Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWA projektant, architekt, dekorator wnętrz - polecenia, zdjęcia z realizacji

Gość

Recommended Posts

• 8 months później...
  • Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam serdecznie,

Poszukuje dobrego, sprawdzonego projektanta wnętrz w okolicach Warszawy - Ożarów Mazowiecki.

Moze być Warszawa

Zależy mi aby wcześniej zobaczyc jego pracę, tak aby dopasować sie w jego gust i pomysły

No i rzecz jasna rozsądnego cenowo

dziekuje za podpowiedzi.

• 1 month później...
  • 4 months później...

Witam,

osobiście NIE POLECAM p. Julii Krzemionki z Warszawy Pani podjęła się aranżacji mieszkania 20 m2 i zepsuła w nim wszystko co można było Fajnym pomysłem było dodanie luster dwóch do łazienki i szklanych półek To by było na tyle Z usterek : źle policzona glazura, kuchnia projektowana kilka razy (ikea) i np. w projekcie dwie lodowi do zabudowy, rury w łazience? hmmm Pani nie jest hydraulikiem itd. Ekipa zła Pani bez konsekwencji w temacie Raz wc wolnostojące, raz z geberitem itd. Sama Pani Julia w swojej opinii jest super Gdy podziękowałam jej za współpracę okazało się, że ekipa była zła Teraz okazuje się, że nie dość, ze zawaliła powierzoną jej pracę to jeszcze "obrabia nam dupę" za plecami i kłamie Osoba bez zasad Nie polecam!!!! Niestety była polecona :(

Dziwi mnie osobiście nadawanie tytułu architekta absolwentom uczelni nie-technicznych.

Pani Krzemionka ukończyła Akademię Sztuk Pięknych, ale widzę, że na Akademii zajęcia z budownictwa są.

Dom_dom - piszesz tak chaotycznie, że trudno zrozumieć, jakie konkretnie masz zastrzezenia.

Ok, żle policzona glazura. A wykonawcy czasem nie stłukli kilku kafelków, skoro to byli papudroki?

Kuchnia projektowana kilka razy - no i co z tego? Mozna projektować kilkadziesiąc aż uzyska się efekt satysfakcjonujący klienta.

Nie rozumiem zarzutów o rury? Miala je układać? Wyliczyć długość? Obliczyć spadki?

wc - rozumiem, że Pani raz zaproponowała wolnostojące a raz z geberitem. Gdzie tu problem? Wybiera się wersję, która pasuje estetycznie i budżetowo

• 2 years później...
  • 10 months później...
  • 1 month później...
  • 7 months później...
  • 7 months później...

Z czystym sumieniem mogę polecić sympatyczne Panie z [sPAM]

Błyskawicznie uwinęły się z projektem mieszkania - miał być styl rustykalny i jest :) Podpowiedziały nam kilka rozwiązań, na które w życiu bym nie wpadła, a teraz jestem mega zadowolona. Najlepsze jest to, że informacje o nich znalazł mąż wpisując w google architekt wnętrz warszawa bo nie chcialo mu się przeszukiwać forów internetowych :)

Edytowane przez Elfir