Tomciooo 18.12.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 I ja poproszę, bo podoba mi się ta inspiracja, ale cena gra także ogromną rolę,,, A moze napiszesz tu w temacie cos więcej na temat kosztów, lokalizacji itp. W temacie nie chcę "drukować oferty", bo to już obrzydliwa propaganda, a to forum nie służy do tego. Wrzuciłem kilka zdjęć, jeżeli kogoś to zainspiruje, to albo sam poszuka czegoś podobnego albo napisze. Tak więc wysyłam informacje na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepi 19.12.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Tak dla porównania ile kosztuje kostka granitowa szara a ile robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewalm 19.12.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 To ja też poproszę o ceny na pw i od jakich powierzchni, opłaca się Tomciooowi jeździć po Polsce a i jeszcze jakie są możliwości kolorystyczne, czy jest możliwość segregacji tych kamieni, czy standardowo kładzie się mix Tomcioo, ja też poproszę o wiadomość na priva, tak jak ogrodniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomciooo 19.12.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 pepi napisz gdzie chcesz tą kostkę ułożyć, bo jej cena zależy w dużej mierze od odległości od Strzegomia. Np. We Wrocławiu możesz ją kupić za około 250zł/ tona, w Warszawie to już 350-400 złCena za ułożenie 50-80złzresztą tutaj możesz sama poczytać:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?66268-kostka-granitowa-us%C5%82uga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepi 20.12.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 pepi napisz gdzie chcesz tą kostkę ułożyć, bo jej cena zależy w dużej mierze od odległości od Strzegomia. Np. We Wrocławiu możesz ją kupić za około 250zł/ tona, w Warszawie to już 350-400 zł Cena za ułożenie 50-80zł zresztą tutaj możesz sama poczytać: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?66268-kostka-granitowa-us%C5%82uga Jestem z okolic Łodzi czyli bardziej już cena Warszawska. Jakiś czas temu kupiłem wywrotkę kamienia plolnego zebranego z drogi, ale dla mnie jedna wywrotka to kropla w morzu. Mam do ułożenia około 200m drogi i szukam różnych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 21.12.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Czemu to akurat od Strzegomia?? Strzelin ,Górka Sobocka,Borów, Piława Wszystkie blizej połozone Wrocka . U mnie w wiosce 240 za tonę kostki u producenta, a mam do Strzegomia dalej niz do Wrocka. Za to ma 1,5 km do Górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomciooo 21.12.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Czemu to akurat od Strzegomia?? Strzelin ,Górka Sobocka,Borów, Piława Wszystkie blizej połozone Wrocka . U mnie w wiosce 240 za tonę kostki u producenta, a mam do Strzegomia dalej niz do Wrocka. Za to ma 1,5 km do Górki. Z perspektywy całego kraju wszystkie te miejscowości są na tyle blisko siebie, że określa się je jako granitowe zagłębie Strzegomsko-Strzelińskie, w skrócie - Strzegom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts