mam fotki to się pochwalę . Zamawiam właśnie materiały na fotele. Więć tak: jak wzór jest drobny i można ciąć normalnie z metra - to wystarczą dwa metry. Kiedy wzór się powtarza, wtedy musiałabym mieć z trzy metry. Zdecydowałam się na: http://www.amybutlerdesign.com/images/fabrics/lark/home/10_lark_homedec.gif lub http://www.amybutlerdesign.com/images/fabrics/lark/home/9_lark_homedec.gif Pstryknę może dzisiaj oparcie (mam go akurat w domu) jest szare, raczej jasno szare ale jeszcze muszę pomalować lakierem (i chyba wcześniej wyszlifować). admete - kiedy spotkanko ? Na śląsk się nie wybieracie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.07.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Hej Nie wiem czy pytasz o zdanie w sprawie materiałów - ale mnie się chyba bardziej pierwszy podoba admete - kiedy spotkanko ? Na śląsk się nie wybieracie ? Dobrze że mnie zmusiłaś do myślenia Co myślisz o przyszłym tygodniu? W piątek po pracy wsiadamy w samochód, dzieci robią sodomę i gomorę przez 2 dni i w niedzielę rano wyjeżdżamy? Ja wcześnie wstaję to pomogę posprzątać Teraz zmykam ale zgadamy się co i jak jeśli termin Wam pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.07.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 cześć Mirelko!!!! nareszcie jesteś!! pierwszy wzor mi się podoba:yes: czyli glosowanie rozpoczęła Admette:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.07.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 pierwszy!!! brudu nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.07.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Witaj Mirelko! Super, że wypoczełaś, ale szkoda, że fot niet Ps.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.07.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 pierwszy!!! brudu nie będzie widać :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.07.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 (edytowane) http://images43.fotosik.pl/1457/c5c8f8f835f5a717med.jpg Edytowane 19 Lipca 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 18.07.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Mirelko piękne ujęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.07.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ale się rozmarzyłam...................................po cichutku zazdroszczę Piękne wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 ojej jak cudnie So jest prześliczna, najbardziej podoba mi się zdjęcie na kuciapkach Podobna do tej aktorki Książkiewicz, takie piękne rysy twarzy Pies znajomych maleństwo Wasz młodzieniec uroczy P.S. Powinniście mieć jeszcze jednego potomka, taka uroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.07.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 cudowny mieliście ten wyjazd...tyle miłych chiwil..,tez bym ewentualny mandat przyjeła za takie przyjemności i niesamowite wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts