jo--anna 05.03.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Uch, no właśnie mnie męski praktyczny punkt widzenia zbił z tropu twierdząc, że do naszych polskich drzwi to prawdopodobnie pasować nie będzie A drzwi mamy odnowione takie drewniane blokowe, środkowe i po prawej: Co sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.03.2015 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Oj, to Cię zmartwię te gałki nie pasują do polskich wkładek/ zamków drzwiowych sa sprzedawane w komplecie z zamkami, ja miałam drzwi robione przez stolarza, który wiedział wcześniej o tych gałkach i pod nie nawiercał otwory w drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo--anna 05.03.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 No to kijek bombki strzelił. Może znajdę coś w Polsce pasującego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.03.2015 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 (edytowane) Dziś na westwing pojawiły sie mebelki, które ja kupowałam 2 lata temu, bezpośrednio w Artelore . Jak zobaczyłam ceny, to mało z krzesła nie spadłam możliwe, ze ceny mogły przeciągu tych dwóch lat wzrosnąć, ale nie sądzę by aż tyle.... Ławeczka- ja płaciłam 180€, na west 1259 zł Stolik kawowy - 262 € , na west 2499zł Obrazy w lustrzanych ramach, inny motyw ale ten sam producent, płaciłam 250zł/szt, a na west 399 zł No comment... Edytowane 5 Marca 2015 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.03.2015 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 westiwing wcale nie sprzedaje tanio. Też znalazłam artykuły które w innych sklepach były tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo--anna 06.03.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 (edytowane) Zgadzam się z Elfir. Lubią na przykład sprzedawać lampy o 100-200zł drożej, które są dostępne w polskich sklepach internetowych. Edytowane 6 Marca 2015 przez jo--anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.03.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 z tego, co widzę, że np. wystawiają na Westiwing lampy, które są jednocześnie na wyprzedaży sklepu Miviena.pl - czyli żadne tam "specjalnie wybraliśmy dla Państwa produkty", tylko "ułatwiamy sklepom pozbycie się niechodliwego towaru" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo--anna 06.03.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 z tego, co widzę, że np. wystawiają na Westiwing lampy, które są jednocześnie na wyprzedaży sklepu Miviena.pl - czyli żadne tam "specjalnie wybraliśmy dla Państwa produkty", tylko "ułatwiamy sklepom pozbycie się niechodliwego towaru" Nie chciałam podawać nazwy sklepu, żeby nie było, żem spamer Ale dokładnie o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.03.2015 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Hmmm, bardzo dużo lamp kupiłam na west... wole nie wiedzieć ile przepłaciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.03.2015 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Pisząc mój 3000 post, niniejszym ogłaszam, że złożyłam zmówienie u stolarza na witrynę do salonu, taką jak wybrałam juz dawno temu: http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/Bookcases-with-Glass-Doors-And-Round-Table_zps3352b832.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.03.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Ładnie będzie, bo witrynka dzięki przeszkleniom wydaje się BARDZO LEKKA. A jaki kolorek - jak na obrazku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.03.2015 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Tak, kolory te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordelia 07.03.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Zgadzam się z Elfir. Lubią na przykład sprzedawać lampy o 100-200zł drożej, które są dostępne w polskich sklepach internetowych. Dodam, że to 100-200zł stanowi często 20-30% ceny lampy w innych sklepach. Ceny mebli są natomiast absurdalne. Ostatnio widziałam krzesło z giętego drewna, bardzo popularny model za, nie pamiętam dokładnie ale chyba 1200zł!!! A w każdym pierwszym sklepie ceny takich krzeseł wahają się w przedziale: 180-300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.03.2015 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Vesi - dotarlam No wszystko cuuuudddooowwwnnneee!!!! Lustro SLICZNE!! Durna pala do dzis zaluje ze jak bylo u nas w sklepie nie kupilam, jak sie namyslilam tydz pozniej - juz nie bylo. tak ze zazdroszcze! Sama zrobilas! Widze ze dodalas zlote - pamietasz moje? ja wywalilam wsie zlote dodatki Fotel - i co? wybralas jaki kolor? Dom nabiera uroku z kazda chwilka, a wiesz co...zdjecie gdzie witrynka - wiesz ze to ten sam fotel co ja mam w kominkowym? Tylko moje sa jasne obicia i rama czarna przecierana...ta witryna tam musi byc olbrzym bo fotelik taki maluski wyglada przy niej a sa duze. Witryna sliczna. Ja niestety juz nie ma miejsca na nowe meble (ale jeszcze troche miejsca na buty znajde ) a mam cos tu dla Cie...niestety nie moglam sciagnac calego gif bo zabezpieczenia maja a moj cud-program dziala tylko na fotki... zobacz: http://st.houzz.com/static/gif/Houzz_Guy-Bookcase2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.03.2015 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Nie dobijajcie mnie już tym westwingiem Mania, dziękujuuuuuu Zaliczka na witrynę poszła, oraz na biurko młodej, ostatecznie stanęło na biurku bez nadstawki , jesli będzie chciała nadstawkę to dokupię w ikea Mam problem z wyborem tkaniny na fotele, chce tkaninę typu: plusz, welur, jak na inspiracjach zastanawiam sie nad kolorem: szary lub brąz, lub.... sama nie wiem, początkowo chciałam czekoladowy brąz zbliżony kolorem do narożnika, bo narożnik skórzany, to żeby chociaż kolorem sie to zgrywało, co myślicie???? fotele będą naprzeciw narożnika zrobie jutro fotke za dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.03.2015 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Hmmm, często mam tak, że już cos teraz chce mieć, robie poszukiwania owej rzeczy lub wykonawcy, robię lepsze bądź gorsze wizualizacje, wyklejanki i pomału zapał mi przechodzi i zastanawiam sie czy to aby na pewno tu pasuje, czy jest mi to potrzebne..... No i tak sie ma teraz rzecz z tymi fotelami im dłużej to trwa, tym mniej mi sie chce tych foteli. Salon mamy okropnie nieustawny, do tego te cholerne schody (ja chce nowy dom!!) i nie chce go zagracić... HELP ME! Zamawiać te fotele czy to jednak zły pomysł???? Wrzucam lepsze zdjęcia oraz "wyklejanki" z fotelami trochę podobnymi do tych które chce zamówić. Stolik kawowy ma 120 cm długości, jeden fotel miałby 90 cm szer i 90 cm wys, nie wiem jak z cały głeboki, ale siedzisko 60 cm. -------------------------------------- A ponadto wczoraj ruszyłam w ogród, kretowisk było chyba z 20!!! każde kretowisko zgarniałam grabiami by odsłonić korytarz, do każdej odsłoniętej dziury wrzucałam karbid, i zatykałam ugniecioną ziemią dziury. Już nie mm cierpliwości na te ryjce dziady!!! Wytłukłabym je, gdybym mogła Zsypałam też korą moja jedyna rabatę, przed domem, choć rabata to za dużo powiedziane. Jesienią wsadziłam pod oknem parę roślin zimozielonych: bukszpany, ostrokrzewy, cisy, tuje formowane na pniu oraz dorzuciłam cebulki: hiacyntów, krokusów, tulipanów, szafirków i nie pamiętam co tam jeszcze kiedyś wsadziłam tam wrzosy oraz tulipany, ale to jest zbyt zacienione miejsce dla wrzosów, więc wrzosy poszły pod choinki. Krokusy już kwitną Jeden świerk w donicy coś podupadł, nie wiem czy już po nim, bo jeszcze końcówki ma zielone, niedługo sie okaże czy wypuści świeże pędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 12.03.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 HELP ME! Zamawiać te fotele czy to jednak zły pomysł???? Vesi, a nie chciałabyś tam jednego stylizowanego fotela z podnóżkiem? obitego czarnym aksamitem? to tylko fotka poglądowa http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/51/48/30/68/5148306865_3 choć ten ma bardzo dobrą cenę.... oglądałam ostatnio parę odcinków Doroty Szelągowskiej i świetnie wpasowała taki antyk zrobiony na czarno w nowoczesny salon.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 13.03.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 vesii a na tej twojej wklejance są zachowane odpowiednie proporcję bo patrzac na kanape i fotele to mam wrazenie ze one sa za duze. podobaja mi sie te fotele i nie jestem obiektywna i ja bym je zamowila. Z tego zdjęcia robionego z kuchni mam jednak watpliwosci czy nie bedzie za malo miejsca w przejsciu, ze zdjęcia robionego obok schodow wydaje mi sie ok. A nie masz jakiegos innego fotela by tam postawic i sprawdzić jak jest z przejsciem, albo coś innego typu karton styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.03.2015 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Catti, dzięki z fotel, faktycznie cena dobra, ale i tak musiałbym dać go do tapicerowania bo tej tkaninie by u mnie nie przeszedł, to dodatkowe koszty i myślę że tyle by to wyniosło co kupno nowego. Ponadto jeden mnie nie urządza, ponieważ nie mam stołu do imprez, więc gdy gości niewiele to siadamy przy ławie, i wtedy ktoś musi n pufach, a na nich nie da sie długo posiedzieć bo zaraz bolą plecy gdy nie można sie od czasu do czasu oprzeć. Pszczolka, pokombinowałam z pufami, a na podłodze nakleiłam taśmę dla rozmiaru foteli: 80 cm szerokości i 90 cm głębokości. widać ile miejsca zajęłyby postawione przy sobie i ile zostanie na dojście do schodów tu starałam sie zachować proporcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krcb 15.03.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Catti, dzięki z fotel, faktycznie cena dobra, ale i tak musiałbym dać go do tapicerowania bo tej tkaninie by u mnie nie przeszedł, to dodatkowe koszty i myślę że tyle by to wyniosło co kupno nowego. Ponadto jeden mnie nie urządza, ponieważ nie mam stołu do imprez, więc gdy gości niewiele to siadamy przy ławie, i wtedy ktoś musi n pufach, a na nich nie da sie długo posiedzieć bo zaraz bolą plecy gdy nie można sie od czasu do czasu oprzeć. Pszczolka, pokombinowałam z pufami, a na podłodze nakleiłam taśmę dla rozmiaru foteli: 80 cm szerokości i 90 cm głębokości. widać ile miejsca zajęłyby postawione przy sobie i ile zostanie na dojście do schodów tu starałam sie zachować proporcje [ATTACH=CONFIG]308664[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]308665[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]308666[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]308667[/ATTACH] za duże te fotele według mnie...może zamiast foteli tylko pufa/podnóżek lub dwa podnóżki...bo fotele za duże najbardziej to te oparcia w fotelach mi jakoś zasłaniają wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts