Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

nie ma sprawy duś :)

Też mam prośbę. Może ktoś pomoże. Poszukuje lampy nad barek - coś w ten deseń, tylko potrójna. Może ktoś się spotkał z taką? Ja niestety nigdzie nie znalazłam :(

Czy nad barek dać 3 takie pojedyńcze? Może ktoś dysponuje zdjęciem?

FLUT SP1 BIG Bianco 35666.jpg Bijou D75 A01 01.jpg FD1_12357.jpg FLUT SP1 SMALL Nero 35710.jpg

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja bym dała 3 pojedyncze, wygląda to o niebo lepiej niz w komplecie.I głosuję na czarna. Widziałam w castoramie coś w tym stylu ale przeźroczyste długie gluciki. Bardzo mi sie spodobały. Ja bede potrzebowała dwóch nad barek i na pewno nie kupię podwójnej.

Ja też przyszłam z prośbą o porady:

1) czy znacie coś w tym stylu w normalnej cenie (kolor biały lub srebrny):http://www.masierogroup.com/c8_39/it/Eva%20S3+1.ashx

2) Jakie lampki dać nad barek do klasycznej kuchni (fronty kolor krem i srebro na ścianie)?

Dziewczyny (i chłopaki), jesteście obcykane w lampach.

Może pomożecie co do 2 lamp nad stół do jadalni? Najlepiej stal nierdzewna, tzw. tuba zwężana do góry, bez dziurek itp. Tylko nie aż tak długa jak ostatnia czarna na zdjęciu w poście naberii.

Też mam prośbę. Może ktoś pomoże. Poszukuje lampy nad barek - coś w ten deseń, tylko potrójna. Może ktoś się spotkał z taką? Ja niestety nigdzie nie znalazłam :(

Czy nad barek dać 3 takie pojedyńcze? Może ktoś dysponuje zdjęciem?

[ATTACH=CONFIG]59957[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]59956[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]59955[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]59954[/ATTACH]

W podobnym stylu trzy czarne osobne lampy nad stołem w jadalni ma Ilona Agata - zobacz sobie jej wątek w galerii :)

Oglądam dziennik Ilonki:) Piekne te lampy, ale dla mnie za masywne... I koniecznie potrzebuję w kolorze białym, a te lampy widziałam tylko jeszcze w chromie...

może taka, ale wydaje się bardzo mały klosz mieć

http://www.lampowo.pl/p,pl,90218,lampa+wiszaca+legnano+90218.html

szukam podobnych, mam pojedyncze -ale czekam na dostawę w sklepie bo są tylko kremowe, ja chcę białe,

a mąż mówi żeby kupować na listwie żeby była 1dziura na kabel zasilający a nie 3....

Edytowane przez ANNNJA

Oglądałam dziś tego Massiva na żywca i niestety. To nie to. Przede wszystkim dlatego, że linka na której zwisa klosz jest powlekana sznurkiem (coś jak kabel od żelazka). Obawiałam się, że będzie się bardzo brudził i doczyścić go nie będzie można. Kupiłam więc lapmki Oriva, o takie (może komuś się przydadzą), tylko że w kolorze białym:

oriva.jpg

No to ja też po pomoc ;) Moim marzeniem jest kupno właśnie tak skonstruowanej lampy: http://www.centrumswiatla.pl/MASSIVE_Zwis_BALDER_404343010_6x40W-4118.html ale ten massive jest tylko w kolorze czarnym... a mnie urządzał by jakiś jasny, najlepiej mleczno- biały... Może ktoś z Was się spotkał z podobnym modelem?

też marzyły mi sie Baldery....ale na żywo wyglądają słaaabo...

w OBI widziałam takie w wersji chrom (inna firma)...ale ten sznurek z bliska jest nieciekawy

Witam! Mam pytanko.Zastanawiam sie czy w sypialni dac lampy wiszące(które sa ostatnimi czasami bardzo modne) czy może zostac przy tradycyjnych lampkach nocnych na szafce koło łóżka.Skrobnijcie cos please....
też marzyły mi sie Baldery....ale na żywo wyglądają słaaabo...

w OBI widziałam takie w wersji chrom (inna firma)...ale ten sznurek z bliska jest nieciekawy

Dokładnie. Te sznurki psują cały efekt lamp. Już w sklepie często są lekko zmechacone :(

Witam! Mam pytanko.Zastanawiam sie czy w sypialni dac lampy wiszące(które sa ostatnimi czasami bardzo modne) czy może zostac przy tradycyjnych lampkach nocnych na szafce koło łóżka.Skrobnijcie cos please....

lea, rozumiem, że chodzi Ci o takie lampki wiszące nad szafka nocną? A lubisz przemeblowania? jeśli tak, to zdecydowałabym się na lampki stojące... Chociaż te wiszące ciekawie wyglądają :)