szczukot 02.11.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 WitamMam w subskrypcjach grupe regionalna. Jak przychodzi email z info o nowym poscie, to link nie prowadzi do nieczytanych postow, a ustawia sie na pierwszym (z 2 tys stron).Przykladowy link z emaila : http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2785&goto=newpost Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.11.2010 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 A to Tobie coś przychodzi chociaż . Ogólnie pozdrawiam tych "speców" którzy mieszali przy grupach regionalnych , no i namieszali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 19.11.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 No mi przychodza.Ale dwa tygonie minely a dalej sie nie ustawia na nowych postach Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 04.12.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 No i wysiadlo do konca.Od dwoch dni nie pokazje ani jednego postu :http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2785 Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 05.12.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 A już myślałem że tylko mnie się tak dzieje.... Wcięło cały dorobek Grupy.... Jakaś sugestia admina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 05.12.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 o własnie ja tez nie moge wejśc na żadną grupę - pusto, nie widzę żadnych postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 05.12.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Dokładnie ten sam problem u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 05.12.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 też mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 05.12.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Ale co cielawe, co jakis czas dostaje emial, ze pojawil sie nowy post. Wiec cos tam sie niby dzieje. Ale czemu mynic nie widzimy ?? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBudujeDomek 05.12.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 A już myślałem że tylko mnie się tak dzieje.... Wcięło cały dorobek Grupy.... Jakaś sugestia admina? Raczej nie wcięło.... po prostu coś się im skitrało i muszą to naprawić. Mam propozycje w ramach eksperymentu. Na dole strony jest link "Kontakt". To jest formularz kontaktowy do zgłaszania problemów. Niech ktoś zgłosi tam ten problem, zobaczymy jaki będzie efekt. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 05.12.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 No ale ta grupa watkow tez suzy do kontaktu ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 06.12.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Cos zaczelo dzialac. Widze juz posty. Ale niektore sa nawet po 4 razy ! I ustawi mi sie gdzies w polowie grupy (czyli powiedzmy 2 tys strona na 4 tys) Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 06.12.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Mnie Grupa Świętokrzyska już działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 08.12.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 W razie innych problemów, prosimy o sygnałPozdrawiamyredakcja muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 15.12.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Wy sobie naprawdę jaja z ludzi robicie. Grzebiecie i ciągle musicie coś spierdaczyć. Najgorsze, że nawet nie przeprosicie forumowiczów za powstałe problemy. "W razie innych problemów, prosimy o sygnał Pozdrawiamy" Stać was tylko na takie wyjaśnienia? Jesteście żałośni... A ja się ponownie pytam 1. Co się stało ze skokami do najnowszych wpisów na grupach regionalnych? 2. Czy to ma związek z tym, że zniknęła w nich numeracja postów? 3. Dlaczego w grupach regionalnych nie widać zdefiniowanej w ustawieniach sygnatury? Znów coś spierdaczyliście i pewnie sami nie wiecie jak to naprawić... :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts