fotrzyk 12.01.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Cena 120pln/m - projekt, cena za nadzór i zakupy do ustalenia, ale załatwione jest wszystko: wybór, zakupy,dowóz (oczywiście jesli ktos chce (my chcielismy ). Architekt jest z Warszawy, a ekipa z Mazur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.01.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Cena 120pln/m - projekt, cena za nadzór i zakupy do ustalenia, ale załatwione jest wszystko: wybór, zakupy,dowóz (oczywiście jesli ktos chce (my chcielismy ). Architekt jest z Warszawy, a ekipa z Mazur. chyba sie przeniose do Stolicy:) fajna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asawiec 17.01.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 W Krakowie za projekt, ( w tym instalacji-oświetlenie, gniazdka, hudraulika), spotkania do bólu- ile trzeba , wizyty w sklepach celem wyboru materiałów, wyposażenia itd ( kilka wyjść) nadzór autorski ( 10 wizyt wliczone- reszta ryczałtem) zapłaciłam 7 tys netto ( powierzchnia ok 135m2)- Współpracy jeszce nie zakończyłam, ale jak do tej pory jestm z efektów zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.01.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 W Krakowie za projekt, ( w tym instalacji-oświetlenie, gniazdka, hudraulika), spotkania do bólu- ile trzeba , wizyty w sklepach celem wyboru materiałów, wyposażenia itd ( kilka wyjść) nadzór autorski ( 10 wizyt wliczone- reszta ryczałtem) zapłaciłam 7 tys netto ( powierzchnia ok 135m2)- Współpracy jeszce nie zakończyłam, ale jak do tej pory jestm z efektów zadowolona Szczerze: to trafilas tanio nawet jak na Kraków, ale pamietam, ze kilka lat temu tez jeszcze zgadzalam sie na takie ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joantryb 26.03.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 solidnego z okolic Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mszczucki 29.03.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 chętnie podejmę się tematu i zapoznam ze szczegółami M&A PRACOWNIA PROJEKTOWAMichał Płonka602 821 038[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieroy 26.05.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam. Nieubłaganie zbliża się termin odbioru mojego nowego mieszkanka (62m; odbiór - połowa lub koniec czerwca). W związku z tym chętnie skorzystałbym z pomocy osoby, która za rozsądne pieniążki pomoże zrealizowć moją wizję mieszkania. Na tych 62 m zamierzam urządzić się w miarę przytulnie nie wydając majątku na wykończenie, ale nie rezygnując też z dobrych jakościowo materiałów. Zakładam wydanie ok 40000 PLN na wykończenie (w tym aneks kuchenny z AGD). Wiele naczytałem się o nierzetelnych ekipach i mam obawy aby takich "fachowców" zatrudnić u siebie. Więc chętnie skorzystam z poleconych ludzi. A tak w ogóle, czy myślicie, że można za takie pieniądze wykończyć to mieszkanie. Czekam na ewentualne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 26.05.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 kolega na mieszkanie 60m2 wydał około45 tyś, na wykończeniemoge Ci polecić ekipe na której naprawdę mozna polegac, bardzo solidni, dobrzy fachowcy, poszłona priv, robili wykonczeniówke u mnie, łazienki na gotowo, gresy, wylewki samopoziomujące, malowanie, moge tylko pochwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 A ja polecam panią architekt wnętrz - zajrzyj do dziennika (w podpisie) ale nie wiem skąd jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieroy 27.05.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Dzięki Bobo30 i Nefer. Chętnie skorzystam z Waszych podpowiedzi. Nefer- mogę poprosić o kontakt do Pani architekt - obecnie też Warszawa. Jeszcze raz wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiusz 01.12.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Ile kosztuje projekt aranzacji wnetrza? Bo slyszalem ze w Warszawie i okolicach jest to 10-15 tys PLN. Czy to prawda? Ile Wy placiliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.04.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Jestem na tym etapie, że wypadałoby się rozejrzeć za architektem wnętrz. Macie sprawdzonego? polećcie kogoś a przy okazji będzie to dobra ściąga dla potomnych... . liczę na was pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.04.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 wymieńmy się doświadczeniami ..tymi dobrymi i złymi..bo słyszałam , że takowe też się zdarzają... oby nieczęsto. Możemy uczyć się na błędach i nie popełniać podobnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Souaveck 08.05.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam Czy ktos korzystał może z usług http://www.lampeluna.com przy projektowaniu wnetrz, i mógłby podzielić sie wrażeniami?Byc moze znacie tez jakiego naprawde dobrego architekta wnetrz w Warszawie godnego polecenia? Na razie moj wybór padł na w.w. firme, ale chcialbym mieć porownanie lub jakies info ze wspolpracy zanim definitywnie sie zdecyduje. PozdrawiamSouaveck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 08.05.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 tej firmy niestety nie znam...mój arch. nie jest co prawda z w-wy ale wiem że jest bardzo mobilny i nawet teraz robi jakąś inwestycje w stolicy. niektóre z jego pomysłów sa w moim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa1719500118 17.08.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Szukam sprawdzonego architekta wnętrz. Proszę o jakieś namiary. Fotki z realizacji też mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia80 17.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 zajrzyj tutaj: http://www.studio.mdom.pl/index.php/realizacjenie mam pojecia jak robią, ale fotki bardzo mi się podobają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa1719500118 20.08.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Dzięki gusia, fotki robią wrażenie Ale jakiś nie chce mi się wierzyć, że nik nie korzystał z porad architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xdotka 20.08.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Było o tym już trochę, może poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 20.08.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 zajrzyj tutaj: http://www.studio.mdom.pl/index.php/realizacje nie mam pojecia jak robią, ale fotki bardzo mi się podobają... Eh, ale mam spaczony gust, nic mi sie nie spodobalo z tych propozycji, a niektore sa wrecz koszmarne dla mnie oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts