gaga33 15.06.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 A CZY KTOS KORZYSTAŁ Z TYCH PROJEKTANTÓW,NIE SA Z MAZOWIEKIEGO ALE MOZ EKTOS MIAŁ STYCZNOŚĆ: http://www.artdesign.pl/ http://www.anchal.pl/ ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 25.02.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Witam serdecznie, Poszukuje dobrego, sprawdzonego projektanta wnętrz w okolicach Warszawy - Ożarów Mazowiecki.Moze być Warszawa Zależy mi aby wcześniej zobaczyc jego pracę, tak aby dopasować sie w jego gust i pomysły No i rzecz jasna rozsądnego cenowo dziekuje za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 25.02.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ty chesz się wpasować w jego gust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 25.02.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 tomekewa, miał być odwrotnie hehehehehe ok moze ktoś polecić sprawdzonego projektanta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.02.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 kori - za chwile zaspamują ci ten watek jednopostowcy zachwalający swoje usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 25.02.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 heheh no masz i racje:-)napiszesz mi prywatnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.02.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ja nie jestem ani z Warszawy ani nigdy nie współpracowałam z biurem projektowym, wiec moje polecenie nie byłoby rzetelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 03.04.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Witam wszystkich, poszukuje sprawdzonego, i niedrogiego architekta wnętrz w woj. mazowieckimczy macie jakieś kontakty ew możecie polecic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.04.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Kori - Zakładając nowy temat, sprawdź najpierw czy już nie ma takowego... Łączę, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom_dom 20.08.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Witam, osobiście NIE POLECAM p. Julii Krzemionki z Warszawy Pani podjęła się aranżacji mieszkania 20 m2 i zepsuła w nim wszystko co można było Fajnym pomysłem było dodanie luster dwóch do łazienki i szklanych półek To by było na tyle Z usterek : źle policzona glazura, kuchnia projektowana kilka razy (ikea) i np. w projekcie dwie lodowi do zabudowy, rury w łazience? hmmm Pani nie jest hydraulikiem itd. Ekipa zła Pani bez konsekwencji w temacie Raz wc wolnostojące, raz z geberitem itd. Sama Pani Julia w swojej opinii jest super Gdy podziękowałam jej za współpracę okazało się, że ekipa była zła Teraz okazuje się, że nie dość, ze zawaliła powierzoną jej pracę to jeszcze "obrabia nam dupę" za plecami i kłamie Osoba bez zasad Nie polecam!!!! Niestety była polecona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.08.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Dziwi mnie osobiście nadawanie tytułu architekta absolwentom uczelni nie-technicznych.Pani Krzemionka ukończyła Akademię Sztuk Pięknych, ale widzę, że na Akademii zajęcia z budownictwa są. Dom_dom - piszesz tak chaotycznie, że trudno zrozumieć, jakie konkretnie masz zastrzezenia. Ok, żle policzona glazura. A wykonawcy czasem nie stłukli kilku kafelków, skoro to byli papudroki? Kuchnia projektowana kilka razy - no i co z tego? Mozna projektować kilkadziesiąc aż uzyska się efekt satysfakcjonujący klienta.Nie rozumiem zarzutów o rury? Miala je układać? Wyliczyć długość? Obliczyć spadki?wc - rozumiem, że Pani raz zaproponowała wolnostojące a raz z geberitem. Gdzie tu problem? Wybiera się wersję, która pasuje estetycznie i budżetowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lectaris1 10.08.2016 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 w Warszawie jest ich wielu, ale jeżeli szukasz załogi z doświadczeniem i prawdziwych architektów to polecam firmę pani Iwony Terczyńskiej. Nie będziesz żałować jak i ja nie żałowałem - wieloletnie doświadczenie, wielu zadowolonych klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.08.2016 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 architekt, który musi się podpierać takim prymitywnym naganianiem, musi być fatalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pistacjowadama 21.06.2017 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Witam, czy macie sprawdzonych i niedrogich architektów wnętrz w Warszawie? Chodzi o ogólny projekt mieszkania (wraz z rozplanowaniem kontaktów i oświetlenia). Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.08.2017 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Chyba nie mają za wielu klientów, skoro tworzą taki żałosny marketing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anita Gmitrzyk 05.04.2018 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 My wybraliśmy Kingę Śliwę, wprawdzie biuro ma w Krakowie, jednak projektuje również dla klientów z Warszawy. Bardzo oryginalne pomysły, projekty były dopracowywane co do najmniejszych detali, a całość bardzo nam sie spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaśkaSo 07.11.2018 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 (edytowane) Z czystym sumieniem mogę polecić sympatyczne Panie z [sPAM] Błyskawicznie uwinęły się z projektem mieszkania - miał być styl rustykalny i jest Podpowiedziały nam kilka rozwiązań, na które w życiu bym nie wpadła, a teraz jestem mega zadowolona. Najlepsze jest to, że informacje o nich znalazł mąż wpisując w google architekt wnętrz warszawa bo nie chcialo mu się przeszukiwać forów internetowych Edytowane 7 Listopada 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.11.2018 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Szeptany marketing tu nie przejdzie.Liczą się polecenia użytkowników a nie jednopostowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts