Piotr_Bodnar 17.11.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Jest podobny topic względem nas facetów, jakie to mamy idiotyczne pomysły na wykończenie, jak chcec zaoszczedzić kase robimy coś sami i potem nadaje się to tylko do wyrzucenia. Nie wierzę, że wszystkie pomysły naszych Kochanych Pań sa tak wyważone i odpowiedzialne. Prosze o przykłady - niech Panowie też mają coś do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 17.11.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 :)i tak będę tu zaglądać :hehe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 17.11.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Post trosze antyfeministyczny – ale historia prawdziwa. Kolega samotnik wybudował dom. Jako, że zawsze podobały mu się starocie urządził dom w stylu lekko rustykalnym, kuchnia z frontami drewnianymi, stara komoda w salonie, kominek na modłe starodawna, itp. I w tym momencie poznał piekna dziewczyne, w której się zakochał. Szybko przeprowadziła się do niego i zaczęły się zmiany. Pierwej powoli do domu zaczęły napływać nowocześniejsze sprzęty, potem meble, a kiedy już nie było możliwości zgraż tych staroci z nowoczesnością zaczęło się zmienianie wszystkiego, łącznie z podłogami. Nie powiem, że dom nie był ładny, bo był, mimo tej nowoczesności, tyle , że kolega przestał się w nim dobrze czuć a Ona wciąż dokładała i dokładała tych zmian. A on płacił i płacił. Ostatecznie skończyło się tragicznie, bo facet spasował, Ja spakował, rozstali się a do domu zaczynają powoli powracać starocie. Pomijając fakt frajerstwa, czy zdarza się, że wybijacie Waszym Paniom coś z głowy, ze względu na finanse? Jak to jest, że najczęściej to, co się im podoba – jest drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 17.11.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 :)i tak będę tu zaglądać :hehe: A prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 17.11.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 I ja też będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 17.11.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 I ja też będę zaglądać Rowniez zapraszam - dyskusja jest otwarta a temat - nieco prowokujący - Panie jak najbardziej mile widziane - może same się przyznają na co chciały namówić partnerów i z perspektywy czasu uważają, że dobrze, ze sie oni nie zgodzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 17.11.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 I ja bede zagladacU nas niestety maz zawsze krytykuje to co ja wymysle , niestety staje na moim i po czasie przyznaje mi racje. Moim skromnym zdaniem nie mam durnych pomyslow hahahahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 17.11.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ostatecznie skończyło się tragicznie, bo facet spasował, Ja spakował, rozstali się a do domu zaczynają powoli powracać starocie. co za błąd. mógł przeczekać, sama by się zestarzała i wtopiła w te starocie. a tak to znowu remont i na dodatek nowej dziewczyny szukać trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 17.11.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 co za błąd. mógł przeczekać, sama by się zestarzała i wtopiła w te starocie. a tak to znowu remont i na dodatek nowej dziewczyny szukać trzeba... He he... Doooobre Temat rzeczywiście dość kontrowersyjny, zobaczymy co się wykluje. Przeczytałam cały wątek o pomysłach "panów" i popłakałam się ze śmiechu. Może tu będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 17.11.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 czy zdarza się, że wybijacie Waszym Paniom coś z głowy, ze względu na finanse? Jak to jest, że najczęściej to, co się im podoba – jest drogie? Paradoksalnie u nas zwykle jest tak, że muszę przekonywać żonę, że warto wydać trochę więcej i kupić coś lepszego/ładniejszego. Na szczęście nie jesteśmy zbyt rozrzutni, więc od czasu do czasu możemy zaszaleć (może to taka taktyka zony )Z tym, że to co się podoba żonie jest drogie, to niestety fakt, ale ja mam tak samo... Dobrze że w naszych gustach jesteśmy dosyć zgodni, bo łatwiej o kompromis przy zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 17.11.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 na razie więcej Pań to zagląda niż Panów heheh, to się nazywa babska potrzeba wiedzy... zero intymności. moja żonka postanowiła ostatnio zamontować lampy typowo salonowe do łazienki, gdyż jak to powiedziała, chciała przełamać wszystkie standardy i zrobić coś po swojemu wyszło jak wyszło, skończyło się na stracie 400zł. - teraz lampy staram się sprzedać na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 17.11.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 na razie więcej Pań to zagląda niż Panów heheh, to się nazywa babska potrzeba wiedzy... zero intymności. moja żonka postanowiła ostatnio zamontować lampy typowo salonowe do łazienki, gdyż jak to powiedziała, chciała przełamać wszystkie standardy i zrobić coś po swojemu wyszło jak wyszło, skończyło się na stracie 400zł. - teraz lampy staram się sprzedać na allegro Własciwie niech Panie zaglądają - może i One do czegoś sie przyznają Ja musze powiedzieć, że drzwi wejsciowe jak wybieraliśmy to znalazłem w internecie przepiękne drzwi dwuskrzydłowe, z przeszkleniem ,w rodzaju drzwi do starej kamienicy. Masywne, z ozdobnikami. Wiedziałem, ze będą cholernie drogie, wiedziałem, ze nie powinienem Jej nawet tego pokazywać ( gust mamy bardzo podobny) . Ale pokazałem i od tej pory każde inne drzwi były odrzucane z góry . Co miałem zrobic – znalazłem stolarza, okazalo się, ze znajomy mojego świętej pamieci wujka – zrobil mi rabat i debowe drzwi dwuskrzydłowe o grubości minimalnej 7 cm a w najgrubszym miejscu 10 cm , z oscieznica na grubosc ocieplenia i ozdobnymi listwami mam po cenie, której tu nie umieszcze, ale jak założę bloga ze zdjęciami z budowy to sami ocenicie czy sa ladne. W każdym razie nam się podobaja i jesteśmy zachwyceni i akurat upor mojego Skarba był jak najbardziej na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 17.11.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 co za błąd. mógł przeczekać, sama by się zestarzała i wtopiła w te starocie. a tak to znowu remont i na dodatek nowej dziewczyny szukać trzeba... fakt- niezlyz Ciebie strateg . Tyle ze koles zdaje sie nie chcial byc sam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 17.11.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ale Jaja. Właśnie myśłałem sobie o założeniu takiego wątku a tu proszę...Muszę też przemyśleć co mogę napisać... Bo jak moja Pani zajrzy i przeczyta to nie wiem jak się to skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 17.11.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ale Jaja. Właśnie myśłałem sobie o założeniu takiego wątku a tu proszę... Muszę też przemyśleć co mogę napisać... Bo jak moja Pani zajrzy i przeczyta to nie wiem jak się to skończy... No przeciez rękoczynów raczej nie bedzie hmmm? Nie bedzie sz musiał w ciemnych okularach do pracy przychodzic , mam nadzieje ? A co do zbieżności pomysłów - to nawet dobrze, znaczy sie - temat potrzebny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 17.11.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ale Jaja. Właśnie myśłałem sobie o założeniu takiego wątku a tu proszę... Muszę też przemyśleć co mogę napisać... Bo jak moja Pani zajrzy i przeczyta to nie wiem jak się to skończy... a pewny jesteś że w tym "odwrotnym " wątku coś na Ciebie nie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 17.11.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ech, czasem warto połączyć siły, aby efekt zadowalał obie strony. Historia z życia wzięta: Samodzielnie wybierałam drzwi zewnętrzne. Co do milimetra rozrysowałam firmie szprosy na doświetleniach, dumałam na klamką, nad odcieniem bieli. Panowie przyjechali, zamontowali drzwi, wstawili zamki, dali nam klucze. Kluczyki właściwie, bo wyglądały jak do rowerowej kłódki. Zdesperowany mąż pyta - A wybrałaś zamki antywłamaniowe?! Ja - Yyyy..... No i mamy zamki do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 17.11.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 pepejeans pisze: a pewny jesteś że w tym "odwrotnym " wątku coś na Ciebie nie napisała Z tego co wiem to raczej nie, bo forum to moja specjalność (żona tylko czyta). Ale nie powiem bo napewno miałaby kilka przykładów (w swoim mniemaniu) do przytoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 17.11.2010 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 a pewny jesteś że w tym "odwrotnym " wątku coś na Ciebie nie napisała Jestem pewien, aczkolwiek, jeśli kiedykolwiek coś napisze , to z uwaga przeczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.11.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Bo jak moja Pani zajrzy i przeczyta to nie wiem jak się to skończy... oby nie spakowała walizek, ale może nie bedzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts