Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWA projektant, architekt, dekorator wnętrz - polecenia, zdjęcia z realizacji

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W Krakowie za projekt, ( w tym instalacji-oświetlenie, gniazdka, hudraulika), spotkania do bólu- ile trzeba , wizyty w sklepach celem wyboru materiałów, wyposażenia itd ( kilka wyjść) nadzór autorski ( 10 wizyt wliczone- reszta ryczałtem) zapłaciłam 7 tys netto ( powierzchnia ok 135m2)- Współpracy jeszce nie zakończyłam, ale jak do tej pory jestm z efektów zadowolona

W Krakowie za projekt, ( w tym instalacji-oświetlenie, gniazdka, hudraulika), spotkania do bólu- ile trzeba , wizyty w sklepach celem wyboru materiałów, wyposażenia itd ( kilka wyjść) nadzór autorski ( 10 wizyt wliczone- reszta ryczałtem) zapłaciłam 7 tys netto ( powierzchnia ok 135m2)- Współpracy jeszce nie zakończyłam, ale jak do tej pory jestm z efektów zadowolona

Szczerze: to trafilas tanio nawet jak na Kraków, ale pamietam, ze kilka lat temu tez jeszcze zgadzalam sie na takie ceny.

• 2 months później...
  • 1 month później...
Witam. Nieubłaganie zbliża się termin odbioru mojego nowego mieszkanka (62m; odbiór - połowa lub koniec czerwca). W związku z tym chętnie skorzystałbym z pomocy osoby, która za rozsądne pieniążki pomoże zrealizowć moją wizję mieszkania. Na tych 62 m zamierzam urządzić się w miarę przytulnie nie wydając majątku na wykończenie, ale nie rezygnując też z dobrych jakościowo materiałów. Zakładam wydanie ok 40000 PLN na wykończenie (w tym aneks kuchenny z AGD). Wiele naczytałem się o nierzetelnych ekipach i mam obawy aby takich "fachowców" zatrudnić u siebie. Więc chętnie skorzystam z poleconych ludzi. A tak w ogóle, czy myślicie, że można za takie pieniądze wykończyć to mieszkanie. Czekam na ewentualne opinie.

• 6 months później...
  • 4 months później...
  • 3 weeks później...

Witam

Czy ktos korzystał może z usług http://www.lampeluna.com przy projektowaniu wnetrz, i mógłby podzielić sie wrażeniami?

Byc moze znacie tez jakiego naprawde dobrego architekta wnetrz w Warszawie godnego polecenia? Na razie moj wybór padł na w.w. firme, ale chcialbym mieć porownanie lub jakies info ze wspolpracy zanim definitywnie sie zdecyduje.

Pozdrawiam

Souaveck

• 3 months później...