Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

składane siedzisko

Elfir

Recommended Posts

Gdyby komuś, podczas buszowania po sklepach czy w necie, rzuciło się w oczy składane siedzisko do mocowania na ścianie. Takie, które samo powraca do pionu (jak np. w kinie czy salach konferencyjnych)

Ale nie chodzi mi tu o plastikowe czy metalowe, jakie montuje się pod prysznicem, tylko tapicerowane.

Mam wąski korytarzyk w mieszkaniu i nie mogę tam ustawić najmniejszej nawet ławeczki, a do pasji doprowadza mnie facet, który wiąże lub rozwiązuje swoje buty w kuchni czy pokoju.

http://lh4.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/TLlJGaFprGI/AAAAAAAAGek/H7mJTx06gZs/lqs.jpg

http://lh4.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/TLlMFVqxDCI/AAAAAAAAGeo/8OR8T_OX45E/wymiary_1_1_jpg.JPG

Chyba nie da się znaleźć tego o co Ci chodzi.

To zostaje Ci albo wychować chłopa(ale pewnie już próbowałaś), albo zmienić męża lub dom :)

Edytowane przez e-mól

dlatego chcę na ścianie. Mocowane w podłodze znalazłam bez problemów.

Nie sądzę by zawadzało - przecież ma z 10-15 cm głębokości (tak sadzę po składanych siedziskach w wagonach PKP).

Cała sztuka w tym by się samo złożyło do pionu (niestety krzesło pokazane przez Lina się nie składa), bo nie wierze, by mój leniuch to sam zrobił. No i nie może mieć podłokietników. No i być tapicerowane, zeby wyglądało domowo, a nie konferencyjnie :)

Przejrzałam sobie wyniki googla, az taka leniwa nie jestem. Niestety nie znalazłam niczego odpowiedniego. Więc prosiłam, gdyby ktoś jednak przypadkiem coś takiego znalazł, niech da znać.

Edytowane przez Elfir

• 4 months później...

Kurcze, ja tez takiego czegoś szukam do przedpokoju. Myślałam raczej nawet o ławce przymocowanej do ściany, której siedzisko po wstaniu wraca do pionu np. grawitacyjnie lub na jakąś sprężynę. Przeszukałam internet i nic nie znalazłam oprócz siedzeń kinowych.

A siedziałam na takiej ławce chowanej w ścianie w muzeum BMW w Monachium i coś takiego chciałabym mieć w przedpokoju...

Jeśli ktoś coś gdzieś znajdzie, niech napisze....

• 5 years później...