Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

HEJ Monika,

to jest niesamowite!! i znowu się spotykam z Tobą i wyborem który się zbliża do Twojego,

ja też szukałam takich "butelek" najlepiej 3 lub 4 do powieszenia

a) nad stołem

b) w kuchni tuż nad blatem- ew. jak się blat kończy - nie będziemy mieć górnych szafek,

a muszą czy miałby być dlatego na jednej listwie żeby zrobić tylko 2otwory pod oświetlenie a nie 3 czy 4 (mamy drewniany sufit)

w końcu stanęło na tym że jednak będą pojedyncze bo nie znalazłam żadnej ładnej długiej i prostej listwy z białymi kloszami,

te Slimy i inne typu butelkowego oglądałam ,

znalazłam ładne pojedyncze butelkowe w super cenie- tylko żę...od 3miesięcy czekam na gładkie, bo są dostępne obecnie takie waniliowe lub białe ale jakby plamiaste- esyfolresy.......

i czekam na dostawe Nikora.... ;)

http://allegro.pl/lampa-wiszaca-nad-stol-ozcan-4004-3-i1569892054.html

Wklejam to zdjecie, bo znalazlam na allegro i tak pomyslalam, ze nienajgorsza ta lampa nad stol do jadalni.

Ja kupowałam wszystkie jakie mam dotychczas zakupione. Zapakowane pancernie, zupełnie bez problemu (w studioświatła).
Ja kupowałam różne lampy w różnych sklepach. Zawsze solidnie zapakowane, nic się nie uszkodziło. Umywalkę też kupowaliśmy przez net i kibelek też :D i lustro. Zresztą my prawie wszystko przez net kupujemy . Jeszcze nigdy nie mieliśmy żadnych problemów.

http://www.alfasc.com.pl/oferta.php?nr=3260 Mam taką lampę nad stołem w salonie ,poszukuję lampę do kuchni.Kuchnia jest otwarta na salon.Lampy będą wisiały w prostej lini od siebie.Odległość między nimi ok 3 metrów.

Może macie jakiś pomysł?

ja też kupowałam już w 3sklepach,

luxmarket, elektro, ihe24, = tutaj były lampy z kloszami, w neo24 inne sprzeety

wszystko zawsze super popakowane, folie z bąbelkami, gazety, styropiany! przesyłka była w większości przez kuriera, raz przez pocztę

Witam, poszukuje lampek do podświetlenia schodów. Najbardziej pasowałyby mi lampy gipsowe wbudowane z możliwością malowania. Znalazłem taką http://www.olampa.pl/produkt-gl-105-dekled-kwadratowa-bialy-gips-19241.html, cena jej byłaby jeszcze do przełknięcia, ale gdy dołożymy Dekled'a to daje już niezłą sumę. I tu dwa pytania: czy ktoś z was spotkał się z podobnymi lampkami w mniej kosmicznych cenach lub może orientuje się czy można zastosować jakiś tańsze źródło oświetlenia led'owego w zamian za dekled a pasujące do tej oprawy.

Witam,

Ma ktoś może pomysł jakie kinkiety będą pasować do takiej lampy?

kare-design-lampa-sufitowa-nido-clear-40-2.jpg

Lampa będzie wisieć w salonie nad ławą, potrzebuję dopasować 2 kinkiety, które będą z dwóch stron kanapy.

Lampa jest lekka, wykonana z akrylu (taka przeźroczysto-biała).

Bardzo proszę o sugestie. Może gdzieś napotkałyście na coś pasującego?

Właśnie dzisiaj kupiłam moją pierwszą lampę przez internet. Wiem, że to dla Was żadna sensacja, ale mam nadzieję, że dotrze w stanie zadowalającym i będzie podobna do tej na zdjęciu :) A tak w ogóle, to zakochałam się w niej :) Będzie ozdobą korytarza, mimo, że jest ogrodowa, ale tak to już będzie ze wszystkim w naszym skandynawsko-angielsko-wiejskim domku...

Pozdrowienia dla wszystkich fanatyków ładnych lamp!

016520118n1p0_cmyk_300dpi.png

Właśnie dzisiaj kupiłam moją pierwszą lampę przez internet. Wiem, że to dla Was żadna sensacja, ale mam nadzieję, że dotrze w stanie zadowalającym i będzie podobna do tej na zdjęciu :) A tak w ogóle, to zakochałam się w niej :) Będzie ozdobą korytarza, mimo, że jest ogrodowa, ale tak to już będzie ze wszystkim w naszym skandynawsko-angielsko-wiejskim domku...

Pozdrowienia dla wszystkich fanatyków ładnych lamp!

016520118n1p0_cmyk_300dpi.png

Bardzo mi się podoba. Napisz proszę co to za lampa i gdzie ją zamówiłaś??

duś to akurat jest snake z bodajże fabbiana (znam cene ale nie pytaj chyba że chcesz spasć z krzesła) wkleiłam bo pamietam nazwe i nie musiałam specjalnie szukać ale widziałam wiele sensowniebudżetowych wersji

Efilo przepraszam jeśli było a mnie umknęło ale czy mogłabyś podpowiedzieć te sensowniebudżetowe wersje, chyba właśnie coś tego typu szukam

http://shop.ebay.co.uk/hofstein-uk/m.html?_trksid=p4340.l2562

Ja kupiłam u nich lampę w stylu retro do kuchni. Wiem, że wysyłaja na całą Europę. Powinni być też na polskim ebayu. Bardzo dobrze zapakowane i przesyłka do Polski szła 3 dni.