lasche 30.11.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Troche o stolach co prawda nie moich ale zawsze mozna sie zainspirowac http://mojpieknystol.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.11.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Polskie bombkihttp://www.notonthehighstreet.com/bombki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.11.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Jak widzę te pięknie nakryte stoły, z dekoracjami, bombkami, wieńcami zawsze się zastanawiam, gdzie oni stawiają półmiski? U nas są wazy na dwie zupy (piernikowa moczka i barszcz) i po naczyniu na: karpie, ziemniaki, kapustę z grzybami, pierogi, tłuszczyk z cebulką, pojemniczek na kwaśną śmietanę do pierogów, dodatkowe talerzyki na ości, szklanki na kompot, kieliszki do wina.My się ledwie na stole mieścimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.11.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 a ja szukam kolorowych przeźroczystych bombek w różnych rozmiarach do powieszenia w oknie. Widział ktoś? na allegro http://allegro.pl/bombka-bombki-szklane-przezroczyste-80mm-6szt-i1327232410.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.11.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Jak widzę te pięknie nakryte stoły, z dekoracjami, bombkami, wieńcami zawsze się zastanawiam, gdzie oni stawiają półmiski? U nas są wazy na dwie zupy (piernikowa moczka i barszcz) i po naczyniu na: karpie, ziemniaki, kapustę z grzybami, pierogi, tłuszczyk z cebulką, pojemniczek na kwaśną śmietanę do pierogów, dodatkowe talerzyki na ości, szklanki na kompot, kieliszki do wina. My się ledwie na stole mieścimy. masz racje ....za duzo na stole ozdób i popierdułek to brak moiejsca na konkrety .....ale czasem warto podpatrzeć jedną rzecz i ...już jest inspiracja i chyba o to chodzi ....Dzisiaj byłam w sklepie .w którym był pieknie nakryty stół świąteczny ale przesyt był niesamowity ...kieliszki ,lampki ,aniołki i .....prześliczne srebrne ptaszki na drucianych nogach .....i jutro kupie kilka i bedzie to piekna dekoracja wśród świątecznych potraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.11.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Jak widzę te pięknie nakryte stoły, z dekoracjami, bombkami, wieńcami zawsze się zastanawiam, gdzie oni stawiają półmiski? U nas są wazy na dwie zupy (piernikowa moczka i barszcz) i po naczyniu na: karpie, ziemniaki, kapustę z grzybami, pierogi, tłuszczyk z cebulką, pojemniczek na kwaśną śmietanę do pierogów, dodatkowe talerzyki na ości, szklanki na kompot, kieliszki do wina. My się ledwie na stole mieścimy. BO to pewnie zagramaniczne inspiracje i nie wiedza ze trzeba zostawic miejsce na 12 potraw Ja tez chcialabym sie o to pomartwic ale na naszym stole duzo potraw nie ma bo dla dwojki i malych dzieci to sie duzo gotowac nie chce ... ale za rok... zaszaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 30.11.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 (edytowane) lasche, dziei za linka, chętnie popodpatruję Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Magdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 30.11.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 no znalazłam nowe cuda, które już bym chętnie wykorzystała (znalezione na blogach) na gałązkach są karteczki jakieś z rysuneczkami, ale ja ten pomysł wykorzystam na adwentowy kalendarz w przyszłym roku, w tym niestety nie zdążę, ale może komuś się spodoba.... pierniczki na kubkach są słodkie, to jest to co ja uwielbiam w tym roku na pewno będą u mnie, jak nie na święta obok skrzydełkowych....to na walentynki . szyszki bym wykorzystała też gdybym stół już miała... podobają mi się... dołączam też stół o którym marzę... no i inspirację szarą, bo lubicie wnętrza w szarościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 30.11.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 lasche czemuś Ty te stoły wstawiła? super blog, już dodałam do ulubionych co jeden to ładniejszy... mogłabym godzinami oglądać, a tylko pomarzyć mogę chwilowo... chyba zacznę blat kuchenny nakrywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 30.11.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 http://www.hub30.com/katalogi-produktu/148159,Zaklady-Ceramiczne-BOLESLAWIEC-Bombki co do polskich bombek to podaję link do bombek z serii charakterystycznej ceramiki bolesławieckiej, może ktoś ją lubialbo jako ciekawostka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 30.11.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Jeszcze trzy tygodnie i świeta, az sie boję że ten czas za szybko minie teraz sie nakrecamy, szykujemy a tu nawet sie nie spostrzeżemy a juz po świetach bedzie, minie nowy rok i... trzeba sie bedzie do wiosennych dekoracji przygotowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.11.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Kasiorku to tylko temat zmienimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 30.11.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 bo największą radością, jest radość oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 30.11.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Tylko mi tak sie smutno robi jak pomyslę że to tak szybko nam minie. A teraz kiedy mam pół metra sniegu za oknem a okna cale sniegiem zasypane , w radiu już świateczne piosenki puzsczaja ja jakieś drobiazgi tworzęto tak jakoś cudnie na duszy sie robi i chcialoby sie żeby tak zawsze bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 30.11.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 ja też kocham ten wspaniały czas oczekiwania, jest super o w sumie to chyba jest lepsze dla mnie niż same święta ja poczyniłam stosowne zakupy w Castoramie i jak już wyczaruję jakieś ozdoby to się pochwalę Jak widzę te pięknie nakryte stoły, z dekoracjami, bombkami, wieńcami zawsze się zastanawiam, gdzie oni stawiają półmiski? U nas są wazy na dwie zupy (piernikowa moczka i barszcz) i po naczyniu na: karpie, ziemniaki, kapustę z grzybami, pierogi, tłuszczyk z cebulką, pojemniczek na kwaśną śmietanę do pierogów, dodatkowe talerzyki na ości, szklanki na kompot, kieliszki do wina. My się ledwie na stole mieścimy. u nas to samo, dlatego ja w stół tak się bardzo nie wczuwam, tylko serwetki, stroik i świeczki magdala ja w tym roku robię na 13 osób, pierwszy raz w nowym domku, nie mam pojęcia jak to będzie i jak się pomieścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 30.11.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 A może ktoś podpowie gdzie kupić pierścienie na serwetki bo jakoś szukam bez skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 30.11.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Terry poczytaj wcześniejsze strony bo wiele było o pierścieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noveu 01.12.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 (edytowane) Hej. Kiedy zaczynacie ozdabiać dom? Polecam przepis na pierniczki: http://mojewypieki.blox.pl/2007/11/Pierniczki.html i śiwetny pomysł na ozdobienie ich http://mojewypieki.blox.pl/2009/12/Pierniczki-2009-dekoracja-lukrem.html Edytowane 1 Grudnia 2010 przez noveu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.12.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 dzieki, super przepisy U mnie jest już wianek adwentowy, kalendarz adwentowy ( dzis zostala zjedzona komisyjnie pierwsza czekoladka z życzeniami "wesołych przedświąt " ) i amarylis w światecznej oprawie a w przyszłym tygodniu biore sie za wianki i dekoracje na zewnatrz a na dwa tyg. przed światami bedzie reszta dekoracji, tydzień przed świetami - choinka i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 01.12.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 na allegro http://allegro.pl/bombka-bombki-szklane-przezroczyste-80mm-6szt-i1327232410.html#gallery No tak, tyle, że różnokolorowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts