Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Włoska uliczka czy zegar?

butterfly

Recommended Posts

Witam,

mieszkamy juz troche ale do całkowitego wykończenia jeszcze dłuuuga droga.

Chodzi mi o wykończenie kawałka ściany przy ladzie:

IMG_1853..jpg IMG_3603..JPG

Jak w temacie - podoba mi sie i zegar - zresztą to chyba jedyne miejsce na zawieszenie go - i włoska uliczka - coś w tym stylu:

6966000b%20male..jpg

Kreta_retymno_ul&#10.jpg

Nie chodzi mi o tę konkretną tapetę - tak na szybko wkleiłam co miałam pod ręką.

Kuchnia ma być z dodatkami zielonymi - mam upatrzony zielony czajnik, w poszukiwaniu zielony młynek do pieprzu i soli, cos zielonego na okno, doniczka, przydasie...

pomóżcie, co pasowałoby do tej kuchni?

pwa-pl..gif

• 2 weeks później...

Zegar juz powieszony, chociaz mało brakowało a odesłany byłby do sprzedawcy...

Małzowinek zdenerwował się bo w aukcji było napisane, że rama jest drewniana a do drewna to jej daleko...

sprzedawca nie poczuł sie do odpowiedzialności, napisał, że tak jest w opisie producenta.

Jak powiekszaliśmy otwór na haczyk to widać było że to na pewno nie drewno - zreszta przy takiej wielkosci to i wagowo było cięższe... szkoda mówić.

Ale koniec końców zegar został

Oceńcie sami jak wyglada...

http://lh3.ggpht.com/_KsuZOMCQMbo/TM1qFF9l_JI/AAAAAAAABJk/kIgpS5PZFLs/s512/IMG_4321.JPG

http://lh6.ggpht.com/_KsuZOMCQMbo/TM1qFYJTvXI/AAAAAAAABJo/oHfAdkW_HE8/s512/IMG_4322.JPG