Elfir 01.02.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) albo klikamy na rysunek lewym klawiszem, by się powiększył, potem prawym klawiszem i wybieramy "pokaż obrazek" (lub jakoś podobnie, zależnie od programu). Obrazek wyświetli się w osobnym oknie. Wówczas starczy skopiować jego adres i wkleić między znaczniki tutaj adres Jeszcze inne rozwiązanie to kliknięcie na powiększony obrazek prawym klawiszem i wybór opcji "kopiuj adres obrazka" , potem na forum wpisanie zaraz za tym prawym klawiszem i opcja "wklej" - wkleja ci się skopiowany adres i zamykasz go Działa to na wszystkich zdjęciach które chcesz wkleić z neta. Edytowane 1 Lutego 2012 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOKiL 01.02.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 dziękuję, chyba już się naumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 03.02.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Miało być wszystko na szaro, ale ostatecznie najbardziej szara jest łazienka http://lh6.ggpht.com/_zP_qxzgzrC8/TNFD3jcaXjI/AAAAAAAACsk/kRY6Az3t1Qg/s512/03.11.2010.%20015.jpg A TERAZ DOŁ - TADAMMMMM SALON http://img855.imageshack.us/img855/934/dsc02857.jpg http://img851.imageshack.us/img851/3461/dsc02856n.jpg Duluni, Dodusia, mam nadzieję, że tu czasem zaglądacie. Jaki macie kolor pokrycia kanap? Czy to są ikeowskie ektorpy? Wyglądają na svanby szary. Wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę. Jeśli nie, to drugie pytanie - jak się je użytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.02.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Dodusia jaka to farba na ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 09.02.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A ja szukam jasnej farby szarej, ale wpadającej lekko w beż..Może ktoś coś polecić? Z góry wielkie dzięki! Na razie wypróbowaliśmy tikkurile 499g, ale jest dla nas zbyt szara..ładna, ale niestety nie ten odcień jakiego szukamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.02.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 mpiotrowski ja dorabiałam sama, kupiłam szarość i próbkę farby beżowej magnat w takiej małej puszce. Dodawałam do szarości, malowałam kawałek ścainy i aż do oczekiwanego efektu Trzeba zrobić więcej i odlać w słoik na ew. poprawki za jakiś czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 09.02.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No właśnie ze względu na poprawki preferowalibyśmy jednak jakiś gotowy kolor lub z mieszalnika..mając małe dziecko pewnie te poprawki będą dosyć częste, więc duże ryzyko, że zabraknie farby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.02.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 (edytowane) My mamy taki kolor mieszalnika PARY, ale niestety nie mam już puszek. Poza tym wybraliśmy wtedy za ciemny odcien i rozjaśnialiśmy go białą. Ale z pewnością znajdziesz. Próbników mają od zatrzęsienia. Tu zdjęcie zrobione w dość pochmurny dzień.http://i2.fmix.pl/fmi915/92b1f32400267d6f4f3f51e7/zdjecie.jpg Edytowane 18 Lutego 2012 przez jaksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.02.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Jaksie, co jakiś czas natykam sie na zdjecia Twojego domu i zawsze wzdycham, jakie piękne wnętrza:) Możesz napisać co wisi ( w drewnianej ramie) na ścianie w przejściu do kuchni i od strony stołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.02.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Dziekuję, to wbudowana w ścianę witryna na szkło i alkohol;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.02.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Całkiem sprytnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 18.02.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Jaksie, ale u Ciebie pięknie:)...cieszę się jak trafie na jakieś zdjęcia w różnych wątkach...czy sufity też masz szare, czy mój komp przekłamuje, szkoda, że nie masz galerii http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dash2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.02.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 białe Właśnie dziś z mężem zaczeliśmy snuć plany na temat remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka_kb 21.02.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Witam wszystkich, od dłuższego czasu przyglądam się temu wątkowi oraz szarym inspiracjom. Chciałam się podzielić moimi wnętrzami, ale za nic nie wiem jak załączyć zdjęcia. Jakby ktoś miał wolną chwilkę dle mnie to prosze o odpowiedz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.02.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Witam wszystkich, od dłuższego czasu przyglądam się temu wątkowi oraz szarym inspiracjom. Chciałam się podzielić moimi wnętrzami, ale za nic nie wiem jak załączyć zdjęcia. Jakby ktoś miał wolną chwilkę dle mnie to prosze o odpowiedz. Pozdrawiam Malinka, ktoś wyjaśniał stronę wcześniej - post. 1713 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 21.02.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Jaksie - masz/macie tak ładnie, że pomysł z remontem to chyba dla zabicia nudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 22.02.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Jaskie co ty chcesz u siebie remontować? Dopieściłaś wszystko do ostatniego szczegółu (no poza tym grzejnikiem w sypialni:)-ciesz się tym co stworzyłaś i nie zaczynaj zabawy od nowa bo w Twoim przypadku nie ma takiej potrzeby. To są właśnie negatywne skutki muratora- naoglądamy się katalogowych mieszkań forumek i w głowie nam potem rewolucje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.02.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Spokojnie dziewczyny planujemy malowanie ścian, wahaliśmy się czy w tym roku, czy w kolejnym. Malowanie plus peknięcia, które niestety masowo się pojawiają na ścianach. No i prz okazji chcemy pozbyć się podwieszonego sufitu w salonie. od początku nie był bliski mojemu sercu, ale dałam się urobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.02.2012 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 a wiiiidzisz!!!!! u mnie też pojawiły się pęknięcia = pretekst do remontu...ale niestety nie mogę przeforsować likwidacji podwieszonej sufitościanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.02.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 U nas, o dziwo, to mąż wyszedł z ta propozycją Aż chciało się powiedzieć: "A nie mówiłam?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts