Elfir 22.07.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Spodziewałam się drzwi przeszklonych (kuchnia-salon- gabinet), mówiąc szczerze, bo bardziej mi się z secesją kojarzyły.Te, co masz są piekne, ale mam wrażenie, że takie hmmm... renesansowo-klasycystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.07.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 I ja trafiłam do Twojego pięknego mieszkania Podziwiam zapał efekty Twojej pracy są CUDNE Drzwi prezentują się bosko, zazdroszczę i śledzę dalej z zapartym tchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 23.07.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Piękne to mieszkanie, chociaż drzwi nie moja bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.07.2012 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Bardzo piękne mieszkanie - bardzo w moim typie!! Ciekawa jestem wykończeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.07.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Eh, jak ja zawsze marzyłam o mieszkaniu w kamienicy A Twoje zapowiada się fantastycznie, już z niecierpliwością wyczekuję kolejnych etapów, kolejnych zdjęć... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 10.08.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Podziwiam i przyglądam się z ogromną ciekawością. Pięknie się robi. Drzwi bajecznie się prezentują, więcej zdjęć proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elsien 12.08.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam, na forum jestem od pół roku i raczej się nie udzielam, natomiast Twoje mieszkanie zmusiło mnie abym zabrała głoś. Boże, jakie masz piękne mieszkanie !!!!!!!.- Wychowałam się w secesyjnej kamienicy. Z jednej kuchni do drugiej jeździłam rowerkiem. Obyś zachowała klimat tego mieszkania , ale bez pseudo stylów. Jak sama to dostrzegłaś mieszkanie ma ogromny potencjał. Życzę Ci szczerze wytrwałości w urządzaniu. Jeżeli pozwolisz , to staję się fanką Twojego mieszkania. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Ojoj bardzo się cieszę, że tu trafiłam, Twój wątek zalicza się do nielicznych nowych które czytam, w większości wyłapuję tylko fotki. No ale jak nie czytać, jak to jest mój klimat Czekam na każdy najmniejszy postęp - uwielbiam klimat kamienicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts