Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

albo klikamy na rysunek lewym klawiszem, by się powiększył, potem prawym klawiszem i wybieramy "pokaż obrazek" (lub jakoś podobnie, zależnie od programu). Obrazek wyświetli się w osobnym oknie. Wówczas starczy skopiować jego adres i wkleić między znaczniki tutaj adres

Jeszcze inne rozwiązanie to kliknięcie na powiększony obrazek prawym klawiszem i wybór opcji "kopiuj adres obrazka" , potem na forum wpisanie zaraz za tym prawym klawiszem i opcja "wklej" - wkleja ci się skopiowany adres i zamykasz go

Działa to na wszystkich zdjęciach które chcesz wkleić z neta.

Edytowane przez Elfir

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Miało być wszystko na szaro, ale ostatecznie najbardziej szara jest łazienka

http://lh6.ggpht.com/_zP_qxzgzrC8/TNFD3jcaXjI/AAAAAAAACsk/kRY6Az3t1Qg/s512/03.11.2010.%20015.jpg

Duluni, Dodusia, mam nadzieję, że tu czasem zaglądacie.

Jaki macie kolor pokrycia kanap?

Czy to są ikeowskie ektorpy? Wyglądają na svanby szary.

Wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę.

Jeśli nie, to drugie pytanie - jak się je użytkuje?

• 2 weeks później...

My mamy taki kolor mieszalnika PARY, ale niestety nie mam już puszek. Poza tym wybraliśmy wtedy za ciemny odcien i rozjaśnialiśmy go białą. Ale z pewnością znajdziesz. Próbników mają od zatrzęsienia.

Tu zdjęcie zrobione w dość pochmurny dzień.

http://i2.fmix.pl/fmi915/92b1f32400267d6f4f3f51e7/zdjecie.jpg

Edytowane przez jaksie

Witam wszystkich,

od dłuższego czasu przyglądam się temu wątkowi oraz szarym inspiracjom. Chciałam się podzielić moimi wnętrzami, ale za nic nie wiem jak załączyć zdjęcia.

Jakby ktoś miał wolną chwilkę dle mnie to prosze o odpowiedz.

Pozdrawiam

Witam wszystkich,

od dłuższego czasu przyglądam się temu wątkowi oraz szarym inspiracjom. Chciałam się podzielić moimi wnętrzami, ale za nic nie wiem jak załączyć zdjęcia.

Jakby ktoś miał wolną chwilkę dle mnie to prosze o odpowiedz.

Pozdrawiam

Malinka, ktoś wyjaśniał stronę wcześniej - post. 1713

Jaskie co ty chcesz u siebie remontować? Dopieściłaś wszystko do ostatniego szczegółu (no poza tym grzejnikiem w sypialni:)-ciesz się tym co stworzyłaś i nie zaczynaj zabawy od nowa bo w Twoim przypadku nie ma takiej potrzeby. To są właśnie negatywne skutki muratora- naoglądamy się katalogowych mieszkań forumek i w głowie nam potem rewolucje

Spokojnie dziewczyny ;) planujemy malowanie ścian, wahaliśmy się czy w tym roku, czy w kolejnym. Malowanie plus peknięcia, które niestety masowo się pojawiają na ścianach. No i prz okazji chcemy pozbyć się podwieszonego sufitu w salonie. od początku nie był bliski mojemu sercu, ale dałam się urobić.