hairdresser 20.11.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Witam Wszystkich, poszukuję inspiracji na ciekawe "urządzenie" komina, który akurat w moim przypadku oddziela salon od kuchni i hallu. Komin, który w zasadzie robi za wielki filar, jest bardzo duży i nie wiem co z nim zrobić. Macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 20.11.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Można wszystko, nałożyć imitację cegły, obudować kamieniem np. trawertynem lub marmurem, nałożyć tynk strukturalny imitujący beton. Jest wiele możliwości. Szkoda że nie załączyłeś zdjęć. A w jakim stylu urządzasz kuchnię/salon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.11.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Można też słup omurować PRAWDZIWĄ CEGŁĄ, niekoniecznie imitacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.11.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 sposób wykończenia zależy od stylu mieszkania. Do powyższych pomysłów można dodać tapetę, fototapetę i szablon. Można położyć drobną mozaikę szklaną, obić matami Sibu albo obłożyć drewnem. Jednym słowem położyć wszystko to, co daje się na ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 21.11.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 dom urządzamy w stylu nowoczesnym cegły raczej odpadają co do zdjęcia, to właśnie patrzę, że nie mam żadnego. Jak tylko zjawię się na budowie, to postaram się zrobić (gorzej tylko będzie z wrzuceniem:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.11.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 to ja jeszcze dorzucę tapetę i szkłoA jak zamierzacie obudować kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 21.11.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 (edytowane) to ja jeszcze dorzucę tapetę i szkło A jak zamierzacie obudować kominek? Kominek będzie najprawdopodobniej z kamienia - prosty w formie myślę i myślę nad tym kominem i nie wiem co z nim zrobić chociaż zaintrygowało mnie to szkło teraz Edytowane 21 Listopada 2010 przez hairdresser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 25.11.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Można zabudować lustrem........Tak zwane ukrycie przez wyeksponowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.11.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Tu ozdabiali słupy w salonie: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?156643-S%C5%81UP-w-salonie-inspiracje http://forum.muratordom.pl/showthread.php?69802-Slup-stalowy-w-salonie-malowac-czy-oblozyc-karton-gipsem http://forum.muratordom.pl/showthread.php?54343-PI%C4%98KNY-CZERWONY-S%C5%81UP-W-SALONIE http://forum.muratordom.pl/showthread.php?52214-S%C5%81UP-PO-%C5%9ARODKU-POKOJU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 27.11.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 hm...trudno sobie wyobrazić bez zdjęcia.. a może można go wykorzystać i zrobić półki? my mieliśmy mieć beznadziejny kawałek taki w sypialni,na wysokość metra może.. wymyśliłam, żeby go pociągnąć do góry i zrobić półki, wyszło kapitalnie, jakbyśmy to planowali od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 27.11.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 (edytowane) nie umiem wrzucać fotek, ale daję linka do mojego projektu (z tym, że my mamy odbicie lustrzane) http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-oregano/m4718a72d98e72 na rzucie parteru widać CZARNY PUNKT i to jest właśnie mój komin, z którym nie wiem co ciekawego zrobić bardziej chodzi na o stronę na salon, bo od kuchni wystarczy mi, że go pomaluję od strony hallu natomiast mam zamiar zrobić takie małe (w sensie płytkie) półki, które będą podświetlane - w tym celu dodaję jeden pustak (chyba nawet połówkę) - bo wiadomo to jest komin i nie można w nim wiercić dziur - to akurat dobrze się składa, bo zmieniłam trochę układ ścianek i po dodaniu tego pustaka komin zlicuje mi się ze ścianką Edytowane 27 Listopada 2010 przez hairdresser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 27.11.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 no nie wiem czy bym się nie pokusiła o te półki, od strony kuchni na książki kucharskie, a z drugiej do poczytania... taka słupowa biblioteczka, mogłaby być ciekawa zdjęcia mozesz wstawiac załacznikami (obok wyslij odpowiedz jest zaawansowana edycja i tam sie wstawia zalaczniki) zobacz bo musisz sie nauczyc, zeby nam pokazac, co wybrałes.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts