pa.szczak 14.10.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Cześć, Ostatnio napotkałem się na ciekawe aranżacje ściany, np.: http://www.aranz.archimental.com/index.php?q=projekty&height=673&width=1280&img=realizacja12-13.jpg Gdzie można takie "coś" dostać? Czy to jest płyta gipsowa? Zwłaszcza podoba mi się ten wzorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.10.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 to jest masa solna nakładana na ścianę i na mokro te rowki są skrobane, na 100% zgadza się Pani projektantko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.10.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 (edytowane) Wygląda fajnie, ale chyba się kurzy. Nawet jest akwarium w jednym z wnętrz. natomiast to zdjęcie usunęłabym z portfolio:http://www.aranz.archimental.com/projekty/realizacja09-01.jpg Hmm.. po przejrzeniu jeszcze kilka innych. Nowoczesna zabudowa korytarza w białym MDF na wysoki połysk + tradycyjne, płycinowe drewniane drzwi - nie wygląda to na zamierzone igranie z konwencją, raczej na nie zwracanie uwagi na szczegóły. Półeczki k-g + halogenki rodem z wczesnej manii na temat tego materiału.Dziwi mnie to portfolio - kilka naprawdę fajnych pomysłów wymieszanych z wpadkami. Jakby zostało sklecone z dwóch różnych biur projektowych. To samo z jakością zdjęć.Warto zainwestować w dobry sprzęt lub fotografa. Edytowane 14 Października 2010 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 14.10.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 pa.szczak,oj na dzien dobry wskazuje Ci 5 domow naszych forumowiczek "nie w zawodzie",ktorym ani jeden z tych projektow nie dorasta do piet projektatnt to jednak nie jest latwy zawod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.10.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 (edytowane) Nie pofatygowałam się nawet, żeby obejrzeć galerię, ale po Twojej "rekomendacji" droga Efilo, zajrzałam i faktycznie:projekty takie sobie, ale foty często tragiczne i stylizaje marne, koleżanka "projektantka" mogłaby się wiele nauczyć od "zwykłych" forumowiczów tutaj motto z blogu Pani projektantki"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" Albert Einstein choć jako architekt minimum wiedzy chyba powinna posiadaćtylko ciekawe jakiego typu architektem ona jest, mgrinż. arch wnętrz? Edytowane 14 Października 2010 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.10.2010 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Brawo, Dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikanet 15.10.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 dokładnie tak, moja siastra ma takie coś w domu...niestety przy dzieciach nie jest to zbyt trwałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.10.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 ale pomysł z bulajami w ścianie był fajny, jako oprawa świetlna. Co prawda widoczek trochę kiczowaty, ale fototapetę można zmienić, albo dać mleczne szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 15.10.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Pomusły śrenie, na to samo kopyto, wszędzie tylko czerwień i czerń. A ten dom w Sławkowie z pomarańczowo - niebieską łazienką - tragiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pa.szczak 16.10.2010 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Dzięki za odpowiedzi Z tym studiem aranżacji wnętrz na pewno nie będę współpracować Spodobał mi się jedynie ten motyw na ścianie, jednak nikt mi do tej pory nie odpowiedział gdzie można takie coś zamówić i co to w ogóle jest ;) e-mól - wydaje mi się, że nie jest to masa solna, na innych zdjęciach można zauważyć łączenia płyt. Udało mi się na necie znaleźć jednego polskiego producenta z Olkusza: http://www.loftsystem.pl/ Tylko, że w ofercie nie ma tego czego szukam, a dostępne modele nie podobają mi się Znacie inne lub macie pomysł odnośnie tego ze zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.10.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Pa.szczaku,masz kontakt do projektantki, jest jej blog - pisz i pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crab 16.10.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Znacie inne lub macie pomysł odnośnie tego ze zdjęcia? Daj wzorek do wycięcia z pleksi na ploterze, nałóż klej na ścianę i odciśnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moda 16.10.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Na zdjęciach mieszkania z Ustronia niestety nie jest to masa solna ani szablon. Masa solna Najprościej zawsze pytać u źródła do czego zachęcam kolegę forumowicza. Zostawiam szanownych Państwa w niepewności i zachęcam do sprawdzenia informacji w listopadowym wydaniu miesięcznika "Dobrze mieszkaj", gdzie będzie prezentowana realizacja. podpisano mgr inż. architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 16.10.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Oczywiście, że wiem że nie jest to masa solna, to była ironia Owa ściana jest obłożona płytami formy decorativoshttp://www.decorativos.pl/pl/decomur/wzorydeco6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crab 16.10.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Moja wersja wyjdzie 10 razy taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pa.szczak 17.10.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 I bomba!!! :) Dzięki e-mól Ciekawe tylko jak wygląda czyszczenie rowków z brudu... Chyba jeszcze muszę przemyśleć takie rozwiązanie. Zwłaszcza po Waszych odpowiedziach odnośnie nawiązań do okresu PRL i kasetonów (feeeeeee...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moda 19.11.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 http://issuu.com/publikator/docs/dm_12_2010_ebook_calosc?viewMode=magazine&mode=embed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts