Andrzej.K 27.06.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 ale przynajmniej pogoda sprzyja laniu betonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 27.06.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Jeszcze będą upały, ale urlopu w Polsce nie radzę planować Hahah.... urlop planuje się na okres pełni księżyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 28.06.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 zawsze można na urlopie grzyby zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DariuszKosmyk 08.07.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Zawsze można sobie przykleić tapetę w pokoju z plażą i zainwestować w wannę w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konkret86 14.07.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 a do Bułgari to co już się nie podoba ? Kiedyś to wszyscy ciśli, a teraz już passe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 13.08.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 20.08.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 wakacje się kończą i można powiedzieć że lato było udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grand 02.10.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Czy jest jeszcze o co pyskować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 05.10.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 nie pyskuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 05.10.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To się dobre miejsce zrobiło by sobie tu cichaczem i spokojnie porozmawiać o grzaniu prądem, ocieplaniu PURem, wyborze kominka, grubości styropianu na zewnątrz tudzież wełny wewnątrz, plastikowych żyrandolach, grzejnikach kanałowych itp. Bo oni są tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 08.10.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 To się dobre miejsce zrobiło by sobie tu cichaczem i spokojnie porozmawiać o grzaniu prądem, ocieplaniu PURem, wyborze kominka, grubości styropianu na zewnątrz tudzież wełny wewnątrz, plastikowych żyrandolach, grzejnikach kanałowych itp. Bo oni są tam! hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitadywanowicz 14.10.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 jakby na to nie patrzeć czasem dobrze jest oczyścić emocje. To o co się kłócimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janeczek77 12.11.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Oceńcie proszę tę nowość z Z500 : http://z500.pl/projekt/771/Z309,tani-w-budowie-parterowy-dom.htmlWrzucam tutaj bo nie za bardzo wiem, w który dział a pyskówki bardzo mi się podobają. W takim razie zapraszam do pyskówki na temat tego projektu. Pojawił się nowy w ich ofercie i mocno nad nim myślę, czy jest dla rodziny 2+1 okej ? Pytam bo to TYLKO 95m2 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 12.11.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ta czapa nad wejściem mnie niepokoi. Zimą będzie bałwanek, a i woda jakoś tak chyba nie do końca ma gdzie spływać, chociaż widać tam kawałke rynny spustowej. Reszta prosta do bólu i pewnie tania w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpol35 14.11.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Witajcie!Macie orientację ile może kosztować wykonanie indywidualnego projektu domu jednorodzinnego, parter + piętro dach prosty dwuspadowy powierzchnia użytkowa ok. 120m2 w tym nadzór projektanta nad realizacją inwestycji...Dajcie jakieś orientacyjne kwoty bo nie mam bladego pojęcia a nie chcę zostać obdarty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 23.06.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Witajcie! Macie orientację ile może kosztować wykonanie indywidualnego projektu domu jednorodzinnego, parter + piętro dach prosty dwuspadowy powierzchnia użytkowa ok. 120m2 w tym nadzór projektanta nad realizacją inwestycji... Dajcie jakieś orientacyjne kwoty bo nie mam bladego pojęcia a nie chcę zostać obdarty.. Zazwyczaj od 50 do0 150 zł za m2 bez nadzoru ale idzie taniej znaleźć. A nadzór projektanta ??? Od tego jest inspektor lub kierownik budowy ważne by był obcy dla wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELZET 31.01.2016 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Widzę że tu dość słabe ruchy, jakoś mało tu odważnych by zabrać głos. Czekam na jakąś pyskówkę.A tak przy okazji, Czy komuś kto ma olejowego Buderusa do ogrzewania, leci wiaderko/2dni wody z komina??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.01.2016 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 chcesz pyskówki? Palenie węglem w domach powinno być prawnie zabronione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pio_trek 01.02.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 chcesz pyskówki? Palenie węglem w domach powinno być prawnie zabronione! ja chcę W Krakowie zabronione będzie palenie węglem od wrzesnia 2019. Już została przyjęta ustawa antysmogowa! tutaj możecie sobie poczytac: http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/9293610,krakow-uchwala-antysmogowa-przyjeta-wprowadzono-zakaz-palenia-weglem,id,t.html jako mieszkaniec krakowa (jeszcze) uważam, ze to dobry pomysł, ale chyba nie tedy droga. Wystarczyłoby żeby cena gazu spadła o połowę i już by pieców nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.02.2016 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 jak odkryjemy własne złoża to wówczas możemy mieć wpływ na ceny gazu. Albo jak nauczymy się, że państwo nie jest od tego by "dawać" - bo żeby "dać" musi zrobić na gazie i oleju wysokie akcyzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts