Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWA projektant, architekt, dekorator wnętrz - polecenia, zdjęcia z realizacji

Gość

Recommended Posts

• 4 months później...
  • Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Witam

zapraszam do współpracy , jesteśmy architektami z Krakowa , przykłady naszych prac można oglądać na stronie http://www.nowoczesnewnetrza.net

Mamy doświadczenie w pracy na odległość . Cena za komleksowy projekt wnętrz (rozrys posadzek, rozwinięcia ścian i sufitów , kolorystyka , opis materiałów i miejsca gdzie można je dostać , projekt elektryki , profesjonalne wizualizacje ).

Więcej przykładów ostatnio realizowanych moge przesłać na maila .

W razie zainteresowania naszą ofertą proszę kontaktowć się na adres e mail [email protected]

Serdecznie pozdrawiam Wielecki Michał

• 1 year później...
  • 4 weeks później...

Ja mam niestety tylko kogoś, kogo stanowczo ODRADZAM:

biuro A&Z projekt na Bartyckiej - sprzedaż projektów oraz adaptacja, plany zag.działki itp. Prowadzi je Anna Wiśniewska.

TRAGEDIA! Straciliśmy przez nią mnóstwo czasu i nerwów!

Ta osoba nie ma żadnych uprawnień, jest tylko pośrednikiem i to co jej się zostawi, przekazuje dalej architektowi (Marek Skrzyński - również odradzam!). Bierze za to kupę kasy, a nawet przekazać zlecenia nie potrafi dobrze!

Dała architektowi złe informacje i na projekcie zagospodarowania działki wrysował dom TYŁEM DO DROGI!!!

Nie wspomnę już o tym, że belki stropowe architekt ułożył nad oknami i teraz wykonawca będzie się nieźle głowić, jak to zrobić żeby wszystko nie runęło.

• 2 months później...
Ja mam niestety tylko kogoś, kogo stanowczo ODRADZAM:

biuro A&Z projekt na Bartyckiej - sprzedaż projektów oraz adaptacja, plany zag.działki itp. Prowadzi je Anna Wiśniewska.

TRAGEDIA! Straciliśmy przez nią mnóstwo czasu i nerwów!

Ta osoba nie ma żadnych uprawnień, jest tylko pośrednikiem i to co jej się zostawi, przekazuje dalej architektowi (Marek Skrzyński - również odradzam!). Bierze za to kupę kasy, a nawet przekazać zlecenia nie potrafi dobrze!

Dała architektowi złe informacje i na projekcie zagospodarowania działki wrysował dom TYŁEM DO DROGI!!!

Nie wspomnę już o tym, że belki stropowe architekt ułożył nad oknami i teraz wykonawca będzie się nieźle głowić, jak to zrobić żeby wszystko nie runęło.

Witam';

Właśnie chciałem sie umówić z panią gawłowską z tego biura A&Z przy Bartyckiej w sprawie gotowego projektu z archonu. Tylko kupić projekt. A modyfikacja bedzie przez innego przez nas wybranego architekta a nie z biura A&Z. Czy odradzasz również kupić projekty gotowe? jak myślisz?

Pozdrawiam

Karim

• 3 weeks później...
  • 1 year później...

Witam,

Od pewnego czasu poszukuję zdolnej, solidnej, młodej osoby, z ciekawym i niekonwencjonalnym podejściem do projektowania wnętrz z Warszawy albo jej okolic.

Proszę o jakieś namiary jeśli macie kontakt lub słyszeliście o takich osobach.

Pozdrawiam

budowlaniec

[email protected]

Witam,

Moja znajoma ostatnio kupiła mieszkanie w Warszawie (ok.60m2), niestety było całkiem do remontu:jawdrop::jawdrop:( nie mowiac juz o urzadzaniu wnetrza :) Znalazła młoda dziewczyne ktora ma biuro z tego co pamietam w Konstancie, niestety nie znam dokładnych danych do niej, ale na jutro postaram sie cos załatwic :)) Widziałem mieszkanie po remoncie i urzadzeniu i powiem szczerze ze sam bym z checia zamieszkał w takim mieszkanku, naprawde zrobione z gustem i ponoc za bardzo rozsadne pieniadze:cool:

• 1 year później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...